Opublikowano 12 grudnia 20159 l dostalem od lubej, nie polecam, bo ma sie ochote zjesc je wszystkie za jednym posiedzeniem x]
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 12 grudnia 20159 l przez Rafael0089
Opublikowano 12 grudnia 20159 l zaczynam od sentymentu z Fisherem i miałemm ochotę na papkę w teledysku
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Rafael, gdzie udało Ci się wyrwać wersję GOTY za 219? Media Markt Warszawa Marki M1. Cena na stronie mm.pl- 249, na sklepie 219 zł ^_^
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Świat schodzi na psy, razem z nim TY! wierzysz mi!? Policzone są TWOJE dni, wiesz jak jest Bez wyciskania lez, problemy, no-no-notoryczny stres... https://youtu.be/NTuTi_GK3nc?t=40s kto wygral? Edytowane 12 grudnia 20159 l przez dApo
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Wczoraj był Colim Makrejlli a dzisiaj dorwałem taki oto zestaw. Jeden szary DS będzie wymagał przeszczepu analogów bo są zajecahne, ale mam do tego dawcę. Konsola sprzedawana była jako "niesprawdzona", a okazało się że działa. SCPH-7502 bez przeróbki. Nie mam niestety jak sprawdzić pistoletu, nie mam gry wykorzystującej go. A tutaj cała moja kolekcja psxowych śmieci. Ktoś zapytać może - po cholerę mi tyle konsol i padów? Kupiłem bo były tanie. Mam zapas na 10 lat grania. Edytowane 12 grudnia 20159 l przez ProstyHeker
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Świat schodzi na psy, razem z nim TY! wierzysz mi!? Policzone są TWOJE dni, wiesz jak jest Bez wyciskania lez, problemy, no-no-notoryczny stres... https://youtu.be/NTuTi_GK3nc?t=40s kto wygral? Dobra akcja. Szkoda, że nawet nikt się nie przyznał. Ja próbowałem ale oczywiście już po zawodach Jednak plus za gest! I to niepierwszy jak widzę po forum.
Opublikowano 13 grudnia 20159 l tez jestem ciekawy kto zgarnal plusa jak niechce sie publicznie przyznac to niech mi wysle /msg Edytowane 13 grudnia 20159 l przez dApo
Opublikowano 13 grudnia 20159 l tez jestem ciekawy kto zgarnal plusa jak niechce sie publicznie przyznac to niech mi wysle /msg Pewnie jakis random z mala iloscia postow,ktory wchodzi na forum raz na miesiac. Dapo,pomysl sie chwali ale proponuje nastepnym razem zrob temat(za zgoda modow)gdzie ludzie beda wpisywac,ze chcieli by kod a ty wylosujesz osobe do ktorej pojdzie kod. Oczywiscie tylko dla aktywnych czlonkow forum. Tak jak mikolajki w dziale PC. Edytowane 13 grudnia 20159 l przez Zaqair
Opublikowano 13 grudnia 20159 l już jest odpowiedni temat, imo powinien być schowany w jakimś "na pierwszy rzut oka" nie widocznym miejscu
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Kolega prowadzi akcję dobroczynną, a ci mu już wciskają dobre rady żeby sami mieli większą szansę uszczknąć tortu.
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Wieslaw,ja mam na ten kod wy(pipi)ana. Ps4 sprzedane wiec ps+ nie potrzebuje. Tylko bez sensu zeby kod szedl do jakiegos lamusa ktory nawet nie napisze zwyklego dziekuje.
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Wieslaw,ja mam na ten kod wy(pipi)ana. Ps4 sprzedane wiec ps+ nie potrzebuje. Tylko bez sensu zeby kod szedl do jakiegos lamusa ktory nawet nie napisze zwyklego dziekuje. no masz rację
Opublikowano 13 grudnia 20159 l akcja byłaby lepsza jakby suka, która skorzystała napisała o tym. to następnym razem niech kody wysyła do mnie - nie będę miał oporów by podziękować i dać +