Opublikowano 25 maja 20168 l Nie wiem za bardzo gdzie wrzucić to pytanie, więc spróbuję tutaj. Czy ktoś z Was kupował gry na xbone'a z tej promocji - gra za 99 zł? Chodzi mi o tę wkładkę/naklejkę na pudełku. To jest tylko naklejone na folii czy na pudełku na stałe?
Opublikowano 26 maja 20168 l Na allegro wersje na PS2 widze za 10zł, na olx widze jakąś wyprzedaż i na PC też 10zł, ładnie ktoś dziś zrobił
Opublikowano 26 maja 20168 l 70zl z karta 32gb konsola w srednim stanie z jednym badpixelem na ekranie, ale za takie pieniadze warto chociazby dla emulatora snesa
Opublikowano 27 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pochodzę z biedniejszej części Polski, ale na jeden styczniowy czteropak trochę grosza zawsze się znajdzie...Po prawej dywan pełen szwów. Idzie luty, ubierz.... się w pudełka po gierkach Jak wskazuje obrazek numer trzy: na Sączu w marcu też grają, a wyluzowany nierób na desce snowboardowej zwiastuje ostrą jazdę i konkretne pier.dol.nięcie w miesiącu następującym Pan Gacław Gacławski był bardzo smutny miesiąc przed majem Ale nadeszła pewna paczka z ciekawostkami od iluminatów z charakterystycznym wzorem trójkątnego oczodołu faraona... Jak za dotknięciem czarodziejskiego pędzelka randomowego homoseksualisty, uśmiech narkomana powrócił na zmordowane jeszcze przed minutą oblicze Pana Gacława. Po ogromie wrażeń z miesiąca poprzedzającego, miesiąc maj okazał się niezwykle zakręcony - emocje towarzyszące tym zdarzeniom pozostały w nas na zawsze. Czego uczy nas ta historia? Można z niej wywnioskować jeden ponadczasowy morał: Najpierw sprzęt, potem gry.
Opublikowano 27 maja 20168 l ależ fun daje ta piłeczka najlepsze są te reklamy PS4 w Champions League
Opublikowano 27 maja 20168 l Ciwa22, dałem plusa, ale skutecznie zniechęca rozwijanie spojlerów. Nie wiem czemu, ale ospojlerowane posty w zakupach czy hcroomach wywołują u mnie niechęć. Tak czy owak zakupy na gacka zacne.