Quake96 3 816 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Fajnie, że czasem jakieś gierki przybywają do CeXu Kolejne GTA do kolekcji za jedyne 20zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Za ile przyszedł Layton? Bodajże 72 zł od jakiegoś klocka z brytyjskiego Ebaya. Jak ktoś tutaj jeszcze raz napisze, że polscy sprzedawcy źle pakują gry to odeślę takiego ignoranta do tego typa. Jak otrzyma przesyłkę w "worku na śmieci" + oderwany grzbiet folii i przerysowany kawałek pudełka to może zmieni zdanie. Edytowane 17 Stycznia 2016 przez marcinwks Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wpadło ostatnio kilka rzeczy. Jestem zaskoczony jak wygodnie się gra na tym 2DSie. Chodź mimo to polecałbym bardziej normalną wersję. N3DS był bardziej komfortowy. Do tego kilka gierek na PS2 do kolekcji. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Gumiś, masakra ile dobra na tych zdjęciach. A Slajki w foliach to banderasik jak w papę strzelił. Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wpadło ostatnio kilka rzeczy. Jestem zaskoczony jak wygodnie się gra na tym 2DSie. Chodź mimo to polecałbym bardziej normalną wersję. N3DS był bardziej komfortowy. Do tego kilka gierek na PS2 do kolekcji. Po ile i skąd te Sly-e ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wpadło ostatnio kilka rzeczy. Jestem zaskoczony jak wygodnie się gra na tym 2DSie. Chodź mimo to polecałbym bardziej normalną wersję. N3DS był bardziej komfortowy. Do tego kilka gierek na PS2 do kolekcji. Po ile i skąd te Sly-e ? Na allegro jest jakiś sklep, który ma kilka ciekawych gier w folii na PS2. Sly-e po 60 zł za sztukę. Całkiem spoko oferta tym bardziej, że mało używek w jakimś normalnym stanie. Jest tam jeszcze kilka gier, które mnie interesują ale trzeba $$$ uzbierać Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 flatout 2 i sly Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 flatout 2 i sly Na zdjęciu jeszcze Flatouta 1 brakuje bo brat mi zakosil tydzień temu. Jak komuś brakuje arcadeowych wyścigów to idealna propozycja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 szkoda, ze po swietnych dwoch pierwszych odslonach seria upadla. oprocz samych wyscigow mase zabawy sprawialy mi te konkurencje z wystrzeliwaniem kierowcy w tarcze do rzutek, kregle itp a o czworce od sierpnia ani jednego info ;/ juz chyba sami tworcy o niej zapomnieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hum 3 699 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 SO dawno temu skończony, ale nie wypada nie mieć go na półce, więc zakup czysto kolekcjonerski, a odnośnie Batmana, to zobaczymy, czy faktycznie najlepsza część serii. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 pewnie ograles w darmowy weekend xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Prawilnie ograne zaraz po zakupie konsoli oraz po jakimś czasie ukończone dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dziewiąta gierka z mojego TOP10. Jeszcze jeden tytuł i zabieram się za TOP10 z PS2. Widzicie paragon? Pierwszy raz dostałem paragon, kupując takiego starocia. Polecam Allegrowicza - classicgames 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ładny zakup Grzybu. Też poluję na ten tytuł. Classicgames daje paragony, ale z tego co pamiętam to nie jest jego pierwsze konto. Powiedz jak jest w Twojej sztuce? Opis stanu z aukcji pokrywa się z rzeczywistością. W tytułach, które kupowałem zawsze opis był trochę na wyrost. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Chyba jego poprzednie konto to monika jakaśtam? W aukcji napisał "Fenomenalna platformówka. Gra kompletna. Wydanie premierowe. Wszystko w stanie bardzo dobrym (...). I tak też jest. Na pudełku są małe rysy u góry, ale nie są tak widoczne. To w sumie gra z '97. Ząbki w środku nie są połamane - dobrze zabezpieczył w środku folią bąbelkową. No i zawiasy też całe. Gość szybko wysłał pakę, dobrze ją zabezpieczył, nie to co typ u którego zamówiłem Crasha, na którego czekam od 6-ego stycznia:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 @grzybiarz: tak z ciekawosci moglbys wypisac te top10 PSX/PS2? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Mam na swoim blogasku: http://grzybiarz.2ap.pl/moje-top10-gier-na-pierwsze-playstation/ Nie jest to 'TOP 10 najlepszych gier', jakie znajdziesz w necie, prasie itd. Raczej jest top 10 pod względem sentymentu, baardzo subiektywne:) Edytowane 19 Stycznia 2016 przez grzybiarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Bardzo ciekawa top lista, napisz taką na PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ciekawa lista. Nie sądziłem,że ktoś u nas wrzuci do tego typu top jakiś wrestling. Teraz czekamy na top10 PS2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quake96 3 816 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Getaway kupiony za 15zł a Italian Job wzięty "przy okazji" bo tylko 3 zeta 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Getaway kupiony za 15zł a Italian Job wzięty "przy okazji" bo tylko 3 zeta Italiana tez trzymam i czasem sobie stunty odpalam bo są świetne. Szkoda, że tak mało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dobry wrzut Gumiś. Szczególnie 2DS z gierkami. Najlepsza alternatywa dla raka pt. New 3DS Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 291 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Ciekawa lista. Nie sądziłem,że ktoś u nas wrzuci do tego typu top jakiś wrestling. Teraz czekamy na top10 PS2 Sie grało z kuzynami, siorami, to się wrzuciło:) Lista TOP PS2, nie będzie tak wyglądała, bo niestety nie miałem tej konsoli i pewnie zakupię tylko same hity (...) Gość szybko wysłał pakę, dobrze ją zabezpieczył, nie to co typ u którego zamówiłem Crasha, na którego czekam od 6-ego stycznia:/ No i dzisiaj rano mi przyszło: Wydanie premierowe, z demówkami. Żałuję, że wieki temu sprzedałem wszystkie swoje demka z PSM, za jakieś 2-3 dyszki A demka w tych czasach byłyby idealne: dużo gier, a i tak zagranie w jeden poziom wystarczy, by przenieść się do tamtych czasów. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez grzybiarz 13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 536 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Big Box Crasha Widzę, że długo się nie namyślałeś na zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi