ping 9 042 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 No nie wystarczyłby, bo PEGI jak i Unterhaltungssoftware Selbstkontrolle żądzą się swoimi prawami. wina wydawcy, że nie chce robić osobnych SKU w przypadku limitki (ale to bez sensu, więc się nie dziwię). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 432 Opublikowano 5 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2015 takie tam z dzisiaj, jedna gra z biedry, a że dark souls 2 nie dostałem to wziołem w euro zamiennik żeby zostać legendą jak jerome xD 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quake96 3 829 Opublikowano 5 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2015 (edytowane) Cholera, znowu wkręciłem się w konsole... Dopiero co PSP kupiłem, a teraz znowu coś Jak na zdjęciach - PS2 90004, Karta 64mb, kable i 8 gier. Cena śmieszna, bo zaledwie 80zł Edytowane 5 grudnia 2015 przez Quake96 11 Cytuj
REZOK 1 019 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Pogratulować takiego zestawu PS2, za TAKA kasę Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Jakoś ostatnio albo mam "nosa" do takich okazji, albo zwyczajnie te ceny stają się rutyną. Jak nie to PS2 za 80zł to PSP za 100. Jakiś czas temu mignęło mi PS3 z grami, pudłem itd. za 300zł. Nic tylko brać Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Oczywiście. Tylko i wyłącznie. Nie lubię bawić się w wysyłkowe zakupy. Wszystkie kupione ostatnio konsole to tylko OLX. Podobnie jak gry na PSP, które na tymże portalu osiągają śmiesznie niskie ceny. Jeszcze chyba jakoś latem kupiłem 3 gry (Crash Bandicoot, Avatar, Burnout Legends) po 5zł za sztukę. No to jak widzę, że platforma tania, gry jeszcze tańsze to czemu by czasem nie wydać tych kilku dyszek, a mieć to nawet i "na zaś" 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Zaj.ebista okazja z tym ps2 bo to w dodatku ostatni model Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 To, że ostatni model to wiem, miałem wiele PS2jek, ale fakt, 90004 jeszcze nie. Bardziej czaiłem się na FATa, ale albo były za chore pieniądze, albo za grosze, ale ledwo żywe. W sumie to i ten slim nie jest taki straszny. Działa świetnie, a to najważniejsze Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 jeszcze winter sale na steamie w tym roku i wyprzedaż poświąteczna w sklepach Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Wiem, wiem, chińskie badziewo, ale nic innego nie znalazłem. Na razie da radę, w przyszłości może znajdę jakiegoś DS2, choć i te nie słynęły z wyśmienitej jakości. Jakby była możliwość to używałbym dalej oryginalnego DS1, bo te są niezniszczalne 1 Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Wiem, wiem, chińskie badziewo, ale nic innego nie znalazłem. Na razie da radę, w przyszłości może znajdę jakiegoś DS2, choć i te nie słynęły z wyśmienitej jakości. Jakby była możliwość to używałbym dalej oryginalnego DS1, bo te są niezniszczalne Proste, tylko oryginalne cudeńko z Szaraczka - praktycznie nie do zajechania. Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Mam takie cudeńko i mogę to potwierdzić. No, ale niestety, tylko niektóre gry go obsługują Za to DualShocków 2 nie wspominam tak dobrze. Zawsze wydawały mi się jakieś bardziej "budżetowe". Szczególnie plastik i gałki analogowe. W oryginalnym DS1 nie spotkałem się chyba nigdy z nie odbijającymi gałkami, za to w DS2 to był u mnie standard... Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 Nic dodać, nic ująć. Chcociaż dodać można, że za czasów panowania szaraka miałem kumpla, który regularnie zajeżdżał wszystkie zakupione pady pod dwóch tygodniach. Nawet oryginalne pady Sony bez gałek i analog controllery. Dopiero po zakupie pary duali wszystko się zmieniło. Pady mają się świetnie do dziś. PS2 - crapiasty plastik, Lki i Rki padają pierwsze - do zaorania. Miałem trzy oryginały - wszystkie padły ( Dual 1 zakupiony w 99 wraz z konsolką sprawny do dziś - gram na nim nawet w Streeta 4.) PS3 - trochę lepsza jakość od crapiastych padów z dwójki, ale przez te niby udogodnienia w postaci "bezprzewodostwa" ciągle się coś wiesza, nie łaczy i inne bzdety - kablu wróć!!! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elninio 141 Opublikowano 6 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia 2015 Czas sprawdzić to cacko P.S. Jak nie było w Euro od miesiąca dwa dni temu zamówiłem na stronie MS... były dostępne przez 30 min. Dzień później piszą mi z Euro AGD "proszę odebrać towar", a dwa dni wcześniej pisali że w tym roku nie będa mieli Nie chce ktoś odkupić jednego ;P Jeden mam a drugi ma być w czwartek, jak coś to jutro odmawiam, chyba że ktoś chce dajcie znać cena jak na stronie MS + wysyłka , odbiór osobisty Jaworzno/Katowice 11 Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 6 grudnia 2015 Opublikowano 6 grudnia 2015 (edytowane) Standardowe zakupy. Koszt oczywiście jak zawsze niewielki, 6zł/sztuka. Niestety okazuje się, że burnout "nie działszy", znaczy odpala, ale zawiesza się na loadingu. Spróbuję coś na to zaradzić (regeneracja odpada bo to nic nie daje, poza tym przewyższa koszt gry). Tak czy siak jestem zadowolony, bo nawet te 12zł za Max Payne 2 w stanie nówka funkiel to dobra kasa EDIT: Nie wierzę, ale udało się Burnout ożył Śmiga jak nowy. Wszystko za sprawą pasty TURBO (tak, pasta do polerowania lakieru), która usunęła ryski powodujące problem Edytowane 6 grudnia 2015 przez Quake96 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. shinian 629 Opublikowano 7 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 grudnia 2015 Finalna czesc mojej growej kolekcji na PS3. 15 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 (edytowane) Bardziej chu.jowe zdjęcie trudno zrobić, ale w końcu jest. Ciut spóźnione, ale jednak Xenoblade (poczta nie dała rady). A no i karny kutas dla konsoleigry.pl - prosiłem o bezpieczne zapakowanie pudła, żeby się limitka nie poniszczyła, to tylko wrzucili luzem do odpowiednio dużej koperty bąblowej. Nie tak się to niestety robi. Efekt - pogięte boki. Edytowane 7 grudnia 2015 przez ping 8 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 A co to takie jak psu z mordy wyjęte? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 A co to takie jak psu z mordy wyjęte? Wyjaśnione po edycji. Niestety firma nie potrafi w bezpieczne pakowanie. Trudno się mówi. Grunt że gra cała, ale jak bym wiedział, że tak bedzie, to bym kupił zwykłe pudełko tańsze o te 50 czy tam 60 zeta. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Gra jest cała, pudełko trochę poturbowane - na półce i tak nie będzie widać, więc nie będę się o to pienił. W zasadzie na zdjęciu wygląda to ciut gorzej niż przy naturalnym świetle, ot 'lewy' bok ściśnięty tak jak by na grze leżało wcześniej coś ciężkiego. Po prostu zastanowie się przy kolejnym zakupie, czy nie dokonać go w innym miejscu (miałem wczoraj u nich 5 gierek na WiiU w koszyku, ale stwierdziłem że poczekam). No ale najważniejsze jest, że wieczorem będzie grane Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bansai 11 198 Opublikowano 7 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 grudnia 2015 Slyszalem ze na tym calym Wii U sa jakies inne gierki oprocz Bayonetty 2 i Monster Huntera 3, postanowilem wiec kupic i sprawdzic 26 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 co wy z tym lego, takie dobre to xD? 2 lata mam konsolę i nawet nie pomyślałem o tej gierce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi