Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

na zywo widzialem ta biala z destiny i tez mi sie podobala

phpwiauyl.jpg

Opublikowano

Dla mnie taka wersja najlepsza :) A dalej 20th i MGS V.

$_57.JPG

Opublikowano

61K7rMme9iL._SX425_.jpg

uzywal ktos tych naklejek na trojnoga?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No dobra, po tym zalewie nextgenowego raka* czas na trochę chemioterapii. Zacznijmy powoli, trzy kompletne, prawilne gierki na NDS:

cujxUzR.jpg

Dalej, kompleciki na GBA:

NwMojuI.jpg

ZXKIsXe.jpg

Boktai mógłby być w troszkę lepszym stanie, ale wziąłem na doczepkę, coby się opłacało, więc narzekać nie zamierzam. Kuru Kuru Kururin dopełnia kolekcję tej zacnej serii. Sporo jest tej gry na aukcjach, ale jakoś w dobrym stanie i cenie ciężko znaleźć. DK King of Swing w folii z red stripem w cenie nowości na Wii U :banderas: To uczucie kiedy w 2016 możesz odfoliować gierkę na GBA :fsg:

No i na koniec dwa sztosy na GB w miętowym stanie:

VTA1YiH.jpg

*Nie mam nic do Uncharted, a nawet bardzo tę serię lubię, jak kiedyś kupię PS4 to będzie pierwszy tytuł w czytniku.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

pxGbhtY.jpg

Jest i sześciopak na wiosnę.

Opublikowano

Bartek jak zwykle rozwala system. :obama:

Opublikowano

Ode mnie również plus dla Bartosza. Zasłużony pasją do GB w pełni. Aż pogram sobie jutro w kapitalną Castlevanie: Aria of Sorrow. Tylko kupię pakiet paluszków. ^_^

Opublikowano

Gluptaku nie lepiej bylo troche poczekac i lyknac GOTY ze wszytskim na plytach?

Opublikowano

To sobie czekaj xD

Opublikowano

Czas na lekkie odraczenie.

Kilka niszowych gier na PSP:

9W13wsV.jpg

A tak na serio, wreszcie udało się dorwać kilka gierek, o których marzyłem.

phILgKe.jpg

Black Square pewnie na handel, bo mam już jedną sztukę. Koreańskie gry w porównaniu z japońskimi są diablo trudne do zdobycia.

Opublikowano

Djmaxy. :obama: szacuneczek.

Opublikowano

61K7rMme9iL._SX425_.jpg

uzywal ktos tych naklejek na trojnoga?

A tylko to naklej, to ci przyjadę i łapy utnę przy samej dxpie. 

Opublikowano

Gluptaku nie lepiej bylo troche poczekac i lyknac GOTY ze wszytskim na plytach?

Jako fanatyk Wieśmina chyba bym zwariowal jak mialbym nie zagrac w dodatek na premiere xD

Opublikowano

Doszukuję się w Twoich działaniach logiki, ale nie da rady. Masz na smoku grę w 1080@60, a będziesz się męczył w 720@~20? :/ 

Opublikowano

>14 000 postów na forum o gierkach wideo

>przepier,dala całe kieszonkowe od taty na plastikowe zabawki

>1100 gier na Steam

>spędza swój wolny czas kłócąc się z innymi ludźmi że konsola X jest lepsza od konsoli Y

>doszukuję się w Twoich działaniach logiki

Powodzenia, ja się dawno poddałem.

Opublikowano

Aha, to okej. :lapka: 

Opublikowano

w 60fpsach to każdy głupi potrafiłby przejść Soulsy

nie na tym sztuka polega

Opublikowano

wybral trudniejsza wersje po prostu

walka w 20 fpsach bedzie o wiele bardziej wymagajaca, a rozmazany ekran w 680p skutecznie zakamufluje czychajacych na niego przeciwnikow

Opublikowano

A pierwsza część Soulsow na PC nie jest zyebana? Games for Windows, lock na 30 fps i inne takie czy już coś naprawili?