Czezare 1 450 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Wiem, ze nie jestem pierwszy, ale co mi tam ^_^ Cena wysoka...wiem...ale ta edycja zawiera dodatkowo film na bluryju o karierze Colina McRae. Wrazenia z samej gry spisze w dedykowanym topicu nieco pozniej... 5 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Lol, gdzie taka cena? Chciałbym byś wiedział, że w sprzedaży jest tylko wersja z tym filmem. Nie ma innej. Gra do wyrwania po cenie rynkowej 239 zł, jak poszperasz to KiG miały po 219 zł, więc skąd aż taka u Ciebie? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Lol, gdzie taka cena? Chciałbym byś wiedział, że w sprzedaży jest tylko wersja z tym filmem. Nie ma innej. Gra do wyrwania po cenie rynkowej 239 zł, jak poszperasz to KiG miały po 219 zł, więc skąd aż taka u Ciebie? Cos chyba krecisz, bo na ich stronie nie ma zadnego info o nowym Dirt'cie - http://www.kig.pl/;/ Cytuj
darkos 4 307 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 No cena kosmos. Ale to pewnie podyktowane chęcią posiadania na już, natychmiast, prosto z półki więc niszczy portfel. W obrocie jest właśnie tylko Legend Edition na konsole więc i cena dość dziwnie wysoka. od 219 przez 239 aż po 289 zł Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Tak jak piszecie. Cena chora, ale po pierwsze mialem straszna chcice, po drugie nie musialem zaplacic 65 zl za kwiecien na wynajem sali na treningi kosza, a po trzecie i najwazniejsze mialem dosc kasy w portfelu 1 Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Lol, gdzie taka cena? Chciałbym byś wiedział, że w sprzedaży jest tylko wersja z tym filmem. Nie ma innej. Gra do wyrwania po cenie rynkowej 239 zł, jak poszperasz to KiG miały po 219 zł, więc skąd aż taka u Ciebie? Cos chyba krecisz, bo na ich stronie nie ma zadnego info o nowym Dirt'cie - http://www.kig.pl/;/ Nie ten KiG przeglądasz http://konsoleigry.pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=dirt+rally&submit_search=Szukaj Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Tak jak piszecie. Cena chora, ale po pierwsze mialem straszna chcice, po drugie nie musialem zaplacic 65 zl za kwiecien na wynajem sali na treningi kosza, a po trzecie i najwazniejsze mialem dosc kasy w portfelu I nie mogłeś do fotki po prostu odkleić cenówki? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Tak jak piszecie. Cena chora, ale po pierwsze mialem straszna chcice, po drugie nie musialem zaplacic 65 zl za kwiecien na wynajem sali na treningi kosza, a po trzecie i najwazniejsze mialem dosc kasy w portfelu I nie mogłeś do fotki po prostu odkleić cenówki? Chciałem pokazać jakim okazałem się fajfusem :blum1: 3 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Na pamiątkę prawie największej porażki mojej ulubionej firmy wziąłem jeszcze dwie sztuki. 3 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 za darmo gdzieś rozdawali? Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 w erłoertefał po 129 zeta to wziąłem bo pewnego dnia połamią ten sprzęt i będzie najgodniejszym sposobem na odpalanie gierek z psxa i nie tylko, a jak nie to trudno :-) Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Biala Vita TV z Japonii mi sie marzy Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Sprzęt dosyć prosty do przemalowania więc nawet nie trzeba z Japonii sprowadzać :] No i można by użyć jakiegoś akrylu wyższej jakości niż sam plastik od sory. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Też bym kupił za tyle. To jakieś promo na całe PL? Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ta cena wcale nie taka szałowa, na allegro nówki chodziły nawet po 89zł. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paliodor 1 766 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 kwietnia 2016 Dawno tutaj nic nie wrzucałem bo też od dłuższego czasu wiele tytułów nie kupuję ale w ciągu ostatnich 3tyg o dziwo uzbierało się tego dużo.MonHun dla brata.Cała reszta dla mnie. Najlepszy deal to Super Robot Wars Z na Ps2 za 54jeny bo była przecena 50% z 108 i jak tu nie polubić japońskiej sieci Book Off. Do tego dwie digital only gierki: 15 Cytuj
Suavek 4 659 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 O yebany Tyle dobroci. W tym cudowny ACE Final. Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Akurat serię ACE miałem na liście zakupowej więc buszując po półkach w Book Off w Akihabarze nawet się nie zastanawiałem,gdy w końcu je znalazłem. Akurat była jedynka i trójka,dwójki już do kompletu zabrakło. Ale to się najwyżej zamówi przez neta. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 756 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 kwietnia 2016 Quantum zakupiony cyfrowo, to jest sam steelbook ;] 15 Cytuj
Suavek 4 659 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Opublikowano 6 kwietnia 2016 Akurat serię ACE miałem na liście zakupowej więc buszując po półkach w Book Off w Akihabarze nawet się nie zastanawiałem,gdy w końcu je znalazłem. Akurat była jedynka i trójka,dwójki już do kompletu zabrakło. Ale to się najwyżej zamówi przez neta.Tak naprawdę z całej serii tylko trójka mnie wciągnęła. Jedynka była raczej średnia. Dwójka lepiej, ale sterowanie kulało, plus dopiero wersja limitowana wprowadziła utwory muzyczne z wokalem. Trójka natomiast jest dla mnie jak Ace Combat 5. To taka gra, która gdyby miała achievementy, to chyba bym miał calaka. Sterowanie jest super, wygodne i intuicyjne. Każdym robotem gra się inaczej, z paroma chyba wyjątkami wybór do misji mamy swobodny. Muzyka ma wokal, cut-scenki są fajne, mapy duże, a Max Genius jest OP. Sugerowałbym od razu brać się za tę część. Fabuły i tak śledzić raczej nie będziesz bez znajomości języka. Jedynką natomiast się możesz niepotrzebnie zniechęcić. https://youtu.be/EKbsqQku3-s Szkoda, że ACE:R na PS3 ssie mocno... Nie wiem, jak można było to tak spartolić, szczególnie w kwestii sterowania. 1 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Jedynkę wziąłem bo była za 150jenów, to żal było tego nie kupić za równowartość jakiegoś napoju z automatu O ACE:R dużo czytałem i przez pewien okres parę lat temu nawet rozważałem zakup bo już wówczas chodziło to na Ebay za śmieszne pieniądze ale jednak po obejrzeniu większej liczby gameplay'ów i tych nieprzychylnych opiniach spasowałem. Miałem też w rękach jakąś wersję Hatsune Miku na PSP ale nie wiem czemu odłożyłem na półke i zapomniałem się wrócić po to. No ale chociaż na automacie sobie pograłem w Miku, noob nieziemski ze mnie ale za drugim razem wytrwałem do końca utworu XD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 210 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 kwietnia 2016 (edytowane) Przed wami mój oficjalnie ostatni przystanek przed next genami PS3, Wii, DS, PSP ograne na maksa, to został jeszcze ten zły chłopiec. Szkoda tylko że nie doszły jeszcze wszystkie gry, ale te dwie myślę, że starczą mi na dziś, hehe. Na zdjęciu jeszcze moje kochane gniazdko, które zaraz wpi.erdolę przy kawie. Nawet misio propsuje. Edytowane 7 kwietnia 2016 przez Figaro 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Masorz 13 196 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 kwietnia 2016 Przed chwilą odebrałem w chyba najmniejszym Empiku na świecie Jakby ktoś chciał stream to pisać śmiało. 13 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Opublikowano 7 kwietnia 2016 Przed wami mój oficjalnie ostatni przystanek przed next genami PS3, Wii, DS, PSP ograne na maksa, to został jeszcze ten zły chłopiec. Szkoda tylko że nie doszły jeszcze wszystkie gry, ale te dwie myślę, że starczą mi na dziś, hehe. Na zdjęciu jeszcze moje kochane gniazdko, które zaraz wpi.erdolę przy kawie. Nawet misio propsuje. Czyli Figaro "kupi" PS4 za 4 lata jak ogra X360 A tak serio to gdzie i za ile wyrwałeś? Zawsze zazdroszczę slimów, ja mam zwykłego 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi