Opublikowano 2 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje.
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje. Ile dałeś za frontiera? Edytowane 2 grudnia 20159 l przez ciwa22
Opublikowano 2 grudnia 20159 l Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olx Do tej pory sie nie nacialem, koles sprzedaje jeszcze błotnik do bmw, swiecace spodnie, swiecznik i lustro. Płyty maja ryski, ale nie ma tragedii, działają, a ja nie mam parcia na stan igła.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olxJa tam sporo rzeczy tak kupiłem i nigdy problemów nie miałem. A niezłe okazje można znaleźć.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Ja tez, z ostatnich wlasnie game boy advance sp i to final fantasy. Wszystko elegancko wyslane, dobrze zapakowane, lepiej sie robi biznesy niz na allegro.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Kilka lat temu, przy jednej z przeprowadzek, sprzedałem swoją świetną kolekcję SEGA Mistrzowski System razem z wuchtą oboxowanych gier. Myślałem, że nigdy nie wrócę do tej platformy, ale jak udaje się kupić jeden z najdroższych i najrzadszych tytułów, to człowiek się zastanawia nad kolejnym podejściem do SMS. Tak, też byłem zdziwiony, że klon PuyoPuyo może tyle kosztować
Opublikowano 3 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku.
Opublikowano 3 grudnia 20159 l W oczekiwaniu na Xenoblade trochę cyfrowego dobran a Xbox One i dzisiejszy randomowy zakup, było taniutko, to wziąłem
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku. Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie. Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015. Christina <3 Edytowane 4 grudnia 20159 l przez marcinwks
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Kupiłem, przetestowałem i działa super: z oficjalnej strony xboxa za 89zl czy gdzies indziej?
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xenoblade wreszcie doczekałem się premiery. Będzie grane w święta Teraz proszę o plusiki a w spoilerze troszkę raka :> Oprócz tego skorzystałem z wyprzedaży steam i dokupiłem sobie Stanley Parable, age of empires 2 hd, Gemini Rue, Rise of Nation: Extendend Edition i Deus Ex Human Revolution Directors Cut. Wszystko za 5 euro plus sprzedaż kart. PC takie dobre. No i Ori na Xbox live w promocji. Zapasy growe na zimowe miesiące porobione Edytowane 4 grudnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku. Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie.Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015. Christina <3 Taki mam zamiar, ale najpierw skończę pierwszego Phoenix Wrighta na 3DSie, bo zacząłem w niego grać wcześniej (oczywiście nie jest to moje pierwsze podejście do PW). Co do Steins Gate to w gierkę nie grałem, tylko widziałem anime (rewelacja). Gra podobno GOTY, więc jestem dobrze na nią nastawiony. Niestety musi poczekać jeszcze chwilkę w kolejce.
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Co Xenoblade miałem nie kupować ? :> Jeżeli chodzi o raka to wszystko wymiana (Cod ), używka (AC) bądź przecena nic za full price
Opublikowano 4 grudnia 20159 l dałbym plus gdyby tylko bylo to xeno Edytowane 4 grudnia 20159 l przez _Be_
Opublikowano 4 grudnia 20159 l Ja na Xeno jeszcze czekam. Paka niby wysłana, ale brałem paczkomatem, więc pewnie jutro będzie. Project Zero też odbieralem w sobotę po pracy.