Opublikowano 11 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. to ja dorzuce troche więcej, tlou pożyczone ale macio mówił podobno że luz można wrzucać #tylkosony
Opublikowano 11 maja 20168 l marcinwks gdzie kupiłeś oddworlda w pudełku? Bodajże 19/04 była akcja na stronie LRG. Kto pierwszy, ten lepszy. Pierwsza "paczka" gier rozeszła się chyba w 20 minut. Druga w 12h. Nakład globalny 5k sztuk na PS4 i 2,5k na PSV. Niestety na PSV nie udało mi się dorwać, więc musiałem zadowolić się tą wersją.
Opublikowano 11 maja 20168 l kermit dałbym plusa ale przez second son nie mogę . nie rozumiem, mówią, że bardzo dobra gra
Opublikowano 11 maja 20168 l kermit dałbym plusa ale przez second son nie mogę . nie rozumiem, mówią, że bardzo dobra gra Nom, jak chodzisz w rurkach First Light lepszy tylko krótszy Edytowane 11 maja 20168 l przez Figuś
Opublikowano 11 maja 20168 l Raryta$$$$ będzie hajs Patrząc na Ebaya to już by był niezły hajs. Natomiast to do mojej skromnej kolekcji. Tylko jak wspominałem wyżej. Niestety na Vitę się nie załapałem.
Opublikowano 11 maja 20168 l To uczucie, gdy sprzedawca wreczajac Ci kopie Bestcharted 4 oglada z uwaga i namaszczeniem pudelko, i pyta: Kiedy gra wyjdzie na PC!? , a Ty mu na to, że nigdy FeelsGoodMan
Opublikowano 11 maja 20168 l To uczucie, gdy sprzedawca wreczajac Ci kopie Bestcharted 4 oglada z uwaga i namaszczeniem pudelko, i pyta: Kiedy gra wyjdzie na PC!? , a Ty mu na to, że nigdy FeelsGoodMan Haha rasa panów [emoji5]
Opublikowano 11 maja 20168 l Kolejne przesyłeczki doszły w tym grafika do tworzonego retro-kompa: Edytowane 11 maja 20168 l przez szymon@
Opublikowano 11 maja 20168 l a ja sie zawsze zastanawialem kto kupuje stare fify ale pesa 3 by pograł
Opublikowano 11 maja 20168 l Sportówki najgorsza inwestycja, nie mają żadnej wartości. dlatego kosztują grosze i jakiś zapeleniec może sobie skompletować zestaw fif
Opublikowano 11 maja 20168 l a ja sie zawsze zastanawialem kto kupuje stare fify ale pesa 3 by pograł no do pesa 3, 4 i 5 to wracalem tysiac razy ale do starej fify bym nie wrócił tfu, tfu
Opublikowano 11 maja 20168 l nie no wrócić do fify 2005/04/03/01 to rozumiem ale w 2016 roku kupować fife14 to tego nie czaje
Opublikowano 11 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kupiłem to guwno obejszczane, miałem brać EK, ale kermit powiedział cyt. "i postawisz na półce jak jakiś bluber" no i wziąłem zwykłą ze steelbookiem gratisowym Edytowane 11 maja 20168 l przez Szejdj
Opublikowano 11 maja 20168 l kupiłem to guwno obejszczane, miałem brać EK, ale kermit powiedział cyt. "i postawisz na półce jak jakiś bluber" no i wziąłem zwykłą ze steelbookiem gratisowym Co to za kostka do WC, jakei marki ?