Opublikowano 31 marca 20169 l Koszt dostawy bolesny, ale czego się nie robi dla polskiej wersji, zgadłem?Yeap. Takie produkcje to ja moge wspierac, szkoda tylko tego steelbooka :-(
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Co prawda, nie mam ostatnio, za wiele czasu na gierki, ale tutaj nie mogłem sie oprzeć pokusie. Witam w Klubie gierek dla Maluszków
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l Plus za magazyn i Bloodborne'a sam przymierzam sie do zakupu, uwazaj z tym kotem na yano. Czy jestem jedyna osoba ktora zostaje tak brutalnie zminusowana w tym temacie ? Przeciez wrzucilem spoko gierki, tez chcialem dostac plusy jak inni. Za jakis czas wrzuce nastepna gry, w tym takze nowy Tony Hawk Pro Skater 5 na PS4. Dobra fajne, dziekuje za 18 plusow, ale jednak probuje pobic Jerome w wyscigu na -1000 minusow, wiec wiecie co robic Edytowane 1 kwietnia 20169 l przez Mroku
Opublikowano 1 kwietnia 20169 l @yakubu rozumiem, ze FM na vite ze wzgledu na to, ze to jedyna opcja na granie w robocie? bo jesli nie to
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Późny marzec, ale nie było kiedy wrzucić:
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Zegarek w zakupach growych Moze to do sprawdzania ile czasu mu zostalo do pogrania.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Zegarek w zakupach growych Zegarek w zakupach growych Moze to do sprawdzania ile czasu mu zostalo do pogrania. Dodawali jako gratis do Ryse.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l ja slyszalem ze to z limitowej serii odliczajacy czas do premiery ps4k
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Wg mnie lepsze rozwiązanie by było takie, że mebelki białe a konsole i sprzęt czarny. Czarne na białym to jest to. Pod kolor to kobiety zazwyczaj coś dobierają.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Oj tam na szybko podlaczone. Jak czlowiek tydzien nie gral to pozniej glodny wrazen.
Opublikowano 2 kwietnia 20169 l Strasznie Wam tego QB zazdroszczę.Swoją kopię dostanę dopiero na początku przyszłego tygodnia. Edytowane 2 kwietnia 20169 l przez Prekor
Opublikowano 3 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Potrzebowałem czegoś na 3DS A LiS czekała w kolejce i się doczekała
Opublikowano 4 kwietnia 20169 l Demko mnie bardzo przekonało i trafiła się okazja na aukcji, z kuponem wyszło 56zł. Gra to coś w stylu UFO. I jeszcze mnie zmusili do lalek cenami promocyjnymi (po 45 zeta u Janusza gamingu w CH Pogoria): Edytowane 4 kwietnia 20169 l przez Wieslaw