Gość suteq Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Zapłaciłem 100zł mniej, za które będę miał Zeldę: Link between world albo jak dobrze poszukam Super Mario 3D Land. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) weź zeldę chociaż szkoda, że nie zagrasz w 3D, efekt ten zarówno w ALBW i w Mario 3D Land robi mocno Edytowane 5 Lutego 2016 przez Lord Astmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 3d w mario faktycznie bylo dobre, nawet na pierwszym modelu 3ds robiło. A 2ds to najbrzydsza konsola jaka widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Z 2DSów jedynie krystal blue spoko wygląda. Coś za coś, gra się na nim bardzo wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Kto używa eircode'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 (edytowane) Na listach podatkowych niektórych już sa. Ja staram sie być na bieżąco, stad ten kod, choć nie byl wymagany. Edytowane 5 Lutego 2016 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 mam nadzieję, że lubisz pizzę z Papa Jonhs Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Trochę drożej niż w Polsce w przeliczeniu z Euro. Pierwszy raz coś takiego widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marcinwks 1 002 Opublikowano 6 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla. Tydzień po premierze, ale grunt, że jest. Edytowane 6 Lutego 2016 przez marcinwks 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla. Tydzień po premierze, ale grunt, że jest. Daj znać czy dobra gierka jak pograsz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 To ze gierka jest dobra to oczywistosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 (edytowane) Nie znam tej serii zbytnio. No to w takim razie trzeba będzie zakupić, ale dopiero jak zabiorę się i przejdę w końcu Steins Gate. Na ten moment mam czas tylko na jedną pozycję przenośną i jestem w trakcie przechodzenia Zeldy Ocaryny. Później będzie SG, a dopiero później może coś z nowości albo z półki z podpisem backlog. Się zobaczy. Edytowane 6 Lutego 2016 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 6 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Podsumowanie styczeń : Kciuk już nie boli , Bayo i Ryse do ogrania w tym tygodniu , gry na PS3....kiedy do mnie doszło gdy sprzedałem je za grosze i ten sentyment , płakałem . Na szczęście też kupiłem za worek kartofli i kolekcjonuje pomału 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) W oczekiwaniu na najważniejsze talie NF i KP z Krwi i Wina... Edytowane 7 Lutego 2016 przez Voytec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Stop, nie ma co dawać plusów:) Wkur.wiłem się, ponieważ na aukcji mamy oryginalną okładkę: http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/59/53/86/94/5953869482 (na co sprzedawca mi odpisał, że to była dobrej jakości kserówka i jak coś mogą mi ją dosłać) Mogli poinformować PRZED wysyłką, to bym olał temat. A jeszcze ten opis "stan płyty z grą: używana , posiada drobniutkie ślady użytkowania - gwarantuję że jest w pełni sprawna" Edytowane 8 Lutego 2016 przez grzybiarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Allegro i cholerne handlarzyki... co ja się naużerałem z niektórymi to masakra. Z kokecośtam też miałem do czynienia. Nie polecam V-Play gdzie na real foto masz premierówkę a dostajesz platynę. Jest też typ co wysyła nie to co trzeba, wyjątkowy debil. Jakimś tam wyjściem jest przed zakupem wypytać dokładnie o przedmiot, zgodność z fotką itd. Tyle że połowa tych buców nie odpisuje. Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech... Plusika dałem bo to w końcu wybitna gierka i jedna z GOTY 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Jak ktoś nie odpisuje to wiadomo, że kit sprzedaje i trzeba olać taką aukcję Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech... OLX w założeniu jest serwisem do sprzedaży regionalnie, przychodzisz, odbierasz tak więc nie wiem o co sapy. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Na OLXie z kolei wiele osób to leniwe kuhwy którym nie chce się ruszyć dup.ska na Pocztę. Ech... OLX w założeniu jest serwisem do sprzedaży regionalnie, przychodzisz, odbierasz tak więc nie wiem o co sapy. Tak, a Allegro w założeniu jest serwisem dla osób prywatnych które chcą sprzedać niepotrzebne graty. Na kilkanaście sprzedanych przez OLX rzeczy, tylko raz trafił mi się typek z Krakowa. Reszcie wysyłałem graty na drugi koniec Polski. Tak samo gdy coś kupuję, większość osób bez problemu wysyła do mnie graty. Więc chyba mam prawo się zdenerwować jak mi ktoś z Zadupczyna odmówi wysyłki. Nawet jeśli zachęcam go większymi pieniążkami za przedmiot. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ornit 2 938 Opublikowano 8 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Blazblue CPE - miałem cyfrówkę, która mi się tak spodobała, że zapragnąłem posiadać w kolekcji wersję na płycie. Mam ją już od tygodnia. Yakuza Kiwami - dzisiaj przyszła Czeka mnie kolejna wspaniała przygoda i fabuła, którą będę sobie interpretował z filmików. WIem, że po Yakuzie 0 gameplayowo tylko odgrzewany kotlet, niemniej wsiąkłem w ten swiat Dodatkowo krótkie demko Yakuzy 6, które sprawdzę kiedystam... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czas na porządną rozpierduchę! Uzyskane w wymianie za SW:Battlefront z niewielką dopłatą... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 (edytowane) Przyleciało prosto z Kanady Port xboxowego NG Black prócz podbitej oprawy i masy nowego contentu jest bez tej ZYEBANEJ CENZURY obecnej w europejczyku. Przypomniałem sobie także że po co mam w domu ps4, więc w przecenie wylądowało również: Edytowane 8 Lutego 2016 przez nobody 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zobaczmy, czy było warto... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. czapa 651 Opublikowano 8 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Moje ostatnie zakupy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi