Bansai 11 198 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Nie lubie gierek z Lego, ale jak zerknalem na gameplay Undercover to postanowilem sprawdzic, tym bardziej ze moj e-kolega Pleju poletza. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Bansai zapraszaj do znajomych i questy porobimy razem:) Cytuj
CoATI 1 050 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Doszło do mnei dziś Xenoblade O mały włos byłby "fakap", bo sklep pomylił numer telefonu itp. itd... Tym razem bez foto - zrobiłem unboxing 7 Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Jest, jest JEEEEEST!! Cieszę się jak głupi, bo bardzo zależało mi na Vice City na PS2 Dzisiejsze polowania zacząłem jednak nietypowo, bo od odwiedzin w sklepach z konsolami i grami w mojej okolicy. W żadnym z nich jak na złość nie było nie tylko Vice City, ale i żadnego GTA... No to przyszedł czas na mój "bazarek" czyli OLX. Było kilka ogłoszeń gdzie ktoś wystawiał kilka gier na sztuki i było tam VC, ale jak sprawdzałem to okazywało się, że akurat Vice już nie ma... No to znalazłem w końcu ogłoszenie. GTA Vice City w oryginalnej edycji, płytka niby stan bardzo dobry, ale cena już nie taka dobra... 30zł. Zadzwoniłem, wypytałem i szukałem powodu do potargowania. Okazało się, że nie ma książeczki, więc udało się zejść te marne 5zł z ceny (dobre i tyle) i dogadać się na odbiór. Poszedłem, kupiłem i chwilę po zakupie coś mnie "dygnęło", że taka stara gra w oryginalnej edycji w takim stanie? No tak... Regenerowana. Ciśnienie mi skoczyło, bo dotychczas żadna kupiona przeze mnie regenerowana płyta czy to na PS2 czy XBOXa nie działała poprawnie ani u mnie ani u sprzedawców. Odetchnąłem jednak z ulgą, gdy gra ruszyła, wszystko działa płynnie i bez jakichś problemów z odczytem. Ciekawi mnie jednak sama edycja gry. Niby premierówka, ale dwie rzeczy są dziwne. Po pierwsze, zamiast kodu kreskowego z tyłu, ma napis "NOT FOR RESALE". Po drugie, w tych bzdetach o znakach handlowych itd jest wzmianka "... 2002-2009 - Take Two Interactive ... " 2009? O co chodzi? Może mi ktoś wyjaśnić czy to jednak jakaś reedycja gry czy oryginalne wydanie z 2002 roku? 2 Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 A co to takie jak psu z mordy wyjęte? Wyjaśnione po edycji. Niestety firma nie potrafi w bezpieczne pakowanie. Trudno się mówi. Grunt że gra cała, ale jak bym wiedział, że tak bedzie, to bym kupił zwykłe pudełko tańsze o te 50 czy tam 60 zeta. Ludzie i firmy żyjące z handlu grami powinny raz na zawsze nauczyć się, że solidne zabezpieczenie przesyłki to nie jest goła koperta bąbelkowa. Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Jest, jest JEEEEEST!! Cieszę się jak głupi, bo bardzo zależało mi na Vice City na PS2 Dzisiejsze polowania zacząłem jednak nietypowo, bo od odwiedzin w sklepach z konsolami i grami w mojej okolicy. W żadnym z nich jak na złość nie było nie tylko Vice City, ale i żadnego GTA... No to przyszedł czas na mój "bazarek" czyli OLX. Było kilka ogłoszeń gdzie ktoś wystawiał kilka gier na sztuki i było tam VC, ale jak sprawdzałem to okazywało się, że akurat Vice już nie ma... No to znalazłem w końcu ogłoszenie. GTA Vice City w oryginalnej edycji, płytka niby stan bardzo dobry, ale cena już nie taka dobra... 30zł. Zadzwoniłem, wypytałem i szukałem powodu do potargowania. Okazało się, że nie ma książeczki, więc udało się zejść te marne 5zł z ceny (dobre i tyle) i dogadać się na odbiór. Poszedłem, kupiłem i chwilę po zakupie coś mnie "dygnęło", że taka stara gra w oryginalnej edycji w takim stanie? No tak... Regenerowana. Ciśnienie mi skoczyło, bo dotychczas żadna kupiona przeze mnie regenerowana płyta czy to na PS2 czy XBOXa nie działała poprawnie ani u mnie ani u sprzedawców. Odetchnąłem jednak z ulgą, gdy gra ruszyła, wszystko działa płynnie i bez jakichś problemów z odczytem. Ciekawi mnie jednak sama edycja gry. Niby premierówka, ale dwie rzeczy są dziwne. Po pierwsze, zamiast kodu kreskowego z tyłu, ma napis "NOT FOR RESALE". Po drugie, w tych bzdetach o znakach handlowych itd jest wzmianka "... 2002-2009 - Take Two Interactive ... " 2009? O co chodzi? Może mi ktoś wyjaśnić czy to jednak jakaś reedycja gry czy oryginalne wydanie z 2002 roku? Gra pochodzi ze zbiorczego wydania trzech części GTA. Oznaczenie NOT FOR RESALE jest po to, żeby co bardziej przedsiębiorczy nie rozgrzebywali bundli celem sprzedaży na części. A co to takie jak psu z mordy wyjęte? Wyjaśnione po edycji. Niestety firma nie potrafi w bezpieczne pakowanie. Trudno się mówi. Grunt że gra cała, ale jak bym wiedział, że tak bedzie, to bym kupił zwykłe pudełko tańsze o te 50 czy tam 60 zeta. Ludzie i firmy żyjące z handlu grami powinny raz na zawsze nauczyć się, że solidne zabezpieczenie przesyłki to nie jest goła koperta bąbelkowa. Dokładnie, no ale cóż... Przyzwyczaiłem się chyba do zakupów importowych, gdzie wszystko zawsze jest tip top pięknie zapakowane. Najgorsze jest to, że pisałem im z prośbą o bezpieczne zapakowanie, a się na mnie wysrali (wiadomość widzieli, bo odpisali na inne pytanie w niej zawarte). Cytuj
