Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Polecam portal olx, Final za 50zł. Trochę mnie poniosło ostatnio, przez najbliższe dwa miesiące nie kupuje żadnych więcej gierek tylko przechodze backlog z ps3/ps4 i wprzedaje.

Ile dałeś za frontiera?

Edytowane przez ciwa22
Opublikowano

Trzeba mieć mocne nerwy żeby bawić się w wysyłkę na olx

Do tej pory sie nie nacialem, koles sprzedaje jeszcze błotnik do bmw, swiecace spodnie, swiecznik i lustro.

Płyty maja ryski, ale nie ma tragedii, działają, a ja nie mam parcia na stan igła.

Opublikowano

Ja tez, z ostatnich wlasnie game boy advance sp  i to final fantasy. Wszystko elegancko wyslane, dobrze zapakowane, lepiej sie robi biznesy niz na allegro. 

Opublikowano

Kilka lat temu, przy jednej z przeprowadzek, sprzedałem swoją świetną kolekcję SEGA Mistrzowski System razem z wuchtą oboxowanych gier. Myślałem, że nigdy nie wrócę do tej platformy, ale jak udaje się kupić jeden z najdroższych i najrzadszych tytułów, to człowiek się zastanawia nad kolejnym podejściem do SMS.

ItVPRJ5.jpg

Tak, też byłem zdziwiony, że klon PuyoPuyo może tyle kosztować

• Plusik 7
Opublikowano (edytowane)

Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku.

1aJ5u7e.jpg

Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie.

Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015.

Christina <3 :D

Edytowane przez marcinwks
Opublikowano

Taki prezencik sobie zafundowałem na Mikołaja. Prawdopodobnie jeden z ostatnich zakupów w tym roku.

1aJ5u7e.jpg

Jeśli nie grałeś jeszcze to odpal ją koniecznie.

Nie dość, że masz piękną edycję - ja niestety tylko zwyczajną - to jeszcze masz GOTY 2015.

Christina <3 :D

Taki mam zamiar, ale najpierw skończę pierwszego Phoenix Wrighta na 3DSie, bo zacząłem w niego grać wcześniej (oczywiście nie jest to moje pierwsze podejście do PW). Co do Steins Gate to w gierkę nie grałem, tylko widziałem anime (rewelacja). Gra podobno GOTY, więc jestem dobrze na nią nastawiony. Niestety musi poczekać jeszcze chwilkę w kolejce. :)
Opublikowano (edytowane)

dałbym plus gdyby tylko bylo to xeno :Coolface:

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Ja na Xeno jeszcze czekam. Paka niby wysłana, ale brałem paczkomatem, więc pewnie jutro będzie. Project Zero też odbieralem w sobotę po pracy. :)