Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie wiem za bardzo gdzie wrzucić to pytanie, więc spróbuję tutaj.

Czy ktoś z Was kupował gry na xbone'a z tej promocji - gra za 99 zł? Chodzi mi o tę wkładkę/naklejkę na pudełku. To jest tylko naklejone na folii czy na pudełku na stałe?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

YcHSc3S.jpg

Olx - 200zl.

Opublikowano

A teraz wpisz się do tematu o backlogu. XD

Opublikowano

Jeszcze gameboy pocket w opakowaniu sie tu kreci za 80zl.

Opublikowano

Sprzedaj mi Yakuze 4 co?

Opublikowano

Za?

Opublikowano

Za?

Cene ustal ty :]

Opublikowano

Posprzataj w skrzynce. Nie mozna do Ciebie pisac.

Opublikowano

Na allegro wersje na PS2 widze za 10zł, na olx widze jakąś wyprzedaż i na PC też 10zł, ładnie ktoś dziś zrobił :sorcerer:

Opublikowano

Było też w cd action kiedyś. Nie mniej jednak gra legenda.

Opublikowano

Do7tdxZ.jpg

70zl z karta 32gb 

konsola w srednim stanie z jednym badpixelem na ekranie, ale za takie pieniadze warto chociazby dla emulatora snesa

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Pochodzę z biedniejszej części Polski, ale na jeden styczniowy czteropak trochę grosza zawsze się znajdzie...Po prawej dywan pełen szwów.

290qvdd.jpg

Idzie luty, ubierz.... się w pudełka po gierkach

2gvn4ad.jpg

Jak wskazuje obrazek numer trzy: na Sączu w marcu też grają, a wyluzowany nierób na desce snowboardowej zwiastuje ostrą jazdę i konkretne pier.dol.nięcie w miesiącu następującym

10ciuq9.jpg

Pan Gacław Gacławski był bardzo smutny miesiąc przed majem

fe46rn.jpg

Ale nadeszła pewna paczka z ciekawostkami od iluminatów z charakterystycznym wzorem trójkątnego oczodołu faraona...

112eo0o.jpg

Jak za dotknięciem czarodziejskiego pędzelka randomowego homoseksualisty, uśmiech narkomana powrócił na zmordowane jeszcze przed minutą oblicze Pana Gacława.

2hy8mfs.jpg

Po ogromie wrażeń z miesiąca poprzedzającego, miesiąc maj okazał się niezwykle zakręcony - emocje towarzyszące tym zdarzeniom pozostały w nas na zawsze.

2hg74t5.jpg

Czego uczy nas ta historia? Można z niej wywnioskować jeden ponadczasowy morał: Najpierw sprzęt, potem gry.

v7togg.jpg

Opublikowano

62365vo.jpg

ależ fun daje ta piłeczka :xboss:

najlepsze są te reklamy PS4 w Champions League :dynia:

Opublikowano

maciucha pierwsza osoba w polsce, która kupiła pesa na xone heh