Hubert249 4 273 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 (edytowane) @ Don, radzę przygotować portfel albo nastawić się na długi stalking ebaya Widziałem kilka sztuk w równie dobrych cenach ale zazwyczaj nie wysyłają do Polski.ale oczywiście jest na to sposób. Są prywatni przewoźnicy, którzy kursują UK-PL, jest kilka firm które odbierają towar kupiony na eBay i wioza do Polski, jedna z nich nazwa się Lublin-Transport albo coś w tym stylu Edytowane 26 Czerwca 2014 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 https://farm6.staticflickr.com/5562/14495040631_b3ab4d8f67_b.jpg Skład: gra, artbook, soundtrack, 2 przypinki. zagladaj mi tu zaraz do tematu o tej grze w dziale vity i pisz wrazenia!!! nie moge sie doczekac kiedy to zapowiedza w wersji ang dla us i eu Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Praktycznie codziennie coś kupuję. Taka choroba. ile masz gier na X360? 1k? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jeszcze nie, ale do końca roku tyle powinno być . Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 ale oczywiście jest na to sposób. Są prywatni przewoźnicy, którzy kursują UK-PL, jest kilka firm które odbierają towar kupiony na eBay i wioza do Polski, jedna z nich nazwa się Lublin-Transport albo coś w tym stylu Tego to nie wiedziałem. Nawet bym na takie rozwiązanie nie wpadł Może do Włoch też jeżdżą, bo stamtąd są najlepsze ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 187 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 NADKONSOLA NADESZŁA DO MEGO DOMU 52 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Tak wygląda zwycięzca, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Soban 4 043 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Również zasilam szeregi SDF. Trochę Januszyowy bundle,ale była okazja cenowa to łyknąłem jak młody pelikan.Tag-team mocy na tę generację z Wii U,a Xbone jak zawsze nikogo. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 temat może nie bardzo ale wklejam Wczoraj wróciłem na kilka miesięcy do UK i dzisiaj zrobiłem kilka fotek wystawy mojego ulubionego sklepu.Facet ceny ma wysokie ale wszystko w stanie "igła panie, anglik płakał jak sprzedawał" Kiedyś zapytam go czy mogę zrobić kilka ładnych zdjęć w środku może się zgodzi W każdym razie jest to miejsce do którego kolekcjonerzy powinni wchodzić z chusteczkami sorry, że zdjęcia są nie tak jak powinny ale fotki strzelane moim telefonem w pionie + dropbox zawsze tak się układają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Trochę graciarsko to to wygląda, bez ładu, składu, no i to co jest na wystawie to nic szczególnego, co jeszcze bardziej potęguje wrażenie graciarni, a nie zakątka dla koneserów. Pod względem zakupów jednak wolę Japonię, a najbardziej małe sklepiki na prowincji, bo można zaje.biste rzeczy za bezcen wyrwać . Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 273 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No właśnie na wystawie zawsze jest nasr,ane wszystkiego po trochę. W środku już wszystko slicznie poukładane, zwłaszcza gabloty z grami na stare konsole Nintendo, które z racji cen są za szybką. No ale wiadomo mały sklepik w małym angielskim miasteczku nie ma startu do Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Ok, pora podsumować czerwiec. Moje zakupy growe w przemijającym miesiącu: Dishonored i Mirror's Edge to typowe uzupełnienie kolekcji. Okami HD natomiast kupiłem prosto z Japonii na ebayu (używana kopia). Dokładnie to od micchan (http://www.ebay.pl/usr/micchan-japanese-game?_trksid=p3984.m1497.l2754). Polecam. Dostałem też proste origami w prezencie (niby nic, a cieszy). Dodatkowo gra w takim stanie, że... ehh... polscy sprzedawcy gier używanych mogą co najwyżej buty czyścić... Zakupy na Wii U. Tradycyjnie Zelda + dwa znane wariackie tytuły, prosto od wariatów. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez ireniqs 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Same świetne tytuły.Leci plusik Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 hmm, pudełkowe Okami HD, zazdroszczę bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 zakupy z czerwca 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Bardzo udany wtoreczek. To prześwietlone to nic innego jak Monster Hunter 3 na PSP. Nie wiem kiedy w to wszystko zagram, ale od samego patrzenia na okładki mam ochotę podbiec do konsoli. Szkoda, że czasu tak mało . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 co to za gierka od konami na PS3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 634 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Już nie szpanuj tymi hantlami. Pewnie i tak zakurzone. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 To tylko przyciski do papieru :>. co to za gierka od konami na PS3? Powerpro Yakyuu, czyli baseball na większym luzie niż Pro Yakyuu Spirits, co nie znaczy, że jest łatwo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 To są hantle dla kobiet, więc lepiej je usunąć z kadru Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 yyyyyyy... a niby czemu dla kobiet? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Bo ważą tyle co nic Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Hantle nie służą tylko do wypychania na ławeczce, obciążenie np. po 7kg na stronę może być wykorzystywane przez mężczyzn przy różnych ćwiczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 (edytowane) Ale pamiętaj, że pierwsza zasada szpanowania hantlami brzmi - im więcej (ciężej) tym lepiej Ping: dobrze wiesz, że nie przejdziesz żadnej z tych gier, u Ciebie zakupy tak wyglądają co tydzień Nad tym Painkillerem się zastanawiam, bo mam sentyment i po 40 zł chyba był w MM. Edytowane 2 Lipca 2014 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi