Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pingu skąd gierki na PS4?

Play-Asia

no i czy ten rts ma va i ang napisy 

Wydanie amerykańskie.

Opublikowano
gkihdghdhj ten Grand Knight History to japoniec oczywiście?

Ping, wiesz czy Aliens CM wyszło w normalnej wersji w sensie nie limitowanej? Mam cyfrówkę i sejw mi nie współgrał z wersją pudełkową limitowaną :/

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czas zacząć zabawę ;)

3znbmi4t11j6.jpg

tk62mvdyzbdp.jpg

0oktsmty4ewo.jpg

ws15jtvwuq7f.jpg

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nie lepiej bylo poczekac na pascale?

Opublikowano

Nie lepiej bylo poczekac na pascale?

Jeżeli Pascale faktycznie będą takie dobre, to najwyżej wymienię, ale nie sądzę, żeby X80 (czy GTX 1080) był jakoś znacznie szybszy od GTX980Ti. A na 1080Ti poczekamy jeszcze grubo ponad rok ;)

Opublikowano

Chodzilo mi raczej o ewentualny spadek cen, chyba ze wyrwales Ti za jakas dobra cene.

Opublikowano

Zakładając, że GTX980Ti będzie porównywalny/taki sam jak X1080, to ceny szybko nie spadną. 

Ale fakt, wyrwałem te kartę za bardzo dobrą kasę. 

Opublikowano

mbkEoEn.jpg
Jedna z najlepszych pozycji Capcomu. Do kolekcji i ponownego przejścia.

Opublikowano

No witam  :lapka:  :lapka:  Jeszcze raz wielkie dzieki Orion50.

Sunset <3

widze, ze moj xbox caly czas jest w rekach forumowiczow :D

Opublikowano

Między innymi :P 

Miałem kupić Xone, ale wolałem trochę zainwestować w dobrego PC i nie bawić się w 720p w 2016 czy 2017 roku. 

Opublikowano

Miałem trochę zniżek, ale i tak całość wyszła prawie 9k, celowałem w maksymalnie topowe rzeczy jakie są dostępne. 

Opublikowano

Zazdro bo z takim piecem można wojować :D Oby sprawił dużo radości. 

Opublikowano

Moze Batman w koncu zadziala w stabilnych 60fps. :Coolface:

Opublikowano

Kiedyś go kupiłem z tego kodu Nvidii, właśnie chce to sprawdzić. Całą gierkę przeszedłem na PS4, ciekaw jestem jak źle to wypada na PC :P 

Opublikowano

Są gry, które nie pójdą w 60fps nawet na i7 podkręconym na 5Ghz + 3 x Titan X SLI. Na szczęście to tylko niechlubne wyjątki.

Ładny pececik Maciomaniaku, pograsz na nim spokojnie do 2020 jak nie lepiej. Polecam GTA V do testowania.

Opublikowano

Oczywiście, obie do spatchowania i można działać.

Z innych tytułów Japan only to zostało jedynie Valkyria Chronicles 3 i może 2, bo średnio z dostępnością nie-essentialów.

Opublikowano

Ping, wiesz czy Aliens CM wyszło w normalnej wersji w sensie nie limitowanej? Mam cyfrówkę i sejw mi nie współgrał z wersją pudełkową limitowaną :/

A nie masz przypadkiem cyfrówki z innego regionu niż pudełko?

Opublikowano

Czas zacząć zabawę ;)

3znbmi4t11j6.jpg

tk62mvdyzbdp.jpg

0oktsmty4ewo.jpg

ws15jtvwuq7f.jpg

Doopa mi pękła z zazdrości. Trzy dni temu zdechł mi laptop, a samo składanie masterrace'a chodzi za mną już długi czas. Sam feeling montowania nowych bebechów, te srebrne folie na płycie głównej i grafie, i unoszący się zapach nowych elektronicznych bebechów. Szczerze zazdroszczę i gratuluję wypasu.

Edytowane przez Yeah Bunny

Opublikowano

Nie wiem. Gra teraz jest u siostrzenca wiec jak odda to bym sprawdzil. Jak sie to robi? Cyfrowke mam z europejskiego konta.

Opublikowano

Doopa mi pękła z zazdrości. Trzy dni temu zdechł mi laptop, a samo składanie masterrace'a chodzi za mną już długi czas. Sam feeling montowania nowych bebechów, te srebrne folie na płycie głównej i grafie, i unoszący się zapach nowych elektronicznych bebechów. Szczerze zazdroszczę i gratuluję wypasu.

Fakt, faktem - to składanie sprzętu jest absolutnie cudownym doświadczeniem, szczególnie ten zapach całkiem nowej elektroniki :D 

Dzięki! :) 

Opublikowano

Nie wiem. Gra teraz jest u siostrzenca wiec jak odda to bym sprawdzil. Jak sie to robi? Cyfrowke mam z europejskiego konta.

Jeżeli gierka jest EU i cyfrówkę masz z EU to powinno wszystko banglać. Pudełkowe wydania porównujesz po prostu numerkami na boku pudełka, z cyfrą niestety nie jestem w stanie pomóc :(. Ogólnie w przypadku gier PS3 jest o tyle nieciekawie, że save'y są często niekompatybilne cross-region - na takim X360 zazwyczaj wszystko bangla, chyba że gra ma inne app ID (można to sprawdzić po liście achievementów, jeśli jest osobna, co zdarza się bardzo rzadko, to save będzie niekompatybilny).