Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie zaznałem tego już legendarnego ZIELONEGO SZAMBA

W celu uzupełnienia poprzedniej generacji sprawiłem sobie kilka prezentów  :dog:

x0z6s9.jpg

no i troszkę tam takich...

2ro6u6w.jpg

Mam taką samą pościel :obama:

Opublikowano

Nic szczególnego, ale że mało ostatnio gierek kupuję, to wrzucam:

kmdOnvV.jpg

Nie grałem na PSV, nie znam fabuły, nie czytam spoilerów, choćby nie wiem co. Oj, żeby było równie intrygujące, jak jedynka...

• Plusik 4
Opublikowano

Gratki za NG, ale czemus kierwa wersji BLACK nie kupil?

Nie widziałem nigdzie wersji black, a chciałem zacząć eksplorować serię :)

zacząłem... i jestem lamą  :rotfl:

Opublikowano

serio ten dead rising taki sztosik? mam go na półce od pół roku, ani razu nie odpalałem bo myślałem, że jakiś średniak :dog:

Najlepszy ex na 360. Do miana gry idealnej brakuje tam tylko coopa i lepszej inteligencji osób ratowanych.

Jest ciężko, jest super soundtrack, super gameplay. Ot co stary dobry Capcom.

Następne częsci już były robione przez Kanadyjczyków i to widac bo nie dorównują "jedynce:.

• Plusik 2
Opublikowano

Szkoda, ze przypominają się złote początki poprzedniej generacji Capcomu, a teraz jest jak jest - 2006 rok i Dead Rising, Lost Planet, potem DMC4, RE5, SFIV i cos przestało pykac przy Dark Void i Bionic Commando. :/

Opublikowano

Przy DMC4 też im przestało pykać hehe. A Dead Rising zaje.bisty tytuł. Urwał mi dupę na premiere 360 w Polsce ale boje się, że jeśli go teraz odpale to zniszcze sobie wrażenia. Swoją drogą to niedokońca taki ex potem wyszła wersja na Wii ;]

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wątku fabularnego nie ruszyłem, za bardzo jarało mnie wyszukiwanie nowych sposobów na eksterminację zgniłków :P