Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Armored Core :banderas:

ps: ja bede mial na sprzedaz 3d dot jakos pod koniec stycznia (80 + wysyłka chyba jest ok)? lezy jak nowa u mnie w starym domu, musze tylko zweryfikowac stan - od forumka nie zedre ;]

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

takie dobrocie mnie dzis spotkaly

KaalF7G.jpg

Opublikowano
Zaczynam trochę z doopy strony (chyba powinienem od czwórki zacząć), ale co tam. :cool:

Akurat Verdict Day to najlepsza odsłona z tych dostępnych na PS3/X360 tak więc źle nie zaczynasz.

Opublikowano

MM to najbardziej skrzywdzona i niedoceniona gra zeszłego roku. Ten battlefront moze mu buty lizać.

Opublikowano

MM to najbardziej skrzywdzona i niedoceniona gra zeszłego roku. 

No nie powiedziałbym.

Opublikowano

No nie powiedziałbym.

HM2?

Opublikowano

Uzupełnianie sentymentalnej kolekcji Tomb Raider trwa. Dzisiejsze zakupy.

20160111_180153.jpg

Kolekcja na PS2 jest już kompletna :banana:  Jeszcze tylko 1, 2 i 5 na PSX, i będzie prawie komplet, w oczekiwaniu na Rise of TR  :angry2:

20160111_180615.jpg

Opublikowano

Nie rozumiem tej minki. Ja sprzedawałem niedawno rise za 170 zł a teraz i za 140 można dostać. Kolekcje możesz uzupełnić. Świetna gra polecam!

Opublikowano

No nie powiedziałbym.

HM2?

Nawet nie pomyślałem o HM2, ta gra jest jechana tylko na tym forum chyba. Chodziło mi o to, że cholera, Mario Makera widać wszędzie, piszą o nim wszyscy.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Starhowi chodziło chyba o Mad Maxa

Opublikowano

Starhowi chodziło chyba o Mad Maxa

:lapka:

Opublikowano

Coś do grania i czytania. Ostatnio to więcej czytam niż gram. Bardzo jestem zadowolony z kolekcjonerki Anniversary, ładny stan i ładne grafiki. Tak, cycki też. Lubię arty Lary z lat 2006 - 2008.

IoDMcGQ.jpg

0kXt4sL.jpg

46o6OiZ.jpg

MUGYa2t.jpg

Opublikowano

Posiadam to wydanie Anniversary - moja ulubiona kolekcjonerka ever.

:shok: Chyba jutro taką sobie też kupie. I będę ją trzymał obok w łóżku.  :wub:

Opublikowano
3fd792458516699.jpg

Mały "upominek" od dobrego kumpla ze Szkocji. Wpadł akurat na kilka dni do Polski to poprosiłem żeby przed wyjazdem zajrzał za jakimiś tanimi grami i o proszę :D

Opublikowano

Kilka zakupów się skumulowało i jednego dnia przyszły 4 przesyłki.

bWE86Vz.jpg

Napis na obudowie mówi wszystko ;).

KYUQjaS.jpg

Dwie gry od kanabisa. Beyonda kiedyś przeszedłem i był nawet OK, więc wypadałoby, żeby trafił na półkę. W pierwszą część Army of Two fajnie się strzelało, a że w zwyczaju mam przechodzić wszystkie części z danej serii, to trójka też pewnie kiedyś zawita do czytnika mojej konsoli.

TkjwoaE.jpg

Nadrabiam zaległości z Assassinów i jestem świeżo po trzeciej części (plus wolę tradycyjną dystrybucję), więc wybór było oczywisty. Batman - ukończyłem wszystkie standardowe Arkhamy i sądziłem, że to wszystkie stacjonarne części, ale znajomy wyprowadził mnie z błędu. W związku z tym przejdę Blackgate'a na stacjonarnej konsoli PlayStation TV.

GAktFCt.jpg

Na koniec dwie gry z VGP. Pierwsza część Ninja Gaiden to dla mnie najlepszy slasher, dwójka była niezła, to i trzecią część wypadałoby poznać, ale oczywiście nie w wersji podstawowej. W Polsce jedyna oferta, którą znalazłem, wisiała przez chwilę na Allegro, ale 150 zł za ten tytuł (zwłaszcza za używkę) to przesada. No i Chrono Trigger, którego przechodziłem dwukrotnie, ale którego ostatecznie ani razu nie skończyłem, choć w obu przypadkach byłem pod koniec gry. Swoją drogą jeśli ktoś z Was planuje zakup CT na DS-a, to jest do tego świetna okazja (niecałe 90 zł z darmową wysyłką): https://www.videogamesplus.ca/product_info.php?products_id=14516

Opublikowano

12540013_1265738000119491_431040748_n.jp

I co mi zrobicie? Nic mi nie zrobicie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

12540013_1265738000119491_431040748_n.jp

I co mi zrobicie? Nic mi nie zrobicie.

Jak to co, ja Ci plusika dam, bo wiążę z tym tytułem miłe wspomnienia zupełnie nie związane z samą grą w tę pozycję :D 

Opublikowano

dobre multi, fajny singiel który zepsuł rynek shooterów