Sylvan Wielki 4 611 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 The New Order to kawał porządnej rozrywki w starym stylu. Oby The Old Blood bawił na równie wysokim poziomie. 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Dwie, kolejne perełki do kolekcji. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony ich stanem, tym bardziej, że są z allegro. Po przedmiotach było widać, że jakiś kolekcjoner (z tych bez cudzysłowu) kończy żywot, a sam opis był nadzwyczaj rzetelny i odpowiadający rzeczywistemu stanowi. Wersje 3xA. Edytowane 23 grudnia 2015 przez Yeah Bunny 30 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta okładka RE DC... xD mistrz. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Jaki bulduuuupy. Jak kogos stac i ma ochote to kupuje Battlefielda 4 deluxe za 500zl cyfre cebulaczki Zgodnie z maksymą "kto bogatemu zabroni" możesz pożytkować swoją kasę na co ci się tylko żywnie podoba. Jednakowoż nie dziw się, że chwalenie się tym kawałkiem plastiku może spotkać się z głosem dezaprobaty. 2 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Piękne stany tych residentów.Ile za to dałeś? Rozumiem, że jak ktoś kupuje nówki i limitki, to w pupie mam cenę, ale tak stare gry w takim stanie - ciekawi mnie za ile. Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Cenowo bardzo ok, zwłaszcza patrząc na stan. Obie wyszły około 220 zł. Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) The New Order to kawał porządnej rozrywki w starym stylu. Oby The Old Blood bawił na równie wysokim poziomie. Ty, ale jak pięknie tło zmieniłeś by nie było widać tych remasterów, kolekcji, czy innych definitive edyszyn Edytowane 23 grudnia 2015 przez Emtebe 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Dobra (pipi) wkurzacie mnie tymi zakupami paneli i innym gów.nem. Darek oczywiscie kolejny raz zaorał, ale podsumowujące zakupy z grudnia to wyglada to tak czarna slimka i jakieś krapy na to w cenie dwóch piw całkiem solidne gierki na kilka różnych konsol żeby nie było zbyt kolorowo to tez kilka krapów do kolekcji, które kiedyś tam ograłem ale sprzedałem no i jakoś tak przy okazji kupiłem jeszcze dwie naprawdę sztywniutkie rzeczy, ale jedna nie doszła bo jakiś (pipi) patafian z allegro nie potrafi odpisać na maila od tygodnia a drugą rzecz pokaże innym razem Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 czlowiek wez se kup prawilnego xbox one a nie grasz w jakies stare guwna top bk 2 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Żeby pozostać na fali Gwiezdnych Wojen kupiłem BattleFronta ale nie doszedł przed świętami więc aby nie stracić klimatu postanowiłem ograć te dwa szroty. Utimate Sith Edition za 30 zł w wersji Essentials, no trudno nie było innej. Same dodatki DLC na psn są do kupienia za straszne 42 + 42 zł więc jednak dobry deal. No i dwójeczka też za 30 zł. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 czlowiek wez se kup prawilnego xbox one a nie grasz w jakies stare guwna top bk a są na to jakieś fajne gry? Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Bluber, ładnie Ci się prezentuje ten biały expedit wypchany grami. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Blubi, Ty masz WiiU? Jak nie to dlaczego? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 o chromehounds u blubera, szkoda tylko że gra nie ma singla a serwery od dawna wyłączone xD Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 czlowiek wez se kup prawilnego xbox one a nie grasz w jakies stare guwna top bk a są na to jakieś fajne gry? tyle dobrych gier ze nie wiadomo za co sie brac i czasu nie ma 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) o chromehounds u blubera, szkoda tylko że gra nie ma singla a serwery od dawna wyłączone xD ta kapnąłem się po zakupie xD ale pokazuje mi, że jest co-op na jednej konsoli a gra o mechach od from to wziąłem bez zastanowienia, suteq nie wiem w sumie to czekam na nx czlowiek wez se kup prawilnego xbox one a nie grasz w jakies stare guwna top bk a są na to jakieś fajne gry? tyle dobrych gier ze nie wiadomo za co sie brac i czasu nie ma wymieniaj Edytowane 23 grudnia 2015 przez _Be_ Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 042 Opublikowano 23 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 grudnia 2015 Kilka pierdółek dzisiaj zjechało: RZEMIEŚLNICZY, a raczej przepraszam CRAFTOWY kabel RGB do SEGA MEGA DRIVE II - nareszcie ogram SNATCHERA, bo dotychczas od lat miałem w kolekcji wyłącznie kabel antenowy a jakość obrazu z takiego kabla wiadomo że jest mieciutka. Wyszło prawie pięć dych z wysyłką wyrzutów sumienia brak, bo niektórzy wolą dać za plastikową pokrywkę STÓWĘ (Sony to królowie dojenia fraje... fanów). Kolejny zakup to POKEMON MYSTERY DUNGEON RED RESCUE TEAM w bardzo SZTYWNIUTKIM stanie ze wszystkimi papierkami Do pokemonów było też kilka gratów, które traktuję jako gratis: Na ten rok koniec zakupów growych. Leci do mnie jedna 2kg paczuszka z Japonii z Nintendowym stuffem, ale raczej nie dotrze do sylwestra. Oprócz tego czekam na cztery większe - 20, 8, 5 i 4kg, ale wszystko drogą morską, więc dopiero w lutym/marcu spłyną Natomiast w styczniu nareszcie sztywniutkie zakupy growe w Tokio, specjalnie po gierki tam lecę, tak się to robi! 10 Cytuj
Tommo 1 003 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 jestes chorym zezwierzeconym czlowiekiem Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 jest po(pipi)em ale bardzo pozytywnym po(pipi)em Grunt to mieć na coś zajawkę nawet jak inni jej nie rozumieją 2 Cytuj
czapa 671 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) A może te gratisy chcesz sprzedać ? To jak coś to odezwij się na pw Edytowane 23 grudnia 2015 przez czapa Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 ping czyżby kabelek od człowieka z consolegoods? Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie, nabyty w kraju, ale konstrukcja podobna. Odpaliłem przed chwilą konsolę i jakość petarda - po przejściu z antenówki można się było tego spodziewać, ale kolory wypalają oczy - na zwykłym composite z pewnością by tak nie było - nie ma startu do RGB. Do tego zero zakłóceń, flickeringu, ghostingu . Za jakiś czas chyba kupię tego więcej na zapas, a przy innych konsolach segi gdzie mam tylko composite (dreamcast, saturn) też wciągnę RGB-ka, właśnie ze względu na kolorki i brak irytującego ghostingu. Cytuj
Czoperrr 5 117 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Mam RGB do Dreamcasta (NTSC) i obraz żyleta, nawet na LCD da się grać. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Nie, nabyty w kraju, ale konstrukcja podobna. Odpaliłem przed chwilą konsolę i jakość petarda - po przejściu z antenówki można się było tego spodziewać, ale kolory wypalają oczy - na zwykłym composite z pewnością by tak nie było - nie ma startu do RGB. Do tego zero zakłóceń, flickeringu, ghostingu . Za jakiś czas chyba kupię tego więcej na zapas, a przy innych konsolach segi gdzie mam tylko composite (dreamcast, saturn) też wciągnę RGB-ka, właśnie ze względu na kolorki i brak irytującego ghostingu. No przeskok z composite to już potrafi być pyerdolnięcie, a z antenówki to ja nawet nie. Kupiłem niedawno zmodowane N64 i chociaż ogólnie ponoć jest to konsola, która trochę mniej zyskuje (jakość podobna do S-Video) na RGB to i tak zmiana z composite jest mega satysfakcjonująca. Cytuj
czapa 671 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 (edytowane) Mam RGB do Dreamcasta (NTSC) i obraz żyleta, nawet na LCD da się grać. Też mam i potwierdzam obraz robi robotę, kolorki są ekstra. Mega Drive też przez RGB i też warto. Tylko SNES composite Ogólnie RF to masakra ja miałem straszne zakłócenia więc ciężko na tym było grać. Edytowane 23 grudnia 2015 przez czapa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi