Rayos 3 170 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 ja tam mam czarnego GaCka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dla samego Mario Sunshine bym kupil GC, bo na Wii tego nie dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Niedawno naszłą mnie chęć na zakup pakietu z konsolą i RE4 - niestety skutecznie powstrzymała mnie cena takiego zestawu - na Ebayu wołają za to 1500 zeta, Wind Waker Pak niewiele tańszy. http://www.ebay.pl/itm/CONSOLE-GAMECUBE-RESIDENT-EVIL-4-PACK-LIMITED-EDITION-NUOVA-NEW-GAME-CUBE-/390769298193?pt=Console&hash=item5afbaa4b11&_uhb=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 @aux Piekny zestawik <smyra po jajkach>. Upewnij sie ze uzupelnisz go o REmake oraz RE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 aux, teraz to mi pojechałeś po ambicji xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Najlepsze jest to, że konsola wygląda jak nowa. Tak samo jak i pad. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 @Rayos > Czarny taki poważny się wydaje i pasuje do innych sprzętów. Ciekawe czy sprzedaż Gacka byłaby lepsza, gdyby Ninny promowało sprzęt czarnym kolorem. @Guernica > Bierz GC, jest niby wsteczna kompatybilność w Wii, ale warto mieć poczciwą kostkę w kolekcji. Tylko gry drogie w (pipi) @Nemesis > No, niektórzy przeginają z cenami na eBay. Nikt tego nie kupi w tej cenie. BTW, gościu ma fajne gry i konsole w sklepie. Myślę że trafisz ten zestaw na Allegro lub Tablicy. @Bansai > Dzięki <smyra po jajkach> Residenty mam wszystkie na Gacka <wypina dumnie pierś> Zostały mi jeszcze do upolowania Pikminy, Viewtifule, F-Zero i jRPGi. Czyli droga przez mękę Skoro już zebrało się tu bractwo Gamecuba to mam do was pytanie, może ktoś wie i mi wytłumaczy. Dlaczego niektóre exy nie mają tego znaczka na okładce? Przykłady: MGS Twin Snakes, REmake, RE Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Najnowszy zakup dedykuję panu Emtebe który pozwolił sobie rozśmieszyć forumkowych rycerzy Nintendo Poniżej najlepsze fragmenty, całość jest tutaj: http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/?p=3116257 Jak można jarać się Nintendo i setną częścią Mario? Ale Wy jesteście ślepi. Nawet mi Was nie żal. Poza tym liżecie się po jajach w growych zakupach/kolekcjach jak ktoś wklei fotę konsolki Nintendo. O jak za(pipi)iście, kolejna ofiara kolorowych giereczek w super jakości i ultra grafice HD. ŻAL. Czas dorosnąć dzieciaki a nie jarać się mało skomplikowanymi i maksymalnie minimalistycznymi graficznie, cukierkowatymi gierkami. Zawsze marzyłem o tym paku i w końcu mam, jaram się strasznie! http://oi58.tinypic.com/2mdmpur.jpg Będzie służył jako zapasowy. Chcę dokupić kiedyś fioletowego i czarnego. Gierka zafoliowana i tak zostanie, mam już RE4 z polskiej dystrybucji. Ale na razie odpuszczam Gamecuba, muszę w końcu upolować pierwszego Xboxa w pudle. Chcę mieć całą szóstą generację na szafie. Gacucha kupiłem od znajomego kolekcjonera za 500zł i flaszkę, kolega płakał jak sprzedawał. To co, będzie lizanko? :blum1: Godny zakup . Wolę lizać dupsko innym nintendowcom, niż robić z siebie błazna i sprzedawać gierki na pchlim targu za 150% ceny rynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Dlaczego niektóre exy nie mają tego znaczka na okładce? Przykłady: MGS Twin Snakes, REmake, RE Zero. kiedys sam sie nad tym zastanawialem ale tak jest tylko w EU, bo w USA te gry maja znaczek only for jezu co ja bym dał za reedycje kostki w hd i zeby te gry śmigały ładnie na hdtv Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 delphin Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Granie w gry Nintendo na pc... Cytuj Odnośnik do komentarza
jakbu 168 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zbyt dużego wyboru nie ma, oczywistą opcją jest seria Madden jeśli zależy Ci na realistycznym odwzorowaniu dyscypliny. W europie wyszedł jeszcze Blood Bowl w którego nie grałem i dwie arcade'owe części Blitz: The League - jak dla mnie zbyt arcade'owe (choć w NFL Street się zagrywałem). Więcej jest tego w USA, ale niestety z region lockiem - seria NCAA Football to trochę taki Madden, ale gra się ciut luźniej, Backyard Football dla dzieciaków (crap), no i Black College Football Xperience, ale ponoć też straszliwy syf. Ogólnie na pierwszym miejscu bym postawił Maddena, na drugim NCAA. Jeśli chodzi o gameplay to najlepiej mi się latało w Maddenie 09, choć 11-tka też niczego sobie. Fani sportu są w zasadzie skazani na EA. Blood Bowl to planszówka. Nie zapominajmy o Madden Arcade, które świetnie się sprawdza do gry z kumplem obok ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 RPGowe zakupy na PS3, z ostatnich dwóch tygodni 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 jezu co ja bym dał za reedycje kostki w hd i zeby te gry śmigały ładnie na hdtv na Wii przez komponent kabel w sub-hd to bardzo ładnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Mówiłem, z Kinectem na pewno nie kupuję. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
kypq 718 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Skład: gra, artbook, soundtrack, 2 przypinki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Ostatnio skromnie. MK8 bo to ostatnio modne no i kupiłem wreszcie drugiego pada do WiiU. Bardzo wygodny, przyda się zarówno do WiiU jak i do PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Amerykańska środa. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Pochwalę się i ja Oczywiście chodzi o Xenoblade (reszta to gry kupowane jakiś czas temu i jako bonus do zdjęcia bo zazwyczaj część jest na półce ).Polowałem na tę grę bardzo długo.W zeszłe wakacje lokalnym MM była właśnie ta wersja za 190 zł i jej nie kupiłem kiedy kilka dni później po nią wróciłem już koś ją chapnął Od tego czasu przeczesywałem ebay (rzadziej allegro) i amazon licząc na jakąś sensowną cenę. Jak wiadomo gry Nintendo nie tanieją - nie takie, więc obecnie za takiego bundla krzyczą sobie 400-600 zł (więcej niż dałem za Wii). Jakimś cudem ostatnio na ebayu kolo z UK sprzedawał po 250 zł nówki. Tym raze się długo nie zastanawiałem Kurde, chyba z ani jedną grą nie miałem takich przygód.Na bundlu zależało mi dla pada bo nie potrafię znieść sterowania ruchowego (zaraza tej generacji), a sam pad kosztuje 100 zł.Pad jest naprawdę spoko więc tym bardziej się cieszę.Koniec. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 @Ping: Ty te gry wciągasz jak leci? @Mike: Za parę miechów sam będę szukał - już się boję Cenę dobrą trafiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Praktycznie codziennie coś kupuję. Taka choroba. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja też kupuję za dużo gier, ale wszystkie to produkcje, które faktycznie chcę ograć i prędzej czy później to zrobię. Jeśli mówisz serio, to współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ja po prostu lubię mieć wybór. Oswoiłem się już z myślą, że nigdy nie ogram wszystkiego, chyba że wydłużę dobę do 72h, ale fajna jest świadomość tego, że mogę stanąć przed sporą biblioteczką i wybrać sobie coś do odpalenia 'od ręki'. Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 @ Don, radzę przygotować portfel albo nastawić się na długi stalking ebaya Widziałem kilka sztuk w równie dobrych cenach ale zazwyczaj nie wysyłają do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 przyszło dziś 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi