blantman 5 780 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 gdzie bloodborne ?! jak można kupić ps4 z kolekcją drake'a i driveclub a nie z bloodborne Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 (edytowane) Kolekcja drejka była w bundlu bo chciałem nowa wersje z dyskiem 1tb, do wyboru był jeszcze bundel z star wars no ale lepszy drejk niż strzelanka, zreszta ten zestaw byl znacznie tańszy. Bloodborne proste ze kupie ale to na dniach Edytowane 29 lutego 2016 przez kubson Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 29 lutego 2016 Opublikowano 29 lutego 2016 (edytowane) MGR zawsze na propsie - kopie po kulach za(pipi)istością. Edytowane 29 lutego 2016 przez ciwa22 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 U nas jest tani Rising, ale 2 poundsy za folię, to okazja nad okazjami Świetny slasher. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 No ja kupilem risinga za 20 zl nowke w folii Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 W uk to wogole za zimnioki puszczali Risinga jak kolekcjonerke z figurką kupiłem za 20 funtów bodaj Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 (edytowane) Szanowni Państwo, drodzy Forumkowicze... Quantic Dream? Zawsze szanowałem. Ukończyłem Heavy Rain jeszcze za czasów jego świetności na PS3. Bardzo dobra gra, bardzo wciągająca. Ukończyłem niemalże całą za jednym podejściem. W przypadku Beyond miałem okazję zagrać w demo na PS3. Demo mi się spodobało, więc od razu dopisałem tytuł do mojej listy zakupów. Niestety w międzyczasie zakupiłem inne gry i tak zakup Beyond odkładałem... Aż do dzisiaj, kiedy to dane mi będzie zagrać w zremasterowaną wersję. Zakup bardzo udany. Nie dość, że dostajemy mega tytuł w postaci Heavy Rain to jeszcze wpada Beyond, którego to też chętnie ogram. A, że to kolejny remaster? No cóż. Tutaj plus jest taki, że w Beyond jeszcze nie grałem, a Heavy Rain przejdę ponownie z wielką chęcią mimo tego, że znam już zakończenie. Poza tym cena za ten zestaw jest bardzo kusząca. Kto nie miał okazji zagrać w obie gry na PS3, to polecam zakup. "Filmowe" gry, którymi warto się zainteresować. PS. Gry są na osobnych płytach. Myślałem, że wszystko na jednej zmieszczą Edytowane 1 marca 2016 przez Emtebe 12 8 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Szanowni Państwo, drodzy Forumkowicze... Quantic Dream? Zawsze szanowałem. Ukończyłem Heavy Rain jeszcze za czasów jego świetności na PS3. Bardzo dobra gra, bardzo wciągająca. Ukończyłem niemalże całą za jednym podejściem. W przypadku Beyond miałem okazję zagrać w demo na PS3. Demo mi się spodobało, więc od razu dopisałem tytuł do mojej listy zakupów. Niestety w międzyczasie zakupiłem inne gry i tak zakup Beyond odkładałem... Aż do dzisiaj, kiedy to dane mi będzie zagrać w zremasterowaną wersję. Zakup bardzo udany. Nie dość, że dostajemy mega tytuł w postaci Heavy Rain to jeszcze wpada Beyond, którego to też chętnie ogram. A, że to kolejny remaster? No cóż. Tutaj plus jest taki, że w Beyond jeszcze nie grałem, a Heavy Rain przejdę ponownie z wielką chęcią mimo tego, że znam już zakończenie. Poza tym cena za ten zestaw jest bardzo kusząca. Kto nie miał okazji zagrać w obie gry na PS3, to polecam zakup. "Filmowe" gry, którymi warto się zainteresować. Zakończeń w HR jest więcej niż jedno. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Kryste, to też zremasterowali? ile jest dokładnie juz remasterów na ps4? i ile takie cos Cię Emtebe kosztowało? Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 @Gumiś_JaGoDa: kilkanaście nawet 17 o ile się nie mylę. @Banny: cena rynkowo to 149 zł, ale spokojnie za parę groszy taniej można wyrwać. 1 Cytuj
Mustang 1 736 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Kryste, to też zremasterowali? ile jest dokładnie juz remasterów na ps4? i ile takie cos Cię Emtebe kosztowało? Też kupuję, wszystko co mnie interesowało na PS3 nadrabiam sobie na PS4. Z Xbox One jest podobna sytuacja. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Nowki w folii £4 za dwie z wysyłka xD dałem plusa przed wejściem w spoiler kur.wa Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Kryste, to też zremasterowali? ile jest dokładnie juz remasterów na ps4? i ile takie cos Cię Emtebe kosztowało?Też kupuję, wszystko co mnie interesowało na PS3 nadrabiam sobie na PS4. Z Xbox One jest podobna sytuacja. Wątpie żeby by był to powód do dumy. Cytuj
Mustang 1 736 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Że nie miałem PS3 i obczaję sobie w lepszej grafice, przy okazji zaliczając parę nowych gierek dedykowanych PS4? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Że nie miałem PS3 i obczaję sobie w lepszej grafice, przy okazji zaliczając parę nowych gierek dedykowanych PS4? Pewnie tak, bo karmisz raka generacji Cytuj
Mustang 1 736 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 A no to wiadomo, że rozwiązanie ze wsteczną kompatybilnością jest zasadniczo bardziej fair i tańsze dla graczy, ale co począć, że na PS4 nie ma tej opcji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Wiesz gdyby to jeszcze były kolekcje jak w poprzedniej generacji, HD podbita całą trylogia Ratcheta czy Jaka spoko, ale puszczanie pojedycznych tytułów jest złe. Cytuj
Shen 9 624 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 No dobra, ale jak juz ktos nie mial faktycznie ps3, to ma nie zagrac, czy kupic konsole poprzedniej generacji z tymi grami? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Jak ktoś w ogóle nie miał PS3 to zdecydowanie lepiej kupić tę konsolę. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 W uk to wogole za zimnioki puszczali Risinga jak kolekcjonerke z figurką kupiłem za 20 funtów bodaj No, kolekcjonerkę tego cuda to by się raczej chciało mieć. Zazdroszczę bardzo stanowczo. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Nówka w folii SO Day One + nietematyczny breloczek (z tylu 111) ale będzie grane TA OKŁADKA!! 9 Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 marca 2016 Opublikowano 1 marca 2016 Nówka w folii SO Day One + nietematyczny breloczek (z tylu 111) ale będzie grane TA OKŁADKA!! Mnie tak wciągnęło, że calaka zrobiłem. Świetna gra. Tak się przy niej dobrze bawiłem. Super zakup! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi