Opublikowano 8 marca 20169 l Finalnie, dwie ekskluzywne dla Japonii gierki o kręcącym się kijku, z pozdrowieniami dla użytkownika ragus Japońskie pudełka gier na GCN o żesz ty w mordę pier,dolony bambusie. jak ty coś wstawisz to już nie ma czego zbierać.
Opublikowano 9 marca 20169 l Moja jest skromna, jakieś 15 gier, nie zbieram wszystkiego tylko to w co chcę zagrać. Po prostu zorientowałem się, że życie Vity dobiega końca, a ja miałem tylko 3 gry w pudełkach.
Opublikowano 9 marca 20169 l Aaaa, to nie, myslałem, że kolekcjonujesz ostro ja mam 16 14 gierek w pudełku bodajże w tej chwili, w wakacje pewnie zacznę coś nowego kupować Edytowane 9 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 9 marca 20169 l Chmura prawilny CRT widzę Ten Curry God to straszny kupsztal, pamiętam, że żałowałem zakupu. Demon Gaze za to bym ograł. Edytowane 9 marca 20169 l przez ping
Opublikowano 9 marca 20169 l Ależ sztos najlepszy możliwy kineskop nie licząc monitorów medycznych. Też mam Trinitrona jeno 14-tkę - obraz po RGB = ZYLETA
Opublikowano 9 marca 20169 l jak dobrze byc playstation czuje dume, tylko xbox powiadasz co... Klimat rozpieprza graly i mozg. BUM! A gralem w to raptem odrobinke Sam ciulam grosza na wersje GOTY. Zakup roku byc moze
Opublikowano 9 marca 20169 l Najnowsza wersja Mortal Kombat z sezonami i soundtrack z Zeldy. Edytowane 9 marca 20169 l przez ornit
Opublikowano 9 marca 20169 l Jestem słabym, słabym, słabym, słabym człowiekiem. A to wszystko przez lasię bo mi przez 30 minut bręczyła "kup kup kup, ja chcę popatrzyć jak się męczysz" ';/ A miałem czekać na godlike 60 fps. Edytowane 9 marca 20169 l przez Figaro
Opublikowano 9 marca 20169 l byś chociaż folie do zdjęcia sciągnął tylko miętowa danusia tak btw Edytowane 9 marca 20169 l przez _Be_
Opublikowano 10 marca 20169 l Zrobię jeszcze raz 100% Szkoda tylko, że nie dali i w tej wersji Gray Foxa a paczuszka szła równe 2 tygodnie więc elegancki czas.
Opublikowano 11 marca 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No po prostu nie mogłem się powstrzymać Ale głupota bo kod jest jeden na całą kolekcje Fallouta a ja 1,2 i Tactics mam wiec myslalem ze sobie sprzedam, a tu chvj A tak sobie to bede wykorzystywał przy okazji, wkurzaly mnie sluchawki jak sie walaly po biurku, a teraz maja swoje miejsce
Opublikowano 11 marca 20169 l Az mi slinka pociekla. Jak wykonanie tego "jajka"? Na zdjeciach robi wrazenie bardzo solidnego a nie taniego plastiku. Edytowane 11 marca 20169 l przez decoyed
Opublikowano 11 marca 20169 l Tak, ku mojemu zdziwieniu plastik jest bardzo solidny, jak i same jajo jest mega fajnie zrobione, szkoda ze nie ma takiego czepka zeby odchylic do tylu sobie i wyciagnac spokojnie pudelka z grami, ale tak jest ok.I jako bonus
Opublikowano 11 marca 20169 l trochę normalnego pedalstwa dla odmiany od japońszczyzny jak zrobić sobie dobrze za 50 zeta ^_^
Opublikowano 11 marca 20169 l Ale jak to kody? To tam nie ma plyt dvd w srodku? No masz plyty, ale gierki ida przez steam, a masz kod na cala kolekcje odrazuu, nie osobno kazdy i ssumie te gry ktore juz mam ida w eter.
Opublikowano 12 marca 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie tam z ostatniego miesiąca Edytowane 12 marca 20169 l przez _Shaman_
Opublikowano 12 marca 20169 l trochę normalnego pedalstwa dla odmiany od japońszczyzny jak zrobić sobie dobrze za 50 zeta ^_^ Tampony w zestawie?