seb.maz 722 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Najlepsze GTA , ten klimacik . Czy ten Yoshi choć troszkę dorównuje najlepszym platformówkom z Wii U ? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Cooo? Też kupiłeś Vice City i to w prawidłowym pudełku? Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Noo kupiłem GTA VC i to za 20 zł. Znalezione w koszu z samymi crapami, nie wiem jak się to ostało Co do Yoshiego to nie byłem przekonany, ale po 2h sesji zakochałem się serio gra jest na prawdę spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Vita nie ma gier. Nie wychodzą gry na Vitę, bla bla bla. Tydzień po premierze, ale grunt, że jest. musze w to zagrac, ale nie wiem kiedy znajde czas na jrpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Herbata i owsianka przyszykowane, wiec można gierczyc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 034 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Taka paczuszka dzisiaj przyszła. Do tego był breloczek z Fallouta jako gratis ))) Dziękuję Yaczes, jesteś super kolega! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Najlepsze GTA , ten klimacik . Czy ten Yoshi choć troszkę dorównuje najlepszym platformówkom z Wii U ? Yoshi jest zupełnie innym platformerem, strasznie słodkim i uroczym. swietna muzyka, śliczna cukierkowa wełniana grafika, i porzadny platformer. Nie poziom 3D worldu czy DKC TF, ale nadal solidny platformer nastawiony na buszowanie po poziomach i grę w coopie świetny do zabawy z kimś niedoświadczonym Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To chyba będzie mój następny zakup , ta konsola świetnie się sprawdza do wspólnej zabawy z dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To chyba będzie mój następny zakup , ta konsola świetnie się sprawdza do wspólnej zabawy z dzieciakami Ta konsola świetnie się sprawdza do wspólnej zabawy z każdym Z dzieciakami, kumplami, matką... Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 825 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Najlepsze GTA , ten klimacik . Czy ten Yoshi choć troszkę dorównuje najlepszym platformówkom z Wii U ? Yoshi jest zupełnie innym platformerem, strasznie słodkim i uroczym. swietna muzyka, śliczna cukierkowa wełniana grafika, i porzadny platformer. Nie poziom 3D worldu czy DKC TF, ale nadal solidny platformer nastawiony na buszowanie po poziomach i grę w coopie świetny do zabawy z kimś niedoświadczonym A moim zdaniem Yoshi to zdecydowanie poziom Donkeya. Fantastyczna gra i żałuję, że sprzedałem, bo chętnie bym wymasterował teraz na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza
Mace 170 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 sorry za słabą jakość. w sumie to gierka już przyszła jakiś czas temu i właśnie ją od paru dni ogrywam(póki co SZTOS ). no ale zapomniałem się pochwalić, hehe :potter: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 CoD do multi, Wolverine bo z Marvela podobno warte ogrania, tylko pytanie ten Uncaged Edition ma jakieś dodatki czy tylko tak dla picu i zwykła premierówka? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blakuś 597 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Dzięki sprzedaży trójnoga bez gier ufundowałem sobie dziś to:5 gier na długie godziny ( bo nie liczę tego fitnessu ) do tego czekają mnie 2 Zeldy, 2 Bayonetty... Coś czuje że na II terminie sesji się nie skończy Edytowane 9 Lutego 2016 przez blakuś 25 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Gdzie takie cuda można kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chmurqab 3 192 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Zbiorczo styczeń/luty 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Gdzie takie cuda można kupić ? Takie Bundle WiiU z 6 grami były/są dostępne w Saturnach za 1299 złotych Imo się bardzo opłaca bo podobne zestawy bez Zombii U i Fitness są przykładowo na konsoleigry.pl za 1320, do tego dolicz przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Ojojojoj... Ile tu tęczowego dobra Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 No witam Jednak nie witam, sprzedałem to i wróciłem do jedynej słusznej konsoli w tej generacji, no juz nie dla mnie XONE.. 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kubson 3 189 Opublikowano 9 Lutego 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) chinatown wars prawilnie skonczylem na ds i na psp, no ale zawsze chcialem miec to na polce Edytowane 9 Lutego 2016 przez kubson 18 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Kubson uratowawles ta strone, która chcieli zasmrodzic battlefrontem i innymi cudami Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Dla takich podstron warto rzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 To jeszcze ja wspomogę kubsona i wrzucę co do mnie wczoraj po 8 rano przyszło: Jak ja w tę grę lamię. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi