Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kanada znowu dostarcza. MGS1 sztos, ograny po raz pierwszy miesiąc temu czas nadrobić kolejne części :banderas:

w8wWbsM.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No cze. Takie coś zawitało do skromnej kolekcji.

wCorzGj.jpg

Opublikowano

No cze. Takie coś zawitało do skromnej kolekcji.

wCorzGj.jpg

Daję plusa Kamil, po znajomości. :lapka::D
Opublikowano

Edycja limitowana! Tyle dobra!

5D2Ngcj.jpg

Opublikowano

Edycja limitowana! Tyle dobra!

5D2Ngcj.jpg

Super zestaw, nawet plastikowy pipboy tego nie przebije...
Opublikowano

zgrzewka Specjali, Fallout Beer, teraz to. ta gra jest serio tak zła na trzeźwo? :pawel:

Opublikowano

zgrzewka Specjali, Fallout Beer, teraz to. ta gra jest serio tak zła na trzeźwo? :pawel:

Na trzeźwo nie podchodź, bo i tak sięgniesz po flachę jak to zobaczysz.

Opublikowano

Wczoraj lekki falstart, ale dziś mam nadzieję że przypadnie wam do gustu ta krótka historia .

Zatem od początku.

Zakupy rozpoczęte w dniu premiery bundle Destiny. Reszta sukcesywnie.

Destiny zamiana nowa za nową Fifę 15.

W komplecie dokupiony został pad, PS+ na rok, nakładki na gałki, oraz 15 szt nowych pudełek do PS4. Każda nowe ori pudełko idzie do zbiorczego, z fiszka od której gry, a w zamiennik do kompletu z płytą.

Następnie zakup używki Little Big Planet 3, które jak dla mnie to jedna z gorszych odsłon, miała być relaksacyjna gra z żoną, wyszła frustracja i niechęć. Szybka odsprzedaż i zakup nowego Raymana.

Nowy Driveclub z bundla oraz uzywka The Last of Us w miętowym stanie jako prezenty od żony na pod choinkę. Mortal uzywka jak nowy. Wiesiek nowy na 30 urodziny od znajomych oraz ostatnio z biedrony nowka Obcy. To tyle z PS4.

PS2 od wujka, kupił jako nowe ostatniego slima. Pogral trochę w PESa i schował do szuflady. Ostatnio sprezentowal mi zestaw z memorka 64 Mb, pilotem, oraz nowymi dosłownie nowymi dualami. W domu ma pudełko pełen komplet kiedyś pewnie mi podrzuci.

Szybko dokupilem:

uzywka Killer 7 - komis

nowe Okami - komis

uzywka ori memorka - komis

Kingdom Hearts oraz WRC 4 z ISS Pro w środku - olx

GT4 i kolejna ori memorka - olx

Kolosy, Bully, SSX 3, Crazy Taxi oraz MGS 3 - olx

a dziś Black, MGS 2, Onimusha oraz Getaway - olx

Manhunt - komis.

To tyle.

NcZ4CDy.jpg

uyajBZR.jpg

CHjFybj.jpg

dWr0jId.jpg

lBt38Vf.jpg

if0x9PH.jpg

dC1M9za.jpg

Edytowane przez BlukeR

Opublikowano

1ace68452137431.jpg 

Zdecydowanie muszę przestać przechodzić koło CeXu :P Znów nie mogłem się oprzeć, zaszedłem, poszukałem i wykopałem SC za piątaka :D

Opublikowano

nie o to chodzi że jest zły. sporo daje kabel component (progresive scan w części gier), ale mnie żonglowanie pomiędzy 480 i 720p na lcd i tak jakoś smuciło.

użyj Grafika na pasku obok wyboru czcionki 

Opublikowano

albo [ img = wklejlink.jpg ] tylko bez odstępów

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A w wersji mobilnej ?

Edytowane przez BlukeR

Opublikowano

No tak jak ci napisałem wyżej kopiujesz link obrazka piszesz [ img = wklejasz link ]

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W końcu się udało.

Edytowane przez BlukeR

Opublikowano

Po cholerę kupować pudełka na podmiane?

Opublikowano

Po to, że często idzie kupić czystą i ładnie wyglądającą płytę z dobrze zachowaną instrukcją w zajechanym boxie. Sam wymieniłem blisko 50 pudełek do samych gier z Dreamcasta, a w ten sposób tylko pytasz czy płytka tip top i masz za pół ceny grę w nowym boxie w ogólnym stanie 9/10  :cebula:

Opublikowano

Całkiem sprytne.

Opublikowano

2mmahz4.jpg

Backlog community, stop rakowi

Opublikowano

BlukeR - Twoje zakupy to początek kolekcji, czy powrót po jakimś czasie? Widzę, że pudełka na podmianę na eleganckie do gier z PS4 też zakupione. :)

Jako odpowiedź na Twoje pytanie oraz uzupełnienie historii dodam że jestem graczem zaczynający od SMD, PS1, PS2, PSP, PS Vita, Xbox 360, zawsze miałem wszystkiego duze komplety pełne różnego dobra ale człowiek był głupi i sprzedawał. Czas znów zacząć zbieractwo. Jedyne czego nigdy nie wyprzedalem to kolekcja psx extreme od pierwszego numeru :)