Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koszt dostawy bolesny, ale czego się nie robi dla polskiej wersji, zgadłem?

Yeap. Takie produkcje to ja moge wspierac, szkoda tylko tego steelbooka :-(
  • Plusik 1
Opublikowano

Co prawda, nie mam ostatnio, za wiele czasu na gierki, ale tutaj nie mogłem sie oprzeć pokusie.

Witam w Klubie gierek dla Maluszków

:bad::sick::pechowiec:  :niedobrze: 

Opublikowano (edytowane)

Plus za magazyn i Bloodborne'a sam przymierzam sie do zakupu, uwazaj z tym kotem na yano.

Czy jestem jedyna osoba ktora zostaje tak brutalnie zminusowana w tym temacie ? Przeciez wrzucilem spoko gierki, tez chcialem dostac plusy jak inni. 

Za jakis czas wrzuce nastepna gry, w tym takze nowy Tony Hawk Pro Skater 5 na PS4.

Dobra fajne, dziekuje za 18 plusow, ale jednak probuje pobic Jerome w wyscigu na -1000 minusow, wiec wiecie co robic

:Coolface:

Edytowane przez Mroku
  • Minusik 4
Opublikowano

Wg mnie lepsze rozwiązanie by było takie, że mebelki białe a konsole i sprzęt czarny. Czarne na białym to jest to. Pod kolor to kobiety zazwyczaj coś dobierają.

Gość mastafaker
Opublikowano

Oj tam na szybko podlaczone. Jak czlowiek tydzien nie gral to pozniej glodny wrazen.

Opublikowano (edytowane)

Demko mnie bardzo przekonało i trafiła się okazja na aukcji, z kuponem wyszło 56zł. Gra to coś w stylu UFO.

lBU72us.jpg

I jeszcze mnie zmusili do lalek cenami promocyjnymi (po 45 zeta u Janusza gamingu w CH Pogoria):

I0dsMv3.jpg

Edytowane przez Wieslaw
  • Plusik 3