Opublikowano 18 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Plus za ten artbook, też bym brał, ale jedynie ~128 stron Już do dwójki ma ~244 chyba. Pewnie kiedyś kupię, ale nie teraz. A tutaj kolekcja soulsów, bo sam steelbook już nikogo nie rusza: Oczywiście nowy nabytek z dolnej prawej. Idzie mi na laptopku na ultra
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 19 kwietnia 20169 l przez Lipa
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. już jest! jezu ten pad to jest przegięcie pały
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pad od xbona = orgazm w rękach ten fotel z wheel standem Edytowane 19 kwietnia 20169 l przez maciucha
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Dla weryfikacji proszę okazać paragon gdyż sprzęt może być wypożyczony.
Opublikowano 19 kwietnia 20169 l Czas zacząć zabawę http://www.ppe.pl/blog/54263/6873/moj-romans-z-dobrym-pc-zakonczyl-sie-niepowodzeniem.html Ciesze się, że mogę ten komputer zwrócić i nie wtopiłem w niego takiej kwoty, bo teraz plułbym sobie w brodę. Mój romans z kosmicznym PC zakończył się po miesiącu i do gier w które na konsoli nie pogram potrzebuje komputera maksymalnie za dwa, może dwa i pół tysiąca złotych.
Opublikowano 20 kwietnia 20169 l Dla pewności do paragonu/faktury proszę zamieścić także PIT'y za ostatnie dwa lata żeby było w 100% jasne czy kupione za własne pieniądze.
Opublikowano 20 kwietnia 20169 l Dla pewności do paragonu/faktury proszę zamieścić także PIT'y za ostatnie dwa lata żeby było w 100% jasne czy kupione za własne pieniądze. mogą być pity rodziców jak niepełnoletni (lub student historii) albo dziewczyny jak kupuje konsole za ciebie
Opublikowano 20 kwietnia 20169 l Na OLX od typka, poniżej 200zł Edytowane 20 kwietnia 20169 l przez [InSaNe]