shinian 629 Opublikowano 7 grudnia 2015 Opublikowano 7 grudnia 2015 Finalna czesc mojej growej kolekcji na PS3. Mam pytanko o "Beyond": ile minut trwa soundtrack z tej edycji? 15 minut, czy 44? Sciagalem go wieki temu ale na 90% wydaje mi sie, ze 40. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość Soul Opublikowano 8 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Ale się na tym bajecznie gra Edytowane 8 grudnia 2015 przez Soul 19 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Na tych fotkach faktycznie wygląda znakomicie, ale pinset złoty piękny kawalerze to Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Dla jednego dużo, dla drugiego mało. 7 Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 8 grudnia 2015 Opublikowano 8 grudnia 2015 Ale się na tym bajecznie gra Mam i gram a gra się super w forach mi się podoba za pod prawa łopatka ustawiłem sobie bieg a pod prawa atak ręczny jak dla mnie to już dużo daje nie mówiąc już o innym ustawieniu. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 277 Opublikowano 9 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) prezent od dziewczyny na mikołajki, zainspirowany grami więc też wrzucę Edytowane 9 grudnia 2015 przez chris85 15 1 Cytuj
yaczes 14 477 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 nawet gazety juz wrzycaja, ja pyerdole. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 nawet gazety juz wrzycaja, ja pyerdole. Recesja Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Taka dobra ta generacja. Gierek nie ma to trzeba się ratować gazetami. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciucha 11 638 Opublikowano 9 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 grudnia 2015 tylko sony 12 Cytuj
Quake96 3 829 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Miałem już nie robić zakupów growych w tym roku, ale... Wracając z PZU zaszedłem do ciekawego sklepu. W sumie to jakieś centrum wymian, czy coś takiego. Ogólnie znane dobrze w Wielkiej Brytanii jako CeX. Jak zobaczyłem co i za ile tam jest to nie mogłem się powstrzymać... Fakt, mają też wiele chorych cen, jak choćby po 40zł za Tekkena 5 czy Burnout 2, albo jakieś wymyślne ceny za stare telefony komórkowe, ale mają też sporo okazji. Upolowałem sobie cztery kąski: - Gran Turismo Concept 2002 Tokyo-Geneva (Pudełko platyna, płyta "zwykła") - 10zł - Max Payne (Pudełko "zwykłe", płyta platyna, co ciekawe instrukcja PL) - 10zł - God of War: Chains of Olympus (platyna) - 10zł - Tekken Dark Ressurection (platyna) - 5zł Do wszystkich gier są oczywiście instrukcje, płyty w bardzo dobrym, wręcz świetnym stanie. Myślę, że jeszcze nie raz tam zawitam, więc założyłem sobie kartę stałego klienta i liczę na udaną "współpracę" 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 soul za ile i gdzie? Saturn Wawa, 500 PLN. Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 to taniej niz w euro... tam chyba po 550zł było Cytuj
Paolo de Vesir 9 086 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Ostatnie zakupy: edyta: MtG też jest grą, więc okazyjne zakupy (otwieranie boosterów nom nom nom <3) i dwa dodatki do mojej BW talii opartej na zdobywaniu życia i triggerów z Ally. Kto gra ten wie jak dobra jest ta pani. Ta dwójka jest z jednego boostera. Edytowane 9 grudnia 2015 przez WezyrBiałegostoku 9 Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) to taniej niz w euro... tam chyba po 550zł byłoZgadza się ją za tyle kupiłem Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 grudnia 2015 przez Elninio Cytuj
Yap 2 788 Opublikowano 9 grudnia 2015 Opublikowano 9 grudnia 2015 Jak stanieje to wezme na pewno. Sam wyglad kusi, ale cena jest zaporowa. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 grudnia 2015 Trochę klasyki z wczoraj. Wszystkie części kompletne, 3xA, płytki w świetnej kondycji. Trójka w folii. 47 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi