ireniqs 3 025 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Kurde chodzi za mną ten Marian Galaxy cały czas coraz bardziej, chyba sobie sprawię na gwiazdkę bo pogralbym w jakiegoś dobrego platformera 3d znowu. @XM. Gdzie dorwales Mariany Galaxy i za ile? Btw jaka jest różnica między Marianem z szarym znaczkiem PEGI a zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 dostal jeszcze jednego Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Kurde chodzi za mną ten Marian Galaxy cały czas coraz bardziej, chyba sobie sprawię na gwiazdkę bo pogralbym w jakiegoś dobrego platformera 3d znowu. @XM. Gdzie dorwales Mariany Galaxy i za ile? Btw jaka jest różnica między Marianem z szarym znaczkiem PEGI a zielonym? Żadna. kolorowe PEGI to "nowa" wersja tych oznaczeń. Jak jakaś starsza gra ma kolorowe PEGI to znaczy, że to już jakaś nowsza jej partia i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Kurde chodzi za mną ten Marian Galaxy cały czas coraz bardziej, chyba sobie sprawię na gwiazdkę bo pogralbym w jakiegoś dobrego platformera 3d znowu. @XM. Gdzie dorwales Mariany Galaxy i za ile? Btw jaka jest różnica między Marianem z szarym znaczkiem PEGI a zielonym? Żadna. kolorowe PEGI to "nowa" wersja tych oznaczeń. Jak jakaś starsza gra ma kolorowe PEGI to znaczy, że to już jakaś nowsza jej partia i tyle Ok, dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Ale ładne to białe Wii U. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Oba SMG kupiłem za 120zł od jednego uzytkownika z forum.A gejos, oczywiście, że wziąłbym obie bayonettki, ale kur.wa do tego trzeba kolejne 200zł na pro controllera, szanujmy sie. Poza tym, najlepsze przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Oba SMG kupiłem za 120zł od jednego uzytkownika z forum. A gejos, oczywiście, że wziąłbym obie bayonettki, ale kur.wa do tego trzeba kolejne 200zł na pro controllera, szanujmy sie. Poza tym, najlepsze przede mną. Na padlecie też można wygodnie grać choć oczywiście na pro controllerze dużo lepiej. Tak czy inaczej, gratuluję zakupu, czeka Cię tona zabawy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kosmos 2 711 Opublikowano 18 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 (edytowane) Konsola bardzo ładna. 2 gry po lewo niestety bez oryginalnych pudełek i raczej do regeneracji. No i trochę raka w postaci fify. Trzeba będzie zamienić na prawilnego pesa. Trochę nieczytelne foto od prawej nfs: carbon, hot wheels (wkładać to w ogóle do napędu?), kilzone, 2x fifa, the getaway,max payne 2 Edytowane 18 grudnia 2015 przez Cosmos 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ofsajd 1 106 Opublikowano 19 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2015 (edytowane) definitywnie ostatni zakup w tym roku edit: to jest pad. nie jest to co prawda elite controller, ale ogumowane od dołu uchwyty(?), poprawione bumpery i 3.5mm mi wystarczą Edytowane 19 grudnia 2015 przez ofsajd 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 085 Opublikowano 19 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2015 Co to takiego? Gra? Pad? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2015 Pad Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 20 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Tesco - Alan edycja specjalna - 6.99 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 7 złotych? Brałbym dla samych bonusów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Dla samej knigi bym kupił Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 20 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Zrobiłem sobie prezent na gwiazdkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sqtr78 1 038 Opublikowano 20 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 grudnia 2015 Poszedłem po składniki na sałatke i kuraka z rożna, ale po drodze dwa sklepiki z grami i nie mogłem się oprzeć. Metro za 10 funta, a że nie skończyłem na ps3 to spróbuje na ps4 Wydanie świąteczne z kalendarzem , ale jakość kalendarza z psx extrema dużo lepsza. pff . I ta ściema w grudniu )) Deus za 2 funty bez jednej rysy do wstecznego ogrania Fable za 0.75 Funta, żal nie kupić. Pudełko i płyta w b.dobrym stanie. No i Wasteland 2 za 15 futów jakość perfekt. Jak nowa. ). 14 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 7 złotych? Brałbym dla samych bonusów. Jeszcze z 8 sztuk bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Jako reedycja, przygody Kratosa siedzą potulnie w kącie w cieniu takich odświeżeń jak Kolekcja Uncharted, bądź Metro Redux (spokojnie mogli wrzucić "Wstąpienie").Jako gra, sama w sobie dalej zachwyca i co ciekawe, przez znaczną część czasu generuje przepiękne widoki pomimo lat na karku. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 pięknie to wyglada w tle definitive edition remastered redux kolekcja tfu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Wklejenie tutaj Too Human to trochę hardkor ale spoko, ja wkleiłem kiedyś destiny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 A co ma Destiny do Too Human? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Pewnie to, że obie są chujowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 741 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Too Human zdecydowanie lepsze, nie ma się czego wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 (edytowane) No więc forumku, dziś mijając pewien komis wszelakiego sprzętu postanowiłem do niego wejść i zobaczyć czy mają coś ciekawego.Od dłuższego czasu szukam sprawnego używanego pada do GameCube ponieważ granie w gackowe gry na padzie od PS3 ( Wii + Nintendont to umożliwia ) zaczyna mnie wkurzać ( Jest to do zrobienia ( skończyłem Luigi Mansion ) lecz zaczyna być czasami frustrujące jak mylą mi się klawisze ).Jak się potem okazało stałem się szczęśliwym posiadaczem: Konsola sprawna i działa, jedyny problemem jest wciśnięty na chama przycisk reset: Mam zamiar się tym zająć jeżeli będe miał odpowiednie narzędzia. Dodatkowo w zestawie Pada też mam w zestawie ale: Ma ktoś pomysł jak go zreperować? Bawić się jak poprzedni właściciel w taśmę ilozacyjną?Ogólnie jak dla mnie zakup GOTY, za 50 pln kolejna konsola wielkiego N w kolekcji Edytowane 21 grudnia 2015 przez blakuś 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Kup po prostu nowego pada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi