Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Same gó.wno na stronie wiec zarzucam

Chyba niezły zakup za 20 zł? Wszystko smiga jak ta lala

Tq5y2c3.jpg

Opublikowano

No opowiadałem w wkp, przyszedł typ z torba lidla. Mowi ze chce sprzedac gierke dla dzieci telewiztyjna. Mysle jakas podroba pegaza pewnie. Mowie ze nie ale spojrze z ciekawosci. Patrze a tym ma mega drive z 15 cartami. Dwa pady, zasilacz, no wszystko. Pytam ile chce a ten ze no 15 zł na flaszke dzieci nie graja to nie potrzebne. Gdy zobaczylem same carty od razu dalem typowi 20zl a ten zadowlony poszedł. Nawet nie sprawdzalem czy dziala ale wlasnie odpalilem wszystkie gry i chodzi, nawet pady legenacko chodza oba. 

Ping wystawiam i tak to wszystko na allegro wiec tam zagladaj. oddzielnie gierki, oddzielnie jeden pad i raz konsolka z okablowaniem i padem. 

Mysle ze powinno mi sie zwrocic  :yao:

Ale w swieta sobie jeszcze pogram, bo jest zaje.bisty looney tunes adventures, carnage, wolverine i spiderman :D

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Same gó.wno na stronie wiec zarzucam

Chyba niezły zakup za 20 zł? Wszystko smiga jak ta lala

Tq5y2c3.jpg

A tak z ciekawosci, realnie ile taki zestaw jest wart?

Opublikowano

Nie mam pojecia , ale ostatniego megadrive samego z padem i zasilaczem sprzedałem za 80zł. 

Opublikowano

Ale musisz po niego osobiscie podjechac z siatka Lidla, tradycja musi byc.

Opublikowano

Dam 100 zł za taki zestaw piękny kawalerze i od razu robię przelew :)

Dałbym 300, bo ostatnio taki sam zestaw z 10 grami za 200 brałem :oh_you:

Opublikowano

Od siostry dostałem, sprzedawca jak usłyszał ze dla starszego brata kupuje to podobno wielkie oczy zrobił i powiedzial ze to gierka dla dzieci. :dunno:

34y7e68.jpg

Opublikowano

Plugawy ale ja juz mialem i wrzucałem megadrive i master system 2. Nawet renowacje porobilem ze wygladaly jak ze sklepu. Niestety z gierkami jest problem jesli chodzi o dostepnosc, a mikolaj zbierajacy na flaszke z 15 cartami na klasyczna konsole zdarza sie rzadko ;)

I sprzedalem je z bólem serca, nawet mocno wmplecy bylem bo za sam zasilacz do mega drive ktory musialem odzdzielnie kupic dalem 40zł. 

Kolekcjonuje tylko jednak psx, za kase ze sprzedarzy zamierzam kupic silent hilla i metal gear solid ;)

Wczoraj pogralem w ten looney toones. Jezu jak mi brakowalo takiej platformowki czystej krwi  :banderas:

Oczywiscie bedzie trzeba wpisac klasycznie password :D

Opublikowano

Kupiłem Serious Sam Revolution za kasę z kart na Steamie.

POLECAM! :D

Opublikowano

Ten czerwony cart z Maximum Carnage jest taki piękny :wub: .

Nom, ogólnie te stare okłądki sa mega. Wolverine i spider man tez robi :) Ale fakt ten z Carnage najlepszy :)

Opublikowano

Do usunięcia. 

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Figaro, co tam masz ciekawego ukrytego za

Raymanem?

Zelda

Metroid 

Residenty.

Czyli wszystkie gry które byly warte uwagi na GCN

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

ja je.bie panowie te okładki  :banderas:

vlQFXgO.jpg

wZuTKWb.jpg

bRrOxhm.jpgTgrQwQ1.jpg

Opublikowano

Nie przesadzajmy...

E: to bylo do komentarza o bibliotece gacka, nie okladkach.

Edytowane przez Figaro