Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są takie specjalne apki na PSP? :obama: ja jak chciałem zagrać w moją jakaś gierkę co mam na UMD na PSP GO to używałem do tego narzędzi z CFW, emulując napęd umd jako usb i przez kabel przesyłając iso na PC... 

Opublikowano

No są, od lat, bo to co mam posiadam od wieków i nawet nie chciało mi się aktualizować, ani szukać nic nowego/lepszego. Wrzucasz UMD, odpalasz programik (oczywiście pod CFW) i po kilku minutach masz piękne ISO, gra odpala się z MC nieporównywalnie szybciej, a i można też np. w tym przypadku spatchować iso lokalizacją eng.

Nadal uważam, że wbrew "powszechnej" opinii PSP to cudowna konsola. Oczywiście CFW dużo jej pomógł, ale i bez tego biblioteka gier, ergonomia konsoli itp. miód.

Opublikowano

No dla mnie robienie ISO z mojej prywatnej kolekcji to jedyna szansa na pogranie na PSP GO, bo niestety moje poczciwe PSP już się prawie do niczego nie nadaje oprócz do zgrywania obrazu właśnie ;) no a wiadomo, że PSP to GOTY sprzęt.

Opublikowano

Niby tylko 3 gry a zabawy na kilka miesiecy. Najlepszy zakup to Stardew Valley - cyfra a szkoda. Gra tak wciaga, ze chetnie kupie ja ponownie jak ukaze sie na plycie. 

2gspuh4.jpg

261yt7s.jpg

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Gdyby to to mialo sie pojawic na plycie to byc moze indyk generacji :)

Ale to chyba wyjdzie tylko cyfrowo? W sensie na konsole. Prawda?

Edytowane przez okens
Opublikowano (edytowane)

Brałem od gościa który sprzedaje je w dużych ilościach, ale do wyczerpania zapasów, więc nie chciałem stracić okazji.

Wczoraj zapłacone, dziś przyszło.

Edytowane przez Hum
Opublikowano

Trochę dla konesera i trochę raka

13265892_1182453248461214_63250607537684

Konsole i gry z monetą mi fire emblem wysłali. Na razie jedną część a jak przejdę drugą kupię :)

Teraz rak cyfrowo kupiony :

71290070.jpg

:Coolface:  trzeba się po graniu na ps4 odchamić :)

• Plusik 4
Gość suteq
Opublikowano

Czemu Ty już ściągasz a ja po zakupie przepustki sezonowej nie mogę? Co to za dyskryminacja? :(