Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Za chwilę 15:00 i do domku ogrywać drugi raz :D

4tWAL9F.jpg

NmJO9NR.jpg

BTW: W Media Expert w który odbierałem zamówienie nie mieli ani jednej sztuki U4. Stand z grą był pusty. Wszystko wymiecione.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

W szczecinie to samo, empik/saturn zero pudelek juz xD

Opublikowano

45be26c577bb6923.jpg

:banderas:

InSaNe jaki jest zalecany ubiór do grania w mesjasza? Rozumie że krótkie portaszki odpadają.

Edytowane przez pleju

Opublikowano

Smoking i nic innego, na party bedzie weryfikowane wszystko.

Opublikowano

Dlaczego moj post o zmianie nazwy na "zakupy rakowe" zostal usuniety a Bansaia o smokingu i party wisi?

Zrobie cytat bo jeszcze usunie xD

Smoking i nic innego, na party bedzie weryfikowane wszystko.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

co gorsza mój pozostał i został wycięty z konktekstu 

Opublikowano

Przygodę z ostatnią częścią Uncharted pora zacząć... :) Patch ściągnięty, tylko trochę za jasno dzisiaj... :)

Fotki edycji specjalnej: 1, 2, 3, 4

I cała kolekcja na płytkach Uncharted na PS4. Na PS3 też mam komplet, ale w wersjach cyfrowych...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

13177594_937016186410973_791653398599312

13174183_937016336410958_126177732357232

13177332_937016269744298_236577506456527

:banderas:

Opublikowano

Jest i moja kopia Unchfuckingarted 94 :banderas:

Uj1lMyw.jpg

Opublikowano

Dzisiaj Wspaniałe Życie Gracza PS4 na 100% :banderas:

lIPB8KT.jpg

Gdzie taka okładka?

Opublikowano

ten czarny steelbook jest cudowny

@up 

pewnie w czechach

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Tak, z czeskiej dystrybucji okladka jest czysta, jak ktos ma polska edycje to od razu polecam przelozyc okladke na druga strone, swietnie wyglada. Pierwsza strona nie dosc ze ma ten okragly znaczek informujacy o polskiej wersji, to jeszcze u gory umiescili czerwony pasek inforumujacy o zawartosci dodatkowej, chcialbym zeby takie rzeczy doklejali po prostu na folie, ewentualnie na tyl pudelka tego typu informacje. :/

@Yeti

Figurka solidnie wykonana?

Opublikowano

ale napier,dolone na okładce napisów, co za zj,eb to wymyślił

masorz najbrzydsza okładka w temacie, przykro mi

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Ej macie już?  :banderas:

rusYd1O.jpg?1

Opublikowano

Ciężkie jest życie klapiszcza. Zakupy z ostatniego miesiąca a za rogiem czai się Zagłada 4.

IMG_2560.jpg

To dodatkowe pudełko dostałem w Mediamarkt. Polecił mi je wziąć jeden ze sprzedawców, któremu jestem wdzięczny bo mimo, że dostałem 2 RedBulle + jakis kod na DLC to całosć z grą kosztowała mnie 248,99 zł :cebula:  więc nie wiem czemu od razu nie dołączali ich do gry lol. Przy okazji kupiłem też najlepszy film z kategorii Marvelo-polo.

Opublikowano

Wróciłem dzisiaj do domu, a tam czekało na mnie trochę gier na PLEJACZA.

vYUjaGO.jpg

Dużo taniego badziewa, ale fullset trzeba uzupełniać, a na nowe Dynasty Warriors miałem zawsze ochotę. Reszta gier na czwóreczkę prócz DESTINY i DYNASTY pójdzie pewnie do żyda póki są cokolwiek warte (ograne dawno na gorszej platformie).

Opublikowano

WIzyta za telefonem w media expert i masz . Wyprzedaż w koszyku, Fifa Fotball na Vitę po piątaku :D. Wszystkie trzy sztuki kupione razem 15 zł. 

989400IMG_20160510_180917_tn.jpg

Edytowane przez szymon@

Opublikowano

Wszyscy mają już U4? :)

Mam i ja.

No to coś innego:

abe.jpg