Velius 5 698 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Moglem wziac kuriera, a tez paczkomat poszedl bo myslalem ze sobie odbiore w trakcie zakupów w markcie Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Najwcześniej zagram sobie za jakieś 2 tygodnie, bo czeka mnie spóźniona obrona inżyniera... 8 Cytuj
messer88 6 453 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Taka tam gierka w sam raz na przerwę od F4. 4 Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Najwcześniej zagram sobie za jakieś 2 tygodnie, bo czeka mnie spóźniona obrona inżyniera... Spóźniłeś się z obroną o prawie rok?:> Ja mam straszne ciśnienie na WiiU ale kupię dopiero po napisaniu i obronie magisterki. Może zapowiedzą już NX z szybką datą premiery to nawet lepiej na tym wyjdę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 204 Opublikowano 4 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2015 Melduję się. Okładka na żywo prezentuje się fenomenalnie. Zdecydowanie jedna z ładniejszych okładek ostatnich czasy. Za godzinkę odpalam i widzimy się na Mirze. 19 Cytuj
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 rzucania ku.rwami i ch.ujami część druga. Będzie się działo, będzie grane, nie dam się zabić. 3 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Najwcześniej zagram sobie za jakieś 2 tygodnie, bo czeka mnie spóźniona obrona inżyniera... Spóźniłeś się z obroną o prawie rok?:> No niestety, życie . Trafiłem na (pipi)owego promotora i zmarnowałem z nim sporo czasu, ale w końcu będę miał to z głowy (oby). BTW. Zwykła okładka jest sporo lepsza od limitki przez brak pierdyliardu USK i PEGI. Może ESRB by się tam zmieścił jeszcze? Na szczęście jest steelbook. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Steelbook dla mnie najładniejszy w tym roku na równi z bloodborne. Na pewno lepszy od tego z wieśka, mgs czy project zero. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 624 Opublikowano 4 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 grudnia 2015 Piękny ten steelbook, szkoda tylko że nie mam WiiU. Metro wziąłem bo wygrałem bon w jednym z lokalnych sklepów z grami za napisanie o swojej ulubionej grze z tego roku, było to Bloodborne oczywiście. 11 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 (edytowane) rzucania ku.rwami i ch.ujami część druga. Będzie się działo, będzie grane, nie dam się zabić. Powodzenia. Jak w tym roku grałem w Bloodborne i 4 boss mnie pokonał - bo już zacząłem tryumfować i odpuściłem mu w końcówce - to się tak w(pipi)... że przez tydzień miałem siniaka na łokciu. Edytowane 4 grudnia 2015 przez marcinwks Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. decoyed 707 Opublikowano 5 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2015 Nigdy nie mialem tak udanych zakupow growych. 70 dyszek a przyjemnosci duuuuuzo wiecej. Nigdy bym nie przypuszczal, ze w lombardach moga takie cuda miec za tak male pieniadze. Magna Carta 2 pewnie poleci dalej (nie mam juz x360) a Ultimate Allience 2 raczej mnie nie grzeje. Za to Shadows/Ico mniam. Do tego sprawdze sobie KoF XIII. 13 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 5 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2015 ALLELUJA! Ale będzie dzisiaj grane 12 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Cholera miałem na święta zostawić xeno i przejść gry których cena spada z każdym dniem ale ta gra przyciąga mnie i dzisiaj chyba cały dzień z nią spędzę coś pięknego. P.s. tylu znajomych na wii u online jednocześnie widziałem na premiere mario kart 8 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Nigdy nie mialem tak udanych zakupow growych. 70 dyszek a przyjemnosci duuuuuzo wiecej. Nigdy bym nie przypuszczal, ze w lombardach moga takie cuda miec za tak male pieniadze. Magna Carta 2 pewnie poleci dalej (nie mam juz x360) a Ultimate Allience 2 raczej mnie nie grzeje. Za to Shadows/Ico mniam. Do tego sprawdze sobie KoF XIII. Gurwa stary ten marvel sam jest warty tyle co zapłaciłes za te zakupy Edytowane 5 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 16 zł za Blacklist, Herosy 3 PL, jeszcze coś i trochę makulatury. Dobrze być pc gejmerem heheh. 2 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Dołączam do czołówki forumkowych kerbisiów 6 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Teoretyzowanie to jedno, starcie na żywo w sklepie gdy gra jest na wyciągnięcie ręki to zupełnie inna bajka :-) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Pudełko działa na wyobraźnię. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Zwykła wersja ma lepszą okładkę na tym standardowym pudełku jak widać. Mniej o dwa oznaczenia wiekowe. Limitka ma ich aż 3... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 W ogóle te oznaczenia wiekowe to jest jakaś głupota - Zrozumiem ostrzeżenie od 18+ ale wiadomo że 6 latkom nie będą dawać Xenoblejda no bez jaj. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 W ogóle te oznaczenia wiekowe to jest jakaś głupota - Zrozumiem ostrzeżenie od 18+ ale wiadomo że 6 latkom nie będą dawać Xenoblejda no bez jaj. Ty wiesz co to za gra,ale nie swiadomy rodzic moze nie wiedziec. Po to sa te oznaczenia. Na ktore sporo rodzicow ma wy(pipi)ane ale to kompletnie inny temat. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 W ogóle te oznaczenia wiekowe to jest jakaś głupota - Zrozumiem ostrzeżenie od 18+ ale wiadomo że 6 latkom nie będą dawać Xenoblejda no bez jaj. Ty wiesz co to za gra,ale nie swiadomy rodzic moze nie wiedziec. Po to sa te oznaczenia. Na ktore sporo rodzicow ma wy(pipi)ane ale to kompletnie inny temat. Gurwa, wystarczyłby jeden, w zupełności. Oczywiście szwaby muszą mieć swój na pół okładki... Paranoja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi