Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kurde chodzi za mną ten Marian Galaxy cały czas coraz bardziej, chyba sobie sprawię na gwiazdkę bo pogralbym w jakiegoś dobrego platformera 3d znowu. :reggie:

@XM. Gdzie dorwales Mariany Galaxy i za ile?

Btw jaka jest różnica między Marianem z szarym znaczkiem PEGI a zielonym?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

dostal jeszcze jednego

Opublikowano

Kurde chodzi za mną ten Marian Galaxy cały czas coraz bardziej, chyba sobie sprawię na gwiazdkę bo pogralbym w jakiegoś dobrego platformera 3d znowu. :reggie:

Żadna.

kolorowe PEGI to "nowa" wersja tych oznaczeń. Jak jakaś starsza gra ma kolorowe PEGI to znaczy, że to już jakaś nowsza jej partia i tyle :) 

Opublikowano

Żadna.

kolorowe PEGI to "nowa" wersja tych oznaczeń. Jak jakaś starsza gra ma kolorowe PEGI to znaczy, że to już jakaś nowsza jej partia i tyle :)

Ok, dzięki za wyjaśnienie. :lapka:
Opublikowano

Oba SMG kupiłem za 120zł od jednego uzytkownika z forum.
A gejos, oczywiście, że wziąłbym obie bayonettki, ale kur.wa do tego trzeba kolejne 200zł na pro controllera, szanujmy sie. Poza tym, najlepsze przede mną. :D

Opublikowano

Oba SMG kupiłem za 120zł od jednego uzytkownika z forum.

A gejos, oczywiście, że wziąłbym obie bayonettki, ale kur.wa do tego trzeba kolejne 200zł na pro controllera, szanujmy sie. Poza tym, najlepsze przede mną. :D

Na padlecie też można wygodnie grać :lapka:  choć oczywiście na pro controllerze dużo lepiej.

Tak czy inaczej, gratuluję zakupu, czeka Cię tona zabawy :potter:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

b3250e95afede628320115290086d9e7.jpg

Konsola bardzo ładna. 2 gry po lewo niestety bez oryginalnych pudełek i raczej do regeneracji. No i trochę raka w postaci fify. Trzeba będzie zamienić na prawilnego pesa. Trochę nieczytelne foto od prawej nfs: carbon, hot wheels (wkładać to w ogóle do napędu?), kilzone, 2x fifa, the getaway,max payne 2 

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

definitywnie ostatni zakup w tym roku 
u5om5vj.jpg

edit: to jest pad. nie jest to co prawda elite controller, ale ogumowane od dołu uchwyty(?), poprawione bumpery i 3.5mm mi wystarczą ;)

8WPKtJr.jpg

0ijMygb.jpg

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano

Pad

Opublikowano

Tesco - Alan edycja specjalna - 6.99

hvY4zUx.jpg

Opublikowano

Poszedłem po składniki na sałatke i kuraka z rożna, ale po drodze dwa sklepiki z grami i nie mogłem się oprzeć.

nDJauCR.jpg 

Metro za 10 funta, a że nie skończyłem na ps3 to spróbuje na ps4

EMHgtyp.jpg

MseqA1x.jpg

Wydanie świąteczne z kalendarzem , ale jakość kalendarza z psx extrema dużo lepsza. pff . I ta ściema w grudniu :)))

oa9ZSPB.jpg

Deus za 2 funty bez jednej rysy do wstecznego ogrania

jxSpDMv.jpg

Fable za 0.75 Funta, żal nie kupić. Pudełko i płyta w b.dobrym stanie.

zpJc6Pr.jpg

No i Wasteland 2 za 15 futów jakość perfekt. Jak nowa. :)). 

Opublikowano

7 złotych? Brałbym dla samych bonusów.

Jeszcze z 8 sztuk bylo.

Opublikowano

3stdaof.jpg

Jako reedycja, przygody Kratosa siedzą potulnie w kącie w cieniu takich odświeżeń jak Kolekcja Uncharted, bądź Metro Redux (spokojnie mogli wrzucić "Wstąpienie").
Jako gra, sama w sobie dalej zachwyca i co ciekawe, przez znaczną część czasu generuje przepiękne widoki pomimo lat na karku.

Opublikowano

pięknie to wyglada w tle :yao:

definitive edition

remastered

redux

kolekcja

tfu

Opublikowano

Wklejenie tutaj Too Human to trochę hardkor ale spoko, ja wkleiłem kiedyś destiny

Opublikowano

A co ma Destiny do Too Human?

Opublikowano

Pewnie to, że obie są chujowe. :kaz: 

Opublikowano

Too Human zdecydowanie lepsze, nie ma się czego wstydzić ;)

Opublikowano

No więc forumku, dziś mijając pewien komis wszelakiego sprzętu postanowiłem do niego wejść i zobaczyć czy mają coś ciekawego.
Od dłuższego czasu szukam sprawnego używanego pada do GameCube ponieważ granie w gackowe gry na padzie od PS3 ( Wii + Nintendont to umożliwia ) zaczyna mnie wkurzać ( Jest to do zrobienia ( skończyłem Luigi Mansion ) lecz zaczyna być czasami frustrujące jak mylą mi się klawisze ).
Jak się potem okazało stałem się szczęśliwym posiadaczem:

KpM32kc.jpg?1

aq7ieFO.jpg?1

Konsola sprawna i działa, jedyny problemem jest wciśnięty na chama przycisk reset:

ba4EIxV.jpg?1

Mam zamiar się tym zająć jeżeli będe miał odpowiednie narzędzia.

Dodatkowo w zestawie

XHD8OLA.jpg?1BJWHBpI.jpg?1

Pada też mam w zestawie ale:

uiq3Xhz.jpg

WJ75A3d.jpg

:smutas:  :pechowiec:  :niedobrze:

Ma ktoś pomysł jak go zreperować? Bawić się jak poprzedni właściciel w taśmę ilozacyjną?

Ogólnie jak dla mnie zakup GOTY, za 50 pln kolejna konsola wielkiego N w kolekcji  :banderas:  :ohboy:

Edytowane przez blakuś