Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Przeciętny nowy Harvest Moon czy Rune Factory na konsolę Nintendo to 40-50 USD. Poprawcie mnie jeśli się mylę.

Tutaj gierka podobna, a wręcz jeszcze bardziej rozbudowana, świeżo po premierze, za 14 Euro. IMO niska cena.

ostatnią część HM i Story of Seasons miałem za darmo także :dunno:

IMO niska, ale poczekam na jakieś promo :)

Harvest to symulator rolnika? :P O co chodzi z tymi gierkami, widziałem parę razy jakieś jaranko tą serią.

w ogromnym skrócie tak

• Odpowiedzi 32,8 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Harvest to symulator rolnika? :P O co chodzi z tymi gierkami, widziałem parę razy jakieś jaranko tą serią.

A także symulator podrywania wiejskich babek! Nalepsza była ta ruda, która lubiła wino...

Opublikowano

Nie grałeś nigdy w Harvest Moon? Polecam. Wciąga jak bagno...

Opublikowano

Najlepsza część:

1432.jpg

:lapka:

Opublikowano

To jest chyba jakas przerobka back to nature z psx?

Pamietam ze siostra tez sie wciagnela, jedyna gra w ktora ostro napierdzielala, trzeba bylo sie konsola dzielic.  Popuri dobra dupa była.

Opublikowano

Friends of Mineral Town to dokładnie to samo co Back to Nature, z subtelnymi zmianami i z grafiką 2D.

Karen best waifu.

Opublikowano

A mając 2DS'a od której części najlepiej zacząć, czy jak przy grach wyścigowych - brać ostatnią? :) Nigdy nie grałem.

Opublikowano

Z tych nowych to  Story of seasons podobno zjadliwe.

Opublikowano

jedyna zjadliwa na 3DSa to Story of Seasons. Czuć ducha starych części

Opublikowano

A z DS'a coś?

Opublikowano

Rune Factory 2 lub 3. Nie do końca to samo, bo dodano elementy walki, a całość dzieje się w świecie fantasy, ale poza tym reszta to nadal ten sam typ rozgrywki.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jedna z moich ulubionych Zeld w jakie gralem. Nareszcie. Wersja nie zostala odswiezona w jakis cudowny sposob ale i tak licze na wiele godzin dobrej zabawy. Umile sobie oczekiwanie na nowa odslone. Cale szczescie gry na PC sa nadal wydawane w pudlach. Do tego jak! Nie dosc, ze kazda z gier wyszla mnie niecale 10zl to jeszcze do dwoch dolaczono wielostronicowe albumy a do BS kompletny opis przejscia gry (to akurat mnie troche zaskoczylo). 

xeecg1.jpg

258x8ap.jpg

2mgoa3c.jpg

rclklc.jpg

Opublikowano

Mam i Ja! Pierwsza moja Zelda, oby było dobrze :)
si1W1Nl.jpg

TaWssdg.jpg

Opublikowano

Da się odkleić to zielone coś?

Zapomij.

Opublikowano

znak USK? Nie, to zwykly nadruk.

XM. tyle plusików, a mnie minusujo, gdzie tu sprawiedliwość :/ 

Opublikowano

Mi sie juz skonczyły minusy na te rakowe odgrzewane kotlety.

Opublikowano

Mi sie juz skonczyły minusy na te rakowe odgrzewane kotlety.

Dokładnie. Ale XM gra pierwszy raz więc wybaczam :cool:

Opublikowano

Do mnie również doszła Zelda, cudownie będzie ograć po raz drugi. Wg mnie TOP 3 najlepszych odsłon.

12825222_1301039533256004_439999709_n.jp

Opublikowano

Do mnie również doszła Zelda, cudownie będzie ograć po raz drugi. Wg mnie TOP 3 najlepszych odsłon.

12825222_1301039533256004_439999709_n.jp

Ładne lakiery do paznokci, Twoje? 

Ej blubi, ja też pierwszy raz gram :/ 

Opublikowano

Zakupy z ostatniego okresu:

- n3DS 

- Cover plate z xeno

- Poki z dziś, zelda, mario wcześniej, ale nie wrzucałem na forumka (za mało aby wrzucić).

- Bravely jedynie na Kartridżu, pudełko gdzieś mi wcięło :(

- Fire Emblem AW kupiony w cyfrze z paroma DLC

- Theme z Xeno za 8zł

4530985_WP_20160304_001.jpg

4530983_WP_20160304_002.jpg

4530986_WP_20160304_005.jpg

4530979_WP_20160304_003.jpg4530984_WP_20160304_009.jpg

Dodatkowo Xenoblade 3D już do mnie "leci", więc będzie grania do końca roku :banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No cześć, jestem Jacek i też mam 9 lat.

2ds8wo.jpg

Te guziczki... :ohboy:

2ppmych.jpg

A jakie fajne naklejki :obama:

1j5i7c.jpg

To się nazywa dobry dzień.

Opublikowano

No cześć, jestem Jacek i też mam 9 lat.

tumblr_noh76nHVWj1slgoado1_500.gif

Opublikowano

Guziczki ładne, ale sama konsola xD

Opublikowano

2ds to najbrzydsza konsola jaka widzialem, za darmo bym tego nie wzial :/ bez urazy