Pupcio 18 307 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Już w black opsa 1 nie da się grać więc nawet nie chce wiedzieć co jest w 4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Czwórka była rewelacyjna, zarówno w singlu, jak i w multi. 8 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Modern Warfare i Unchrted 2 to taki paradoks, obie dobre gry, ktore niestety doprowadzily do upowszechnienia sie we wspolczesnych grach najgorszych patentow. Z perspektywy czasu lepiej by bylo gdyby nie wychodzily. Po MW kolejne czesci byly juz tylko paczkami skinow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Modern Warfare 2 byl rownie dobra gra w multi. Pozniej juz tylko rownia pochyla. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 MW 2 wprowadziło cały ten gowniany syf do multi, każdy praktycznie latał z tuba u z perspektywy czasu jak dla mnie był kieski mimo ze od niego zacząłem przygodę z multi w cod, jedyny cod który dorównał mw w multi to pierwszy black ops Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 200 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Z CoDów jeszcze ogram Black Ops bo jest chyba dosyć znany i lubiany. I to w sumie tyle. Reszta to bodajże badziewia (WaW już ograne). Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Cos do poczytania. Cos do pogrania. W sumie RE juz za mna i uwazam, ze zakup udany. Pobawie sie jeszcze w dodatkowe tryby i poszczelam do zgnilkow. Do tego SPLATTERHOUSE! Jaki ta gra ma soundtrack. O matko. Beda odpadaly lby. Flaki. Pierwsza sieka i juz: https://www.youtube.com/watch?v=VyuQ8KOBlo8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 816 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Najświeższe nabytki prosto z CEXu NFS kupiony za 2 dyszki, Medal za piątaka a te dwa maluchy to po złotówce od sztuki kupione dla mnie i lubej bo oboje jesteśmy miłośnikami tego autka a sama gra to dla mnie swego rodzaju sentyment Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pora sprawdzić czy trawa za płotem jest rzeczywiście bardziej zielona. Dodatkowo dotarły drobne uzupełnienia serii. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 (edytowane) SO najlepszy starter dla XO. Polecam angielski dubbing. Edytowane 13 Stycznia 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wreszcie przyszła moja pierwsza subskrypcja Indieboxa. Założenie jest takie, że wypuszczają wybrane Indyki w wypasionej wersji pudełkowej. Pod spodem paczki otrzymujemy kod na steama w razie gdybyśmy byli takimi pudełkowymi geekami żeby nie otwierać zawartości, albo dać jakiemuś dobremu koledze W środku pudełka o dosyć ciekawej grubości wrzucili samą gre w postaci pamięci flash bez żadnych drm'ów, nalepki, przypinkę, naszywkę, poster z jakiegoś materiału, karty 3D z masą animacji, kolorową instrukcję, zafoliowany soundtrack. Jak dla mnie super sprawa ostatnim razem dostałem coś takiego w wydaniach specjalnych Divinity i Wasteland 2. Tak sie traktuje graczy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 SO najlepszy starter dla XO. Polecam angielski dubbing. SO ma świetny feeling, taki trochę Dreamcastowy. Coś ala Jet Set Radio w trochę innych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Wreszcie przyszła moja pierwsza subskrypcja Indieboxa. Założenie jest takie, że wypuszczają wybrane Indyki w wypasionej wersji pudełkowej. Pod spodem paczki otrzymujemy kod na steama w razie gdybyśmy byli takimi pudełkowymi geekami żeby nie otwierać zawartości, albo dać jakiemuś dobremu koledze W środku pudełka o dosyć ciekawej grubości wrzucili samą gre w postaci pamięci flash bez żadnych drm'ów, nalepki, przypinkę, naszywkę, poster z jakiegoś materiału, karty 3D z masą animacji, kolorową instrukcję, zafoliowany soundtrack. Jak dla mnie super sprawa ostatnim razem dostałem coś takiego w wydaniach specjalnych Divinity i Wasteland 2. Tak sie traktuje graczy. armello goty indyczek ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Pewnie za miesiąc też tu wrzucę co mi tam wyślą. Tzn można sprawdzić co wysyłają bo dają teraz leaki ale na to zlewam nie czytam ich newslatterów. Chcę mieć niespodzianke, jak to małe dziecko. Z tego co słyszałem planują następnym razem również wrzucić kody na wer na PS4/Vite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 825 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 MKX weekend na grubasa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Za.(pipi)isty steelbook 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 W sumie mogłem kupić z figurką. 300zł ale leżał na aukcji steelbook za 100 parę złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 816 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Za te pieniądze żal było nie wziąć. Poza tym teraz mam pełną trylogię SC 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ale sensowne graficznie to sa wersje na Xboxa. Te z PS2 to strasznie pokrojone. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 z tymi naklejkami to bym nawet za darmo nie wziął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 816 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ale sensowne graficznie to sa wersje na Xboxa. Te z PS2 to strasznie pokrojone. Może i tak. Ale co z tego? Mi tam grafika nie robi różnicy... z tymi naklejkami to bym nawet za darmo nie wziął Ty tak poważnie? Toć ja te naklejki zaraz potem odklejam. Są o tyle dobre że schodzą bez problemu i nie zostawiają śladu. Też nie lubię zbędnych naklejek na pudełkach, więc staram się ich pozbywać Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Robi roznice. Wersja PS2 to zupelnie inna gra. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 615 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 a no jesli schodzą lajtowo i nie zostawiają śladu to ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 KoBik super steelbook gratsy. Szkoda ze anulowali wersje na stare konsole Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi