Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

anal gel 4theplayers xddd

ja myślałem że sony preferuje czopki

Edytowane przez Orzeszek
Gość Orzeszek
Opublikowano

Ride to hell retribution, ponoc gra tak słaba że aż dobra, 2/10 w serwisach branżowych mówi samo za siebie :banderas: czas zmierzyc sie z legendą balasów

8951f7eb5e040b50.jpg

Opublikowano (edytowane)

Pingu, wiesz coś w temacie o który pytałem?

Przypomnij mi proszę

Pytałem czy masz jakis sposób na odróżnianie regenerowanych płyt. Napisałeś chwile po mnie i przegapiłeś mojego posta.

Edit. Kabi, też się przymierzam do obu Medievili. Ubiegłeś mnie. Oba tytuły pełne sentymentu.

Edytowane przez Yeah Bunny
Opublikowano

Ja też bede grau w gre

IMG_2471.jpg

Prawdopodobnie jestem pierwszym frajerem posiadaczem tej gry na tym forum ale o wydaniu angielskim gry powiadomili po premierze japońskiej wersji. Przyznam, że rzuciłem się na to jak przysłowiowy szczerbaty na suchary a z filmu na filmik entuzjazm mi nieco opadał. Liczę jednak na choćby przyzwoity kawałek kodu w tych 30 fpsach,w  końcu to Jojo! A wracając do Japończyka...przynajmniej ogram pół roku wczesniej i zdam relację czy warto :)

• Plusik 7
Opublikowano

Hama w tej cenie grzech nie kupić, + Anniversary za 10 zł będzie na sylwestra w oryginale.

20151231_141321.jpg

Jakiś czas temu dałem za taki sam kabel 60 czy 70 zł w MM.

Świetny jest.

Opublikowano

ussr widzę, że się skusiłeś na componenta? :D

Po tym jak mi napisałeś to sprawdziłem aukcje i został tylko jeden więc dokupilem. Miałem już jeden ale kiepskiej jakości. Teraz widzę różnice.