Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 623 Opublikowano 2 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 grudnia 2015 Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje. 18 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 (edytowane) Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje. Ile dałeś za frontiera? Edytowane 2 grudnia 2015 przez ciwa22 Cytuj
czapa 651 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olx Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 2 grudnia 2015 Opublikowano 2 grudnia 2015 Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olx Do tej pory sie nie nacialem, koles sprzedaje jeszcze błotnik do bmw, swiecace spodnie, swiecznik i lustro. Płyty maja ryski, ale nie ma tragedii, działają, a ja nie mam parcia na stan igła. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olxJa tam sporo rzeczy tak kupiłem i nigdy problemów nie miałem. A niezłe okazje można znaleźć. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja tez, z ostatnich wlasnie game boy advance sp i to final fantasy. Wszystko elegancko wyslane, dobrze zapakowane, lepiej sie robi biznesy niz na allegro. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Kilka lat temu, przy jednej z przeprowadzek, sprzedałem swoją świetną kolekcję SEGA Mistrzowski System razem z wuchtą oboxowanych gier. Myślałem, że nigdy nie wrócę do tej platformy, ale jak udaje się kupić jeden z najdroższych i najrzadszych tytułów, to człowiek się zastanawia nad kolejnym podejściem do SMS. Tak, też byłem zdziwiony, że klon PuyoPuyo może tyle kosztować 7 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 3 grudnia 2015 Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku. 23 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 W oczekiwaniu na Xenoblade trochę cyfrowego dobran a Xbox One i dzisiejszy randomowy zakup, było taniutko, to wziąłem 4 Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Kupiłem, przetestowałem i działa super: 3 1 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku. Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie. Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015. Christina <3 Edytowane 4 grudnia 2015 przez marcinwks Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Kupiłem, przetestowałem i działa super: z oficjalnej strony xboxa za 89zl czy gdzies indziej? Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Oficjalna w 4 dni doszło Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Różne rzeczy można mówić o N, ale wyciągać kasę potrafią jak nikt. 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) Xenoblade wreszcie doczekałem się premiery. Będzie grane w święta Teraz proszę o plusiki a w spoilerze troszkę raka :> Oprócz tego skorzystałem z wyprzedaży steam i dokupiłem sobie Stanley Parable, age of empires 2 hd, Gemini Rue, Rise of Nation: Extendend Edition i Deus Ex Human Revolution Directors Cut. Wszystko za 5 euro plus sprzedaż kart. PC takie dobre. No i Ori na Xbox live w promocji. Zapasy growe na zimowe miesiące porobione Edytowane 4 grudnia 2015 przez blantman 24 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku. Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie.Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015. Christina <3 Taki mam zamiar, ale najpierw skończę pierwszego Phoenix Wrighta na 3DSie, bo zacząłem w niego grać wcześniej (oczywiście nie jest to moje pierwsze podejście do PW). Co do Steins Gate to w gierkę nie grałem, tylko widziałem anime (rewelacja). Gra podobno GOTY, więc jestem dobrze na nią nastawiony. Niestety musi poczekać jeszcze chwilkę w kolejce. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) @blantman Edytowane 4 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Co Xenoblade miałem nie kupować ? :> Jeżeli chodzi o raka to wszystko wymiana (Cod ), używka (AC) bądź przecena nic za full price Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) dałbym plus gdyby tylko bylo to xeno Edytowane 4 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 a kto ci każe w spoiler zaglądać Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Ja na Xeno jeszcze czekam. Paka niby wysłana, ale brałem paczkomatem, więc pewnie jutro będzie. Project Zero też odbieralem w sobotę po pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi