Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie lepiej bylo poczekac na pascale?

Jeżeli Pascale faktycznie będą takie dobre, to najwyżej wymienię, ale nie sądzę, żeby X80 (czy GTX 1080) był jakoś znacznie szybszy od GTX980Ti. A na 1080Ti poczekamy jeszcze grubo ponad rok ;)

Opublikowano

Są gry, które nie pójdą w 60fps nawet na i7 podkręconym na 5Ghz + 3 x Titan X SLI. Na szczęście to tylko niechlubne wyjątki.

Ładny pececik Maciomaniaku, pograsz na nim spokojnie do 2020 jak nie lepiej. Polecam GTA V do testowania.

Opublikowano

gkihdghdhj ten Grand Knight History to japoniec oczywiście?

Ping, wiesz czy Aliens CM wyszło w normalnej wersji w sensie nie limitowanej? Mam cyfrówkę i sejw mi nie współgrał z wersją pudełkową limitowaną :/

A nie masz przypadkiem cyfrówki z innego regionu niż pudełko?

Opublikowano (edytowane)

Czas zacząć zabawę ;)

3znbmi4t11j6.jpg

tk62mvdyzbdp.jpg

0oktsmty4ewo.jpg

ws15jtvwuq7f.jpg

Doopa mi pękła z zazdrości. Trzy dni temu zdechł mi laptop, a samo składanie masterrace'a chodzi za mną już długi czas. Sam feeling montowania nowych bebechów, te srebrne folie na płycie głównej i grafie, i unoszący się zapach nowych elektronicznych bebechów. Szczerze zazdroszczę i gratuluję wypasu.

Edytowane przez Yeah Bunny
Opublikowano

Ping, wiesz czy Aliens CM wyszło w normalnej wersji w sensie nie limitowanej? Mam cyfrówkę i sejw mi nie współgrał z wersją pudełkową limitowaną :/

Nie wiem. Gra teraz jest u siostrzenca wiec jak odda to bym sprawdzil. Jak sie to robi? Cyfrowke mam z europejskiego konta.

Opublikowano

Doopa mi pękła z zazdrości. Trzy dni temu zdechł mi laptop, a samo składanie masterrace'a chodzi za mną już długi czas. Sam feeling montowania nowych bebechów, te srebrne folie na płycie głównej i grafie, i unoszący się zapach nowych elektronicznych bebechów. Szczerze zazdroszczę i gratuluję wypasu.

Fakt, faktem - to składanie sprzętu jest absolutnie cudownym doświadczeniem, szczególnie ten zapach całkiem nowej elektroniki :D 

Dzięki! :) 

Opublikowano

Nie wiem. Gra teraz jest u siostrzenca wiec jak odda to bym sprawdzil. Jak sie to robi? Cyfrowke mam z europejskiego konta.

Jeżeli gierka jest EU i cyfrówkę masz z EU to powinno wszystko banglać. Pudełkowe wydania porównujesz po prostu numerkami na boku pudełka, z cyfrą niestety nie jestem w stanie pomóc :(. Ogólnie w przypadku gier PS3 jest o tyle nieciekawie, że save'y są często niekompatybilne cross-region - na takim X360 zazwyczaj wszystko bangla, chyba że gra ma inne app ID (można to sprawdzić po liście achievementów, jeśli jest osobna, co zdarza się bardzo rzadko, to save będzie niekompatybilny).

• Plusik 1