Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

wygladaja na turtle beach elite 800 x

Opublikowano

Finalnie, dwie ekskluzywne dla Japonii gierki o kręcącym się kijku, z pozdrowieniami dla użytkownika ragus :lapka:

Z5l5Naz.jpg

Japońskie pudełka gier na GCN :banderas:

o żesz ty w mordę pier,dolony bambusie. jak ty coś wstawisz to już nie ma czego zbierać.

Opublikowano

Już prawie wszystko co chciałem mieć na Vitę.

F4zbpH2.jpg

po 90 zeta każda

Opublikowano

Ty i Yeah Bunny musicie zrobić zdjęcie całej kolekcji gierek na Vitę ;) 

Opublikowano

Moja jest skromna, jakieś 15 gier, nie zbieram wszystkiego tylko to w co chcę zagrać. Po prostu zorientowałem się, że życie Vity dobiega końca, a ja miałem tylko 3 gry w pudełkach.

Opublikowano

Aaaa, to nie, myslałem, że kolekcjonujesz ostro :dog:

ja mam 16  14 gierek w pudełku bodajże w tej chwili, w wakacje pewnie zacznę coś nowego kupować 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Chmura prawilny CRT widzę :problem:

Ten Curry God to straszny kupsztal, pamiętam, że żałowałem zakupu. Demon Gaze za to bym ograł.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ależ sztos :banderas: najlepszy możliwy kineskop nie licząc monitorów medycznych. Też mam Trinitrona jeno 14-tkę - obraz po RGB = ZYLETA

Opublikowano

Ek473eJ.jpg

jak dobrze byc playstation

czuje dume, tylko xbox powiadasz co...

Klimat rozpieprza graly i mozg. BUM! A gralem w to raptem odrobinke

Sam ciulam grosza na wersje GOTY. Zakup roku byc moze

Opublikowano

mkxll.jpg

Najnowsza wersja Mortal Kombat z sezonami i soundtrack z Zeldy.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

12834934_1305024739524150_1661653391_n.j

Jestem słabym, słabym, słabym, słabym człowiekiem. A to wszystko przez lasię bo mi przez 30 minut bręczyła "kup kup kup, ja chcę popatrzyć jak się męczysz" ';/

A miałem czekać na godlike 60 fps.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

byś chociaż folie do zdjęcia sciągnął

tylko miętowa danusia tak btw

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zrobię jeszcze raz 100% :banderas: Szkoda tylko, że nie dali i w tej wersji Gray Foxa :( a paczuszka szła równe 2 tygodnie więc elegancki czas.
qPEZUd0.jpg
FLLtase.jpg?1
0nMSIL1.jpg?1

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

CHpGtSM.jpg

LQCzmVi.jpg

ouA7Ajk.jpg

No po prostu nie mogłem się powstrzymać :D Ale głupota bo kod jest jeden na całą kolekcje Fallouta a ja 1,2 i Tactics mam wiec myslalem ze sobie sprzedam, a tu chvj  :wujaszek:

A tak sobie to bede wykorzystywał przy okazji, wkurzaly mnie sluchawki jak sie walaly po biurku, a teraz maja swoje miejsce :D

5HFcr51.jpg

Opublikowano

Az mi slinka pociekla. Jak wykonanie tego "jajka"? Na zdjeciach robi wrazenie bardzo solidnego a nie taniego plastiku.

Edytowane przez decoyed

Opublikowano

trochę normalnego pedalstwa dla odmiany od japońszczyzny

rk1nkPf.jpg

jak zrobić sobie dobrze za 50 zeta ^_^

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Takie tam z ostatniego miesiąca
LnkHBaSd.jpg

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

trochę normalnego pedalstwa dla odmiany od japońszczyzny

rk1nkPf.jpg

jak zrobić sobie dobrze za 50 zeta ^_^

Tampony w zestawie?