Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Najlepiej wykonany z całego zestawu, fajny ciężki, porządna bransoleta z możliwością poszerzenia, wszystkie podstawowe funkcje plus strefy czasowe.

będzie pasował do ciuchów PROSTO?

Opublikowano

Będzie, choć ja i tak nie mam zamiaru go nosić:P

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Listonosz właśnie przyniósł 3 świeże przesyłki.

tabkBRc.jpg

MGR - 18zł w folii

New Little King's Story - 50zł w folii

Pokemon White 2 - 109zł używka

Opublikowano

Wiesław, gdzie w końcu kupiłeś? Gekon czy ten drugi sklep? :) 

Opublikowano

I pomyśleć, że niedawno wyrwałem na Alledrogo Pookemon White 2 anglika nówkę w folii za 85 zł  :obama:

Dobry set, widzę że te 40 czy 50 zł za MGR to "przepłaciłem" swego czasu ;)

Opublikowano

Wiesław, gdzie w końcu kupiłeś? Gekon czy ten drugi sklep? :)

MGR wziąłem w aGame ponieważ mają 100% pozytywów, New Little King's Story w MOBISOFT, a poki od typka, który ma mnóstwo oryginalnych gier na DS na allegro (użytkownik grend-pl)

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Grend polecam, kupilem u niego kilka perełek

Edytowane przez Shen

Opublikowano

jak będę w domu to ogarne.

Opublikowano

Dopiero dzisiaj, ale ważne że jest (paczka w Ruchu za 0zł, więc cudów nie oczekuję, a przynajmniej za free).

Zagram w późniejszym terminie, bo obecnie Shadowrun HK i Yakuza 5 mocno trzymają za dupę.

001KetO.jpg

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

DgGoJuF.jpg

149 złotech za grę od Ubi. Chyba mnie poku,rwiło. Nawet zegarka nie dali lel.

Opublikowano

Myślałem że obok to papier toaletowy :P

Opublikowano

kupiłem far cry primal i division w ostatnich 2 tygodniach ale mam godność człowieka i tego tu w zakupach nie pokazuje. :>

BTW ile za ten stick do bety sf5 ?

Opublikowano

DgGoJuF.jpg

149 złotech za grę od Ubi. Chyba mnie poku,rwiło. Nawet zegarka nie dali lel.

Nie wiem ile w tym prawdy, ale juz niby w becie ruscy mieli wallhacki i aimboty gotowe. Gdybym juz mial brac to bym wybral jednak konsolowa wersje.
Opublikowano

ok jadę po ps4

Opublikowano

BBtQUor.jpg

Mówili, że fajne  :dafuq:

Za to USK bił bym mocniej niż za zielony pasek informujący o wersji językowej :diablo: