Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ta z GC dramat, to samo US wersji na PS2. Natomiast kolekcjonerki i edycje limitowane
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak można położyć płytę spodem bezpośrednio na kafelki JAK?!?!?!?!
Opublikowano 20 stycznia 20169 l okładka RE4 na wii wygląda jak gra o zagubionym grzybiarzu anyway na amazonie można wychaczyć wersję hd na płycie
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Chce ktos? Wolałbym to co pod spodem Chetnie ale w tym pudelku znalazlem gh2 zamiast singstar. Moge komus chetnemu wyslac za darmoszke.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szkoda, że tak mało czasu na granie
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Pierwszy yebaniutkiii: Po obiedzie rozbieram i wrzuce srodek Edytowane 21 stycznia 20169 l przez Gość
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Płytka z muzyką i artbook warte zakupu, zayebiste rzeczy dla fana gry.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś skończyliśmy w robocie plan na Styczeń więc Piątek / Sobota / Niedziela wolne a że Rebecka Chambers wpadła dziś do mnie to za chwilę zrywam jej foliową błonę i rozdziewiczam Residenta 0 (bo nigdy nie grałem).
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Piknie. Ta pudelkowa kolekcja wyszla tez na ps3? Ta kolekcja wyszła tylko na PS4, XboxOne i PC, na PS3 jest tylko RE1 HD Remaster w pudełku ale w Azji, trzeba sprowadzać.
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Zawartość limitki Life is Strange dziewczęta i chłopcy: Gdyby nie ten niebieski pasek PS4 na kartonowym opakowaniu to bym bral na 100, a tak to tylko na 99% B-) Edytowane 21 stycznia 20169 l przez MEVEK
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Falszywy Mesjasz ale jestem z seria od poczatku no i pad jak nowka wytargany na olx za 80zl. Typ chyba nie wiedzial co sprzedaje. Wazne ze za grosz w stanie sklepowym.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l O enslaved dowiedziałem się jakoś w zeszłym tygodniu, odpaliłem jakiś gameplay na youtube i postanowiłem że musze zagrac, wyglada kozacko. Drugiej gry nie trzeba przedstawiac.