Opublikowano 16 kwietnia 20169 l To jest prawie że kwintesencja poprzedniej generacji dla mnie, same nowe serie ME, Gearsy, Bioshock, Dead Space Edytowane 16 kwietnia 20169 l przez Krizz
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Nigdy nie zaznałem tego już legendarnego ZIELONEGO SZAMBA W celu uzupełnienia poprzedniej generacji sprawiłem sobie kilka prezentów no i troszkę tam takich... Mam taką samą pościel
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Nie wiedziałem, że slimki były też białe. Najładniejsza wersja Xboxów, zwłaszcza błyszczące.
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Nic szczególnego, ale że mało ostatnio gierek kupuję, to wrzucam: Nie grałem na PSV, nie znam fabuły, nie czytam spoilerów, choćby nie wiem co. Oj, żeby było równie intrygujące, jak jedynka...
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l Gratki za NG, ale czemus kierwa wersji BLACK nie kupil? Nie widziałem nigdzie wersji black, a chciałem zacząć eksplorować serię zacząłem... i jestem lamą
Opublikowano 17 kwietnia 20169 l serio ten dead rising taki sztosik? mam go na półce od pół roku, ani razu nie odpalałem bo myślałem, że jakiś średniak
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l No to chlopaku, jelsi lubisz klimaty zombie i survivalu to spiesz do swojej polki bo czeka cie niezla jazda...
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l serio ten dead rising taki sztosik? mam go na półce od pół roku, ani razu nie odpalałem bo myślałem, że jakiś średniak Najlepszy ex na 360. Do miana gry idealnej brakuje tam tylko coopa i lepszej inteligencji osób ratowanych. Jest ciężko, jest super soundtrack, super gameplay. Ot co stary dobry Capcom. Następne częsci już były robione przez Kanadyjczyków i to widac bo nie dorównują "jedynce:.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Szkoda, ze przypominają się złote początki poprzedniej generacji Capcomu, a teraz jest jak jest - 2006 rok i Dead Rising, Lost Planet, potem DMC4, RE5, SFIV i cos przestało pykac przy Dark Void i Bionic Commando.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Przy DMC4 też im przestało pykać hehe. A Dead Rising zaje.bisty tytuł. Urwał mi dupę na premiere 360 w Polsce ale boje się, że jeśli go teraz odpale to zniszcze sobie wrażenia. Swoją drogą to niedokońca taki ex potem wyszła wersja na Wii ;]
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Do miana gry idealnej brakuje tam tylko coopa to ja polecam trójeczkę
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Wątku fabularnego nie ruszyłem, za bardzo jarało mnie wyszukiwanie nowych sposobów na eksterminację zgniłków
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l co prawda nie mam jeszcze konsoli na której to odpalę i nie wiem jeszcze jaką kupię, ale już ją mam
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Jakbym teraz miał kupować, zapewne brałbym białą z bundla Quantum Break. Albo Elite dla pada.
Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kurier dzisiaj dał radę. Wszystko takie piękne i w folii I coś niekoniecznie growego, ale jest cię czym pochwalić, bo wydanie zacne: Ride the Lightning jeszcze w drodze