MatekDM 1 299 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Za taką cenę to jak za darmo. Allegro czy Olx? Allegro o dziwo Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) Macio - piękne foteczki, piękny sprzęcik! Myślałem że tam będzie coś starszego (np. Gamecube) ale i tak ciekawa paczka. Bardzo lubię wygląd pierwszej wersji X360. Ja kupiłem Falcona w połowie 2008. Bardzo dobrze wspominam tamten okres, wychodziło wtedy dużo ciekawych gier. Dzięki! Wszystko przede mną jeszcze, a to nie koniec zakupów, na celowniku mam też dwa inne, starsze sprzęty EDIT: cholera, znowu nie połączyło Edytowane 15 grudnia 2015 przez Maciomaniak Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Trochę okazji było ostatnio, więc prezenty na te okoliczność poniżej sry za boczne ujęcie ;] Gra dla dziecka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Rabbids Invasion Interaktywny Program TV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Table Tennis od R* boże jak ta gierka robiła graficznie na spółe z FNR 3 po przesiadce z PS2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 No table rył psyche. Moja pierwsza gra ba xa + oblivion + tdu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 No ten Table Tennis dalej dobrze wygląda, a gra się w niego kapitalnie Poziom - Rockstar. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Ładna ta 360. Z samego sentymentu chciałbym też kiedyś kupić biały egzemplarz. Swojego pozbyłem się w 2007 wymieniając na Elite, z kolei Elite sprzedałem w 2010 i kupiłem Slima. Może za jakiś czas spróbuję wymienić z powrotem Slima na białego Premiuma i zostawię z nostalgii w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Moja pierwsza gra Kameo i pgr . (pipi)a dla mnie x360 to najlepsza konsola bo na ps2 grałem tylko w exy a x360 nawrócił mnie na 5 lat na konsole. Wszystkie gry ogrywałem na klocku ponad 250 pozycji spokojnie ograłem przez 7 lat na moim x360. Niestety ten klimat nie wróciłby jakbym ponownie kupił x'sa wolę mieć miłe wspomnienia. Pierwsze odpalenie gearsów na lcd monitorze , błaganie w siedzibie kuriera aby wydał mi w sobotę Mass Effect 1, zbieranie kudosów, odgłos świerszczy podczas pewnej historii w lost odyssey czy tłumaczenie ówczesnej dziewczynie czemu gram w gry dla dzieci (Viva Pinata) . W tym samym okresie kupiłem ps3 ale na niej tylko exy mgs 4, Yakuza 3 czy uncharted zapadły mi w pamięci. Biedna to była konsola przy xbox 360. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 15 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 Mialem wiecej nie kupowac ale jeszcze troche gierek z kanady na swieta. Ciesze sie mocno z Gungnira. To juz ostatnie zakupy w tym roku 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) WER Warszawa dostarczył: Cubic Ninja z OLX za 115zł Jeżeli ten dobry człowiek jest przypadkiem na forumku to pozdrawiam. Picross 2 i Rhythm Tengoku mają całkiem niezłe szanse na wyjście na zachodzie, ale stwierdziłem, że nie będę ryzykować z czekaniem. Odpalając Picrossa, aż zacząłem żałować, że nie jeżdżę już autobusami: rano, przed pracą, aleee by było grane Bonusik do GB gierek, dosyć rzadka sztuka, za dzieciaka cisnąłem wszystkie zakończenia, posiłkując się toną stron wydrukowanych z GameFaqs u ojca w robocie No i tyle zakupów ode mnie na rok 2015 No stan kozacki, wygladaja jak nowe. Boje sie spytac ile wydales No odrobinę przekroczyłem planowany budżet, ale to przez to, że trafił mi się zaciekły konkurent na Zeldach, na których w sumie najbardziej mi zależało Ciąg dalszy kompletowania kolekcji z PS2. Dziś doszedł ostatni element układanki mianowicie ICO, i w koncu święta trójca w komplecie. ICO i SOTC, gierki które ogrywałem w czasie gdy już było mi trochę trudniej zaimponować, bo już dosyć sporo rzeczy przeszedłem. Miałem spore oczekiwania, a one i tak dały rade Edytowane 15 grudnia 2015 przez chmurqab 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 203 Opublikowano 15 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 (edytowane) Prezent urodzinowy od ukochanej plus ptasie mleczko :3 edit. ten minus od Mazzeo Edytowane 15 grudnia 2015 przez Figaro 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 15 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2015 ech po tych spustach nad 360tką, uruchomiłem dziś swojego białego premiuma po dłuuugim czasie i napęd chyba w końcu wyzionął ducha od jakiegoś czasu trzeba było kilka razy spróbowac, żeby sie w koncu otworzył, ale teraz to tylko taki niski pomruk wydaje i nawet nie próbuje sie ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 To ten mój X? Tobie sprzedałem kiedyś? Spróbuj sciągnąć panel przedni i przy otwarciu pociągnij lekko tackę. Jak się uda nie wyciągaj nigdy płyty ze środka - nie będziesz miał problemu z otwarciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) No właśnie ten od ciebie. Zawsze niewyciąganie płyty zdawało egzamin, ale teraz chyba po 6 miesiącach przerwy coś musiało się zaciąc i tacka już nie próbuje wyjsc tylko mechanizm coś tam mieli i nic z tego nie ma. Spróbuje dzisiaj triku ze spinaczem. Może coś się ruszy. Edytowane 16 grudnia 2015 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Lol, nie ma to jak czekać na kuriera kiedy dzwoni do Ciebie... inny kurier z inną paczką której się nie spodziewasz mała rzecz a cieszy bardzo, prezent z życzeniami świątecznymi od polskiego dystrybutora Nintendo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Pechowo. W moim Core z 2006 pamiętam ta tacka coś źle zmontowana była i wsadzałem poskładany kawałek kartki żeby wyeliminować hałas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) No to przyszedł kurier właściwy, Secret Santa z REBEL.pl dostarczył dixita :-D Edytowane 16 grudnia 2015 przez Lord Astmer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 068 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 W końcu mam Mesjasza. Zamówiłem edycję Day One, dostałem zwykłą. Nie chciałem robić afery o kilka zbędnych kodów, ale okazało się, że mapy też nie ma. Heavy Rain dawno ograne, lecz swojej kopii nie posiadałem. Body Harvest za 0,99 euro wpada do kolekcji N64 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Pechowo. W moim Core z 2006 pamiętam ta tacka coś źle zmontowana była i wsadzałem poskładany kawałek kartki żeby wyeliminować hałas. wkur.wiłem sie w końcu, podważyłem tackę na chama widelcem, wypadła jakaś śrubka, ale teraz chodzi jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Jest nówka z okazji za 1150zł plus najlepsza szczelanka na poprzedniej generacji. Poproszę o remaster. 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 gdzie 1150? jak sie ostatnio rozglądałem za takim zestawem to 1350zł minimum chodziły Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Na allegro Gość wystawił a ja akurat wpadłem na jego aukcję. 100% pozytywów. Nie mogłem dłużej czekać bo 2 aukcje po 1200 również były 5 minut na portalu . Szybki telefon czy nie da rady uciąć z ceny. 5 dyszek w dół i poszło Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 cebula is strong with this one Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 No 5 dyszek to nie 5 zyla xD starczyło prawie na Gyrosy bo te 80zikos. bedom jutro. Tak sobie myślę co mnie ominęło przez te 1.5 roku bez JEDYNEGO. I pełne gacie na samą myśl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi