Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Było fajne promo na X-kom to się skusiłem. Ot,taki nieoczekiwany zakup.

Dotychczas ograłem w całości tylko RE4,troszkę pykałem w 5 i w zamierzchłych czasach miałem jeszcze krótką styczność z demkiem RE3 na pc. Liczę,że zabawa będzie przednia.

7AMKhvL.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Pierwszy raz z REmake i Zero? Zazdroszczę. Zabawa będzie przednia bo to PETARDY z najlepszej generacji.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Była okazja to kupiłem
LBZe1cK.jpg
Zakup sprzed kilku dni, wrzucam dopiero teraz po doprowadzeniu do działania ( naprawa tacki od DVD, softmod i wymