Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ładne nabytki! Jak bardzo trzeba się poniżyć żeby cos takiego sprzedawać za 25 zł...

Wystarczy nie wiedzieć ile to faktycznie jest warte :) 

Druga sprawa - ktoś chce Halo 2? Oddam za darmo (bo już mam), naturalnie jeno proszę o kaskę na przesyłkę. Polecam, świetna gra do multi kanapowego. Nie wiem czy kojarzycie.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Figaro ten Nightmare Before Christmas też całkiem dobra gierka, ogólnie to :obama:

Opublikowano

Ano była i to czuć, nie jest to nic porywającego ale dla fana filmu świetna sprawa.

Opublikowano

Świetny zakup Figaro, zwłaszcza że jest tam NBC i Evil Dead - nie często się te gierki spotyka w zestawach.

Opublikowano

Dzięki. W jednym z pudełek było jeszcze Dead or Alive: Volleyball, tak więc razem 14 gier. Jutro poproszę by poszukał pudełko, hehe. 

Opublikowano

To na Tablicy czy może Allegro taką "darmoszkę" wyrwałeś?

Lokalnie. Najlepsze że sam zaproponował 2 zł za grę. Ja się bałem że będą same Fify, a tu takie coś. Zaraz właśnie odpalam Half-Life 2, benis stoi (jedynka jedna z moich ulubionych pc gier).

Opublikowano

Dwójka i epizody :banderas: zazdroszczę pierwszego kontaktu z tym arcydziełem

Opublikowano

Drugi epizod to coś niesamowitego. Co tam się opyerdala, masakra.

Pierwszego epizodu nigdy nie przeszedłem, bo nie działała mi latarka.

Opublikowano

A ja też mam za niedługo w to zagrać i jak mnie zachęciliście. :O

Opublikowano

HL2 dla mnie najlepszy FPS jaki wyszedł do tej pory. 

Opublikowano

Na 360 doszedłem do poduszkowca + helikopter, na PC rozgrzebałem tylko początek.

Kiedyś przejdę, chyba. Ta gra ma lekki problem z tempem rozgrywki co nie?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ta gra nie ma z niczym problemu

Opublikowano

Ostatnie zakupy i gierkowe rekordy guinessa do czytania na kiblu :)

wadg2tb.png

Nie mogłem znależć w sklepach i nie wytrzymałem. W święta było w promocji to mam na zawsze :)

BeFCpoR.jpg

oJ8TVI1.jpg

cbZzX2z.jpg

Opublikowano

:obama:

Choć znacie mnie głównie z roli nintendozboczka, mam też swoją mroczną stronę - mianowicie lubię OG Xboxa. Zawsze mi się podobała jej czysta, brudna moc i sporo Segowych exów. A takie perełki jak Otogi czy Midtown Madness, to panie, to trzeba znać. 

A dzisiaj kupiłem taki zestaw:

A ile mnie ten zestaw 13 gier kosztował?

25 zł :obama:

Tuż to sam Half Life 2 jest wart z 5 dych. Ale będzie grane wieczorkiem. Szczególnie się cieszę z HL2, Mercenaries, Spidermana 2, a i tego Evil Deada zawsze chciałem sprawdzić.

Dorzucił mi jeszcze oryginalnego pada za dyszkę:

Eh nightmare before christmas, swietna gierka, uwielbiam takie klimaty. 

Nie wiem jak wam ale dla mnie to był taki troche Medievil 3 :)

Opublikowano

Tak z ciekawości powiedz, ile sztuk liczy w tej chwili największa kolekcja gier na konsole notowana w Guinnessie?

10.700 gier i 108 konsol. Kolekcja została sprzedana za 750 tysięcy dolców i pewnie już jest większa.

Opublikowano

ile ci brakuje Darek?

Opublikowano

Mi brakuje 749 tysiecy dolarów.

Opublikowano

Pewnie jeszcze z 20 lat zbierania jak poyebany  :frog:

Taka kolekcja wymaga ogromnej przestrzeni, a ja póki co coraz bardziej cisnę się z tym co mam i kolejne kartony muszę wywozić z nadzieją, że "kiedyś kupię sobie dom, gdzie całą piwnicę przerobię na swój konsolowy raj" Trzymam nawet w tym celu trzy crt'ki.

Sam Dreamcast z grami i osprzętem to grubo ponad 100 kg do poukładania na półkach, więc obstawiam że w takiej kolekcji będzie lekko trzy tony stuffu.

W tych 108 konsolach, to pewnie większość stanowią różne wersje kolorystyczne danej platformy.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Tam w US i A moda jest na kolekcjowanie N64 w wszystkich kolorach itp, itd a wiekszosc tych konsol to pewnie starocie typu pong

Edytowane przez Labtec