Yakubu 3 047 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 No kurde, pięć dyszek to już paczka białka 900 gieta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 636 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 (edytowane) ja w koncu poszedłem po rozum do głowy i uznałem że mam tyle niezaczętych sztosów na półce - chociażby ten sam MP3 (a o nie kupionych to w ogóle nie wspominam), że kupno nextgena mija sie z celem poczekam do premiery RDR 2/GTA VI (chociaż w gowa to by sie pogralo ) Edytowane 16 grudnia 2015 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 No właśnie ten od ciebie. Zawsze niewyciąganie płyty zdawało egzamin, ale teraz chyba po 6 miesiącach przerwy coś musiało się zaciąc i tacka już nie próbuje wyjsc tylko mechanizm coś tam mieli i nic z tego nie ma. Spróbuje dzisiaj triku ze spinaczem. Może coś się ruszy. A te gry arcade działały jak ściągnąłeś na nowo (zawaliłeś, że kazałeś sformatować dysk)? Na allegro Gość wystawił a ja akurat wpadłem na jego aukcję. 100% pozytywów. Nie mogłem dłużej czekać bo 2 aukcje po 1200 również były 5 minut na portalu . Szybki telefon czy nie da rady uciąć z ceny. 5 dyszek w dół i poszło The Onion is strong with You Z Fifą czy bez? Ja rok temu za moją nówkę z Fifą 15 dałem 1250... I nie było czasu na cebulę. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Ze fifą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Zdjęcie tradycyjnie gó.wnianej jakości. Trochę starych śmieci. Większość mam na innych platformach, no ale chęć zebrania fullsetu zobowiązuje. Z tego wszystkiego trzy gry X360 mi się dublują, no ale w zestawie zawsze spoko. Wszystkie płyty cymes jak nówki, jedynie Risen 2 ma dwa małe pęknięcia (muszę kupić specjalną nalepkę, źeby nie pękła płyta od środka). Najbadziej cieszę się z Deadfalla, który za jakiś czas będzie dość trudną do zdobycia grą i z Murdered, bo gry, które wyszły również w wersji na next geny też mają potencjał, by za jakiś czas być trudnymi do zdobycia. Alpha Protocol też nie wzgardzę, miałem w to zagrać, ale od kilku lat na półce leży wydanie na PS3, to stwierdziłem, że wolę jednak kupić sobie to samo, tyle że na klocucha. Podobnie miałem z RF Armageddon. Jutro natomiast wleci trochę japońszczyzny - dzisiaj nie chciało mi się już iść na pocztę. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Wczorajsze zakupy urodzinowe : Gainward GXT 970 Phantom 4GB Kingston HyperX Savage 2x8GB Do tego Wiedźmin 3 w prezencie od brata, w sumie jest to moja pierwsza pudełkowa gra na PC ^_^ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 A gdzie smok? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Smok? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Niby najlepszy GF 970, to ten od MSI ze smokiem, ale ja tam nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Podobno najlepsza, bardzo cicha to Gigabyte G1. Phantom pewnie najtańsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 No g1 fabrycznie najszybsza i chłodna , do tego grube OC robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Tylko, że to chyba kolos karta? Szkoda tylko, że karty za tyle kasy nie ogarniają tego wizjonerskiego 4K. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Wczesny prezent na święta Dawno się tak nie jarałem grą telewizyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 aw yiss. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Przehypowane - pograłem pół godziny po premierze i do dzisiaj nie wróciłem. Wygląda obłędnie, ale jednak wydmuszka . 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Wkręcić się w jrpg w pół godziny? Raczej mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 16 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 grudnia 2015 Za stary na to jestem. Pewnie jak bym grał w gierki sprzed 10 lat to by na mnie robiło wrażenie. Ładne opakowanie, ale wnętrze jak z epoki PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Ocenić Xeno po 30 minutach... ping, weź lepiej faktycznie kolekcjonuj te gry i ich nie odpalaj <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 (edytowane) Ja po 38 minutach już obsikany że szczęścia. Wnętrze z PS2? Nie rozumiem. Gram na PC na ustawieniach o których konsolki mogą pomarzyć i dalej uważam że gra jest śliczna. PS2? Bzdura. Edytowane 17 grudnia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Padnie za rok i tak No pewnie tak. Ale co się nim nacieszę to moje nie powinien pasc - mam swojego falcona kupionego jakos w lutym 2008 i do dzisiaj dziala bez zajakniecia. raz go tylko otworzylem po uplywie gwarancji, zeby wyciagnac kurz ze srodka. a nie oszczedzalem go w upalne dni, tylko byl regularnie katowany i bedzie znowu bo mam ochote na powrot do ulubionych gierek tamtej generacji + ogranie kilku szpili, w ktore nie dane bylo mi zagrac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Ja się bardziej jaram ubiegłą generacją niż tą, a po zakupie innych sprzętów chyba całkiem w odstawkę pójdzie "nowa generacja"... Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 (edytowane) Ja się bardziej jaram ubiegłą generacją niż tą, a po zakupie innych sprzętów chyba całkiem w odstawkę pójdzie "nowa generacja"...Mam tak samo tylko że odkrywam po raz pierwszy tak lepiej PS2. Kiedyś miałem ale szybko się pozbyłem na rzecz PS3 (człowiek był młody, głupi). Ile ta konsola ma dobrych gier, albo jeszcze lepiej - różnorakich gier - to głowa mała. PS4? Dobre sobie... Moja kolekcja gier na ten shit ma tak z 9szt i nie zanosi się na ten moment na więcej. Co lepsze może z 4 z nich są naprawdę dobre, reszta jest tylko dobra. "Nowa generacja" Już dawno nie widziałem takiej biedy na konsolach. To już Vita miała więcej gier po 2 latach. Edytowane 17 grudnia 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Macio odkryl 360 w 2016 roku i juz jaki podjarany poprzednia generacja xdddd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 O matko typie, bujaj się stąd do CW co najwyżej z takimi tekstami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 (edytowane) Ocenić Xeno po 30 minutach... ping, weź lepiej faktycznie kolekcjonuj te gry i ich nie odpalaj <ok> O jaki ból dupy, że komuś się gierka nie spodobała. Dzięki za radę koneserze! xD Ja po 38 minutach już obsikany że szczęścia. Wnętrze z PS2? Nie rozumiem. Gram na PC na ustawieniach o których konsolki mogą pomarzyć i dalej uważam że gra jest śliczna. PS2? Bzdura. Ty o oprawie, ja o gameplayu. Idź -> zabij potworka. Idź -> zabij potworka. Do tego klepie się jednego robala przez dwie minuty. Rozumiem klepanie robaków po 2 minuty każdy jeśli jest jakieś wyzwanie, a tu po prostu klepiesz jeden przycisk przez dwie minuty i patrzysz jak typek puchnie. Po kilku walkach znudziło mi się, bo nawet krzywdy mi nie robili. Fałszywy mesjasz. 239 plnów wyrzucone w błoto... Edytowane 17 grudnia 2015 przez ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi