Paliodor 1 766 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Oldschool pełną gębą.Aż miło się na to patrzy. 1 Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 Serio...Warto puszczać te gierki za marne 20 zł? Już lepiej w karton i do szafy. Mi byłoby żal. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 25 grudnia 2015 Opublikowano 25 grudnia 2015 (edytowane) Kilka pierdółek dzisiaj zjechało: RZEMIEŚLNICZY, a raczej przepraszam CRAFTOWY kabel RGB do SEGA MEGA DRIVE II - nareszcie ogram SNATCHERA, bo dotychczas od lat miałem w kolekcji wyłącznie kabel antenowy a jakość obrazu z takiego kabla wiadomo że jest mieciutka. Wyszło prawie pięć dych z wysyłką wyrzutów sumienia brak, bo niektórzy wolą dać za plastikową pokrywkę STÓWĘ (Sony to królowie dojenia fraje... fanów). Kolejny zakup to POKEMON MYSTERY DUNGEON RED RESCUE TEAM w bardzo SZTYWNIUTKIM stanie ze wszystkimi papierkami Do pokemonów było też kilka gratów, które traktuję jako gratis: Na ten rok koniec zakupów growych. Leci do mnie jedna 2kg paczuszka z Japonii z Nintendowym stuffem, ale raczej nie dotrze do sylwestra. Oprócz tego czekam na cztery większe - 20, 8, 5 i 4kg, ale wszystko drogą morską, więc dopiero w lutym/marcu spłyną Natomiast w styczniu nareszcie sztywniutkie zakupy growe w Tokio, specjalnie po gierki tam lecę, tak się to robi! Jak bedziesz wpadac do Tokio to jak cos to daj znac Edytowane 25 grudnia 2015 przez Zetta Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 Serio...Warto puszczać te gierki za marne 20 zł? Już lepiej w karton i do szafy. Mi byłoby żal. Jak ci żal to moge ci je sprzedac Cytuj
Gość mastafaker Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 Olx na swieta naniosl 3 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 26 grudnia 2015 Opublikowano 26 grudnia 2015 @Zetta Zlatuję 13-tego, można zbić piątkę na mieście. Kwateruję się na Shibuyi. @Kabi Jak już wystawisz aukcję to podrzuć link. Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 27 grudnia 2015 Opublikowano 27 grudnia 2015 Spoko wpadne na Shibuya. Gdzie planujesz zakupy na Akihabara? Bedziesz pierwszy raz w Tokio? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 27 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 27 grudnia 2015 (edytowane) Podsumowanie zakupów na xboxa z 2015 r. 1) Powrót do kolekcji: W Sunseta zagrywałem się rok temu, ale pogoniłem po przejściu, Horizona swego czasu ledwo ruszyłem i również pogoniłem, do ogrania na początku 2015. Sunset niestety z niemieckiej dystrybucji DA: podobny przypadek jak z Sunsetem, dużo było grane w końcówce 2014, potem pogoniłem, teraz wraca na półkę. Wiedźmin: wiadomo GOTY 2015. Fallout i Halo z listopada - myślałem, że w F4 nic nie pogram przez Halo, a tak się wciągnąłem, że H5 ledwie włączyłem. TR i MGS5 - świąteczne zakupy, MGS5 jeszcze nie wleciał do napędu Destiny i GoW: zakupy z marketowej promocji z dzisiaj (Destiny za 119 ) No i Stick of Truth - ominęło mnie w końcówce generacji, wsteczna kompatybilność jednak robi robotę Edytowane 27 grudnia 2015 przez froncz piotrewski 15 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 co prawda nie zakup, a prezent, ale tez sie chyba liczy 4 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Patyk Prawdy juz dziala w BC na Onie? Jak cos to daj znac jak chodzi Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 953 Opublikowano 28 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 grudnia 2015 Mikołaj w tym roku trochę spóźniony ale tak to jest: Jak się jest (pipi)em to się samemu sobie prezenty kupuje Ogromne pudło z grubego kartonu, w którym znajdowało się kolejne pudło z trochę cieńszego materiału To niewyraźne zdjęcie Chun to nie wina aparatu a trójwymiarowy obrazek. Sam się zdziwiłem. Tu wyraźne ujęcie z frontu. Teraz tylko czekam 1,5 miesiąca na pojawienie się Mesjasza Gdybym nie grał w betę, nie przekonałbym się do tej gry i do głowy by mi nie przyszło żeby kupić sobie tego sticka. A jest to kawałek bydlaka, największy sprzęt od Madcatza, z jakim miałem do czynienia. To jak się pospuszczałem przychodzi chwila refleksji. Wydałem w oficjalnym europejskim sklepie niecałe 1200 zł na cos co jeszcze 3-4 lata temu można było dorwać jako nówkę w granicach 400-500 zł. Mam jednak tą pewnosć, że już taniej nie będzie Wiadomo czym jest to podyktowane - nakarmiłem raka, który uniemożliwia grać na nowych konsolach używając starych urządzeń peryferyjnych. Trzeba się bawić w równie drogie przejsciówki, gimnastykować się z ustawieniami i (z tego co czytałem) wykonuje się różne wygibasy żeby to w ogóle chciało jeszcze działać (a i tak nie jest idealnie). Wydałem kupę kasy na sprzęt, który tak naprawdę przyda mi się do jednej gry (może jeszcze do Tekkena...). Niemniej wiem, że będę z niego korzystał przez wiele lat i dostarczy mi mnóstwo radosci. Tak jak napisałem w jednym wątku o bijatykach już kilka lat użytkuję inny arcade stick tej firmy i nadal działa tak samo jak działał pierwszego dnia, kiedy go kupiłem. Jest to obecnie najlepszy sprzęt na rynku dedykowany Ps4. Gdybym miał X1 zainwestowałbym w tańszego Razera, który prawdopodobnie jest trochę lepszy. 32 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Świetnie się prezentuje ten arcade stick,włącznie z fajnym artem z Chun-Li. A co się tyczy arcade sticków to mi się jako laikowi zawsze wydawało,że to Hori robi najlepsze arcade sticky. Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Świetnie się prezentuje ten arcade stick,włącznie z fajnym artem z Chun-Li. A co się tyczy arcade sticków to mi się jako laikowi zawsze wydawało,że to Hori robi najlepsze arcade sticky. HORI jest najbardziej znaną i chyba najstarszą firmą produkującą arcade sticki dla konsol. Niestety, ze względu na słabej jakosci częsci (gałka, przyciski) ich sticki szybko się psuły. Ostatnimi czasy zaczęli wypuszczać swój lepszy jakosciowo sprzęt (Hayabusa stick+Kuro buttons) ale nie jest to jednak to samo co Sanwa, której podzespoły montowane są od wielu lat w automatach. Niemniej jesli ktos chciałby zacząć przygodę z arcade stickiem to polecam. Ostatnio te lepsze Hori można było dorwać w Ultimie za chyba 560 zł co było chyba najlepszą ceną w PL. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Ale jak to? Mendrek mówił, że na turniejach liczy się wyłącznie Dualshock. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 @ornit: dzięki za info. Znów się człowiek dowiedział czegoś ciekawego. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 Patyk Prawdy juz dziala w BC na Onie? Jak cos to daj znac jak chodzi Dziala jak zloto 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 grudnia 2015 Opublikowano 28 grudnia 2015 promocji ciag dalszy 3 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Troche spoznione. Na Gwiazdke dostalem raka od EA 3 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 29 grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 grudnia 2015 Ostatnia bomba moich tegorocznych zakupów. Polowanie na ten konkretny tytuł trwało ponad rok. W międzyczasie na aukcjach przewinęło się sporo drożyzny od handlarzy, albo stan nie był odpowiedni, albo gra anglik a instrukcja po holendersku itp. Sama aukcja nie wisiała na ebayu dłużej niż trzy godziny. Szybka weryfikacja sprzedającej (która poza suiko miała buty i torebki) trzy razy przeczytany opis i kup teraz kliknięte na ryzyko. Paczka doszła zadziwiająco szybko uwzględniając w tym przerwę świąteczną. Sama perełka oczywiście 3xA w kondycji dosłownie JAK NOWA, zero jakichkolwiek śladów na płycie, pudełku czy instrukcji. Czasami zachodzę w głowę skąd przypadkowi ludzie jak wspomniana dziewczyna mają takie gry w posiadaniu. Dość pitolenia, czas na konkret foto. Ostatnio w temacie wiele mówiliśmy o tym jak pakowane są przesyłki, głównie z allegro, wiec jako ciekawostkę zamieszczam zdjęcie pudła w którym przyszła gra po tym jak poprosiłem o solidne zapakowanie przesyłki. 45 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 Papież Jan Paweł Drugi o użytkowniku Yeah Bunny: https://www.youtube.com/watch?v=y3ATUhzWUkI 5 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 (edytowane) Dobrze ze solidnie zapakowana przyszla. Obstawiam 650zl z wysylka. Edytowane 29 grudnia 2015 przez Velius Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 450zł i pewnie już pieniążki przelewał Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 29 grudnia 2015 Opublikowano 29 grudnia 2015 317 pln + niecale 10 funtów wysyłki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi