Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Ninja Gaiden. Dead Rising. Szanuje mocno.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jeszcze ten biały slim :banderas:

Opublikowano

To jest prawie że kwintesencja poprzedniej generacji dla mnie, same nowe serie ME, Gearsy, Bioshock, Dead Space :banderas:

Edytowane przez Krizz

Opublikowano

Gratki za NG, ale czemus kierwa wersji BLACK nie kupil?

Opublikowano

Nigdy nie zaznałem tego już legendarnego ZIELONEGO SZAMBA

W celu uzupełnienia poprzedniej generacji sprawiłem sobie kilka prezentów  :dog:

x0z6s9.jpg

no i troszkę tam takich...

2ro6u6w.jpg

Mam taką samą pościel :obama:

Opublikowano

Nie wiedziałem, że slimki były też białe. :obama:

Najładniejsza wersja Xboxów, zwłaszcza błyszczące. 

Opublikowano

Nic szczególnego, ale że mało ostatnio gierek kupuję, to wrzucam:

kmdOnvV.jpg

Nie grałem na PSV, nie znam fabuły, nie czytam spoilerów, choćby nie wiem co. Oj, żeby było równie intrygujące, jak jedynka...

Opublikowano

Gratki za NG, ale czemus kierwa wersji BLACK nie kupil?

Nie widziałem nigdzie wersji black, a chciałem zacząć eksplorować serię :)

zacząłem... i jestem lamą  :rotfl:

Opublikowano

serio ten dead rising taki sztosik? mam go na półce od pół roku, ani razu nie odpalałem bo myślałem, że jakiś średniak :dog: 

Opublikowano

No to chlopaku, jelsi lubisz klimaty zombie i survivalu to spiesz do swojej polki bo czeka cie niezla jazda...

Opublikowano

serio ten dead rising taki sztosik? mam go na półce od pół roku, ani razu nie odpalałem bo myślałem, że jakiś średniak :dog:

Najlepszy ex na 360. Do miana gry idealnej brakuje tam tylko coopa i lepszej inteligencji osób ratowanych.

Jest ciężko, jest super soundtrack, super gameplay. Ot co stary dobry Capcom.

Następne częsci już były robione przez Kanadyjczyków i to widac bo nie dorównują "jedynce:.

Opublikowano

Szkoda, ze przypominają się złote początki poprzedniej generacji Capcomu, a teraz jest jak jest - 2006 rok i Dead Rising, Lost Planet, potem DMC4, RE5, SFIV i cos przestało pykac przy Dark Void i Bionic Commando. :/

Opublikowano

Przy DMC4 też im przestało pykać hehe. A Dead Rising zaje.bisty tytuł. Urwał mi dupę na premiere 360 w Polsce ale boje się, że jeśli go teraz odpale to zniszcze sobie wrażenia. Swoją drogą to niedokońca taki ex potem wyszła wersja na Wii ;]

Opublikowano

Do miana gry idealnej brakuje tam tylko coopa 

to ja polecam trójeczkę :lapka:

Opublikowano

Wątku fabularnego nie ruszyłem, za bardzo jarało mnie wyszukiwanie nowych sposobów na eksterminację zgniłków :P

Opublikowano

Trojeczka w coopie co za PETARDA :fsg:

Opublikowano

co prawda nie mam jeszcze konsoli na której to odpalę i nie wiem jeszcze jaką kupię, ale już ją mam  :wub:

c5a72bfa6061a509med.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kurier dzisiaj dał radę. 

img_4973icj48.jpg

Wszystko takie piękne i w folii  :fsg:

I coś niekoniecznie growego, ale jest cię czym pochwalić, bo wydanie zacne:

img_4970ljk1h.jpg

Ride the Lightning jeszcze w drodze  :frog:

Opublikowano

Za grową część plus za muzyczną minus w rezultacie nie ma nic :reggie: