Gość Orzeszek Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 sam sex Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 O mamo, ta trylogia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 ktoś tutaj chce mnie bardzo wkur,wić od rana, gdzie takie coś upolowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Ostatnie zakupy: edyta: MtG też jest grą, więc okazyjne zakupy (otwieranie boosterów nom nom nom <3) i dwa dodatki do mojej BW talii opartej na zdobywaniu życia i triggerów z Ally. Kto gra ten wie jak dobra jest ta pani. Ta dwójka jest z jednego boostera. drana jest mocna, ale tego vampirka to mozesz sobie podarowac, moim zdaniem za wolny. ps: tez ostatnio wrocilem do gry, czasem na fnmy chodze zakupy z x1 propsuje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Bluber - od naszego forumowego świeżo upieczonego ojca ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Velius? Mozi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) Velius Edit. Ojcostwo Moziego jakoś mi umknęło. Edytowane 10 grudnia 2015 przez Yeah Bunny Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Tak czułem, że tylko dziecko może przekonać kogoś, do sprzedania takich cud. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Predzej matka tego dziecka. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hubert249 4 277 Opublikowano 10 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) Nigdy nie grałem w Infinite, sam nie wiem dlaczego. Pierwszy Bioshock to dla mnie 10/10, dwójka była niewiele słabsza. Na szczęście dzięki wstecznej kompatybilności nadrobię zaległości. Tomb Raider wiadomo, must have dla xbota Edytowane 10 grudnia 2015 przez chris85 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) Trochę klasyki z wczoraj. Wszystkie części kompletne, 3xA, płytki w świetnej kondycji. Trójka w folii. To zakrawa na sztukę Gratuluję tak fantastycznego zakupu, Gacek był istną arkadią dla fanów horrów (gdzieś w domu wala się jeszcze premierowe wydanie Eternal Darkness). Edytowane 10 grudnia 2015 przez WezyrBiałegostoku Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Shen 9 623 Opublikowano 10 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Przyszły zakupy z black friday, pękło troche pudełko od Legend of Legaia, ale leciało w kopercie ze stanów ;/ Mój pierwszy jrpg i pierwsza gra którą kupiłem z szarakiem. Musi stać obok Chrono Cross. Legend of mana nie ukończyłem, może wreszcie nadrobie. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 824 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Gra już mi znana, miałem ją lata temu, gdy kupiłem pierwsze PS2. Dobrze ją wspominam, trafiła się w CeXie za 10zł, więc wziąłem. Wreszcie mogę kopać tyłki kumplom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Tak czułem, że tylko dziecko może przekonać kogoś, do sprzedania takich cud. Świadomie sie tego pozbylem po kilku miesiecznym namyslaniu sie. Pieknie to wyglada na półce, jest to kawał historii gamingowej zarówno mojej jak i wielu graczy ale wiem ze nie odpale juz tego bo ograłem zbyt duzo razy, wiec zrobilem troche miejsca na gry DS bo sie powoli półeczki uginają i podałem dalej, osobie której napewno bardziej sie przydadza Ale (pipi)a nie powiem, jak Darek wkleil te zdjecia to prawie sie rozpłakałem :frog: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 drana jest mocna, ale tego vampirka to mozesz sobie podarowac, moim zdaniem za wolny. ps: tez ostatnio wrocilem do gry, czasem na fnmy chodze zakupy z x1 propsuje! @banny: typek jest w sidedecku, ale powiem Ci, że odpalony w 8 rundzie trigger z Blighted Steppe to często cios kończący. Gdzie chodzisz na te FNMy? Toruń? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Yebany, aż mi dupa zaszczypała Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Postanowiłem kupić backup dla mojej premierowej wii, Akurat w growym przybytku leżały dwa pudła kompletne po 200zł. Wziąłem w lepszym stanie sztukę, full komplet, ledwo używana, gałka w gruszce jak po 5h gry, wiilot bez rys, napęd zero buntu. Pewnie większość wii tak wygląda obecnie. Polecam wii bardzo ludziom, którzy chcą odpalać swoje carty ze snesa, n64 czy swoje gry z gacka na sprzęcie od Nintendo. Do gier z cartów (i ewentualnie odpalania gier z gc bez napędu optycznego lub bez wii posiadającego oficjalne wsparcie dla gc) wymagana jest bardzo prosta samodzielna modyfikacja, którą można ogarnąć z googla w 10 minut ale to nie miejsce na tego rodzaju instrukcje. Jakby nie ta możliwość to nie chciałoby mi się wyciągać z szuflad i szaf snesa, padów, kabli, zasilaczy, cartów, wacika do ucha i spirytusu i nie grałbym w to całe retro. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
BlukeR 41 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 (edytowane) Zakupy na następnej stronie. Edytowane 11 grudnia 2015 przez BlukeR 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Nigdy nie grałem w Infinite, sam nie wiem dlaczego. Pierwszy Bioshock to dla mnie 10/10, dwójka była niewiele słabsza. Na szczęście dzięki wstecznej kompatybilności nadrobię zaległości. Tomb Raider wiadomo, must have dla xbota Koniecznie ograj Burial at Sea... Wrócisz feelingiem do B1. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Bluker - wrzuc na imgur.com , te co wstawiłeś nie wyświetlają sie, a chyba jakieś wieksze zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Raczej ostatni zakup w tym roku 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 974 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 trochę zakupów, trochę prezentów urodzinowo-świątecznych Lara obowiązkowa, na dodatek kupiona nowa za śmieszne pieniądze. na święta idealna. naklejki i pin jako prezent od braci z community, o którym cartmany mogą co najwyżej tylko poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 To czyste logo bym się zastanowił czy na autku nie przylepić. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 Velius? Mozi? Hmm ja wiem czy świeżo :>? Jedna córa ma 9 lat druga 5 więc już zapomniałem co to pieluchy :> Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 11 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi