Opublikowano 9 maja 20168 l Noo a w Media i Saturnie a AT jutro daja Uncharted 4 za 50 ojro i dorzucaja Gutschein- czyt. bon czy jak sie to po polskiemu zwie na darmowego Big Woophera w BurgerKingu yeah!
Opublikowano 9 maja 20168 l Drugi rzut gierek na Vitę, martwą konsolę bez gier Army Corps Of Hell - 52 złNew Little King's Story - 29 złSoul Sacrifice - 41 złTearaway - 49.2 złTouch my Katamari - 24.5 zł Podsumowując, ostatnie 2 tyg zakupów na Vitkę
Opublikowano 9 maja 20168 l O jezu ale będą buraki orane Sprzedawca miał trochę negatywnych komentarzy, kontaktu zero, już pisałem do ragusa o pozew do prokuratury, ale jednak dostarczyl
Opublikowano 9 maja 20168 l Tylko jeszcze konsola by się przydała Jest żółta naklejka to i afera może być.
Opublikowano 9 maja 20168 l O jezu ale będą buraki orane Sprzedawca miał trochę negatywnych komentarzy, kontaktu zero, już pisałem do ragusa o pozew do prokuratury, ale jednak dostarczyl ile zapłaciłeś?
Opublikowano 9 maja 20168 l Drugi rzut gierek na Vitę, martwą konsolę bez gier To jednak, wbrew podaniom, są gry na Vitę poza indykami z Plusa? :o Edytowane 9 maja 20168 l przez Frantik
Opublikowano 9 maja 20168 l No i jak ? Jutro wszyscy dostaniecie swoje kopie gry Uncharted 4 ? Jest jakis sklep ktory opozni wysylke gry ? Dobrze, ze zamawialem bezposrednio w sklepie stacjonarnym, mam 100% pewnosc, ze gra trafi do mnie na czas. Przejechalem sie z Ratchet and Clank na ktorego musialem pare dni dluzej czekac.
Opublikowano 10 maja 20168 l ile zapłaciłeś?80 zł SOLO EN XBOX Cena tłumaczy ten hiszpański, masz szczęście
Opublikowano 10 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Janie! Rozpal w kominku, ucztę zacząć czas! Edytowane 10 maja 20168 l przez aux
Opublikowano 10 maja 20168 l No to pora byc kolejna cegla w scianie i wrzucic swoja sztuke (od razu przelozylem okladke). Zobaczymy czy ND dostarczylo.
Opublikowano 10 maja 20168 l Janie! Rozpal w kominku, ucztę zacząć czas! Ilu znajomkow z Psxa musiales sprzedać na ta gre? :potter: nie popisałem się Tez bym wrzucił ale kochana Ultima jak zwykle stara się być najlepsza "kiedyś" Edytowane 10 maja 20168 l przez Codename
Opublikowano 10 maja 20168 l Janie! Rozpal w kominku, ucztę zacząć czas! Ilu znajomkow z Psxa musiales sprzedać na ta gre? Myli ci sie z uzytkownikiem Aem
Opublikowano 10 maja 20168 l Janie! Rozpal w kominku, ucztę zacząć czas! Ilu znajomkow z Psxa musiales sprzedać na ta gre? Pomyliłeś osoby
Opublikowano 10 maja 20168 l Haha 3 literowe nicki mnie zniszczyły zwracam honor i funduje plusa A wracając do tematu czy ktoś wie skąd mozna dostać tego Steelbooka do U4 bo ten z EK jest troche gorszy (znaczy który sklep dodaje takiego bo osobno drooogo ) Edytowane 10 maja 20168 l przez Codename
Opublikowano 10 maja 20168 l Un fucking charted 4 Blood god damn borne Drive ohmygod club 1 tera kurde bajt 1600zł Dobrze jest być graczem w 2016 roku
Opublikowano 10 maja 20168 l Kolejny pekl jak guma z kiosku i polecial po PS4 xd Bedziesz wieska sprzedawac?
Opublikowano 10 maja 20168 l @Codename - No ładnie, ładnie. Moi prawnicy już piszą pozew W sumie od dawna chcę zmienić nick, w końcu wpadłem na coś fajnego. Do Colina się pisze podanie? Patrzcie jakie fajne figurki w Galerii Krakowskiej wystawili. Hulk i Kapitan Ameryka najlepsi. No i ten czerwony znaczek "nie dotykać eksponatów!" Sprzątaczki co jakiś polerują ten samochód. Gierkę miałem w Saturnie kupić, ale Empik bliżej przystanku i cena taka sama.