frankfuter 82 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 (edytowane) Pada też mam w zestawie ale: Ma ktoś pomysł jak go zreperować? Bawić się jak poprzedni właściciel w taśmę ilozacyjną? Ogólnie jak dla mnie zakup GOTY, za 50 pln kolejna konsola wielkiego N w kolekcji Prosta sprawa. Polutowanie kabelków a potem to https://sklep.avt.pl/category/warsztat-narzedzia-koszulki-termokurczliwe Edit: Kupowanie nowego pada to słabe rozwiązanie (chyba że dla drugiego gracza wtedy goty), tutaj za 2zł kupi termokurczek ile potrzeba. czas lutowania to max godzina dla nieobeznanych z lutownicą. Edytowane 21 grudnia 2015 przez frankfuter Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 (edytowane) Ratowanie zdezelowanego bigbena zamiast kupienia porządnego oryginału Panowie, szanujmy się. Pady do Nintendo tylko oryginały albo licencjonowane Hori. Edytowane 21 grudnia 2015 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 Pada też mam w zestawie ale: Ma ktoś pomysł jak go zreperować? Bawić się jak poprzedni właściciel w taśmę ilozacyjną? Ogólnie jak dla mnie zakup GOTY, za 50 pln kolejna konsola wielkiego N w kolekcji Prosta sprawa. Polutowanie kabelków a potem to https://sklep.avt.pl/category/warsztat-narzedzia-koszulki-termokurczliwe Edit: Kupowanie nowego pada to słabe rozwiązanie (chyba że dla drugiego gracza wtedy goty), tutaj za 2zł kupi termokurczek ile potrzeba. czas lutowania to max godzina dla nieobeznanych z lutownicą. Skreciłem kable bardzo dokładnie i pad ożył, jednakże lewa gałka analogowa coś się pieprzy więc już wole kupić za 40 zł to: http://allegro.pl/gamecube-controller-pad-bialy-nowy-i5746213422.html niż się bawić dalej, ewentualnie kupie ten oryginalny od Nintendo ( za 119 na necie można kupić ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 21 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2015 pięknie to wyglada w tle definitive edition remastered redux kolekcja tfu Kolekcję Natana, bądź Metro, to ty szanuj. Ja rozumiem, że ranga "growy wegan" zobowiązuje, ale gardzić porządnym schabowym nie wypada. Nie ładnie, bluber. Będzie klaps na hipsterskie 4 litery. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Szanuj kolekcje nathana Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 638 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 na kolana, przed Nathana chyba cie pogrzało typie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dajzner 982 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Wygląda na to, że grudzień jak zwykle będzie najsłabszym miesiącem zakupowym w roku; Wszystko oprócz SMG2 kupione jeszcze w listopadzie... Mariany na WII: oraz kilka gier na handheldy: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Final, bo 'najwyższy czas' plus laserki i szczelanie do puszek jako prezent od przyjaciół którzy pracowali nad grą: Kolekcja ROŚNIE. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Już działa Ci naped w Xboxie? jak naprawiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Napęd działa, to podajniki do płyt się yebią - wystarczy przy wkładaniu płyty przetrzymać ją chwilę 'na palcu' (palec - jak w życiu - wędruje do dziury, wtedy konsola zaczyna ssać mocniej, spuszczasz płytę z palca i szybciej wpada do konsoli). Ot błąd konstrukcyjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gość mastafaker Opublikowano 22 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Napęd działa, to podajniki do płyt się yebią - wystarczy przy wkładaniu płyty przetrzymać ją chwilę 'na palcu' (palec - jak w życiu - wędruje do dziury, wtedy konsola zaczyna ssać mocniej, spuszczasz płytę z palca i szybciej wpada do konsoli). Ot błąd konstrukcyjny. Opisałeś idealny sposób żeby zwiększyć szansę porysowania płyt w razie obecności zanieczyszczeń na rolkach wciągających. Też miałem fabrycznie wadliwy napęd w xboxie, tydzień i odesłali naprawioną konsolkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Jak cokolwiek zacznie się rysować (a wszystkie moje płytki są zawsze piękne i zawsze je oglądam po wyciągnięciu z konsoli, czy to jest klocek, czy to sprzęt od sony) to otworze i ogarnę zębatki, bo ponoć w nich leży problem. Wysyłać na gwarancje nie mam ochoty, bo zaciąganie wszystkich gier, wrzucanie ich do kolejki, zajmie mi za dużo czasu. Większość gier mam w formie cyfrowej, pudełek raptem kilkanaście, więc da się z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Ja miałem giereczki na dysku usb3 i nie musiałem nic ściągać od nowa :-) zresztą te wbudowane 500GB to też długo się nie ssa na dobrym łączu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 22 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 (edytowane) Ostatnie zakupy w tym roku: Marian w takim sobie stanie i dodatkowo germanik. Ostatni raz kupuję grę Nintendo od polaczkówcebulaczków z allegro. No nic, po ukończeniu pójdzie na sprzedaż, a tym czasem będę wypatrywał jakiegoś pakietu 1 + 2 do kolekcji, z Anglii. Miało być idealnie na zakończenie growych zakupów w tym roku, a wyszło 50:50. Zledunia za to Edytowane 22 grudnia 2015 przez ireniqs 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Ja miałem giereczki na dysku usb3 i nie musiałem nic ściągać od nowa :-) zresztą te wbudowane 500GB to też długo się nie ssa na dobrym łączu. Jeszcze tydzień wstecz miałem 10mbit, a gier grubo ponad 2tb (nie wziąłem poprawki na to, że dysk faktycznie działa plug and play i nic na nowo nie trzeba zasysać oprócz pewnie sejwów). Tak czy siak - bardziej bym przeżywał brak BĄKA przez tydzień niż marudzenie napędu .To za fajna konsola, żeby się z nią rozstawać. Może jak slimki wyjdą to zmienię model. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 Złoty panel do mojej PS4: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 xD jakieś neon i alusy do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2015 (edytowane) Nope, sama czarno-złota bedzie wygladac za(pipi)iscie Dodam, że złoty panel to złoto tzw. szczotkowane Edytowane 22 grudnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Z tych paneli to tylko niebieski i biały są spoko jak dla mnie, ale za 90 zł to oni mnie mogą cmoknąć. Edytowane 23 grudnia 2015 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) 90 zł za kawałek plastyku?! (pipi)a jakich czasów doczekaliśmy. :facepalmz: Pewnie w produkcji wynosi ich piątaka albo i mniej, no ale to złoto... i ten znaczek PS... +200000% do wartości od razu. Edytowane 23 grudnia 2015 przez ireniqs 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Te panele to chyba kupują ci sami ludzie, co cyfrowe gry po 300 zł, 400 zł na PS Store Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Jaki bulduuuupy. Jak kogos stac i ma ochote to kupuje Battlefielda 4 deluxe za 500zl cyfre cebulaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 Aem idealny konsument sony. Daje sie dymac az milo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommo 1 003 Opublikowano 23 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 grudnia 2015 dalbys ciulu lepiej na glodne dzieci a nie wywalasz 100zl za kawalek plastiku xd 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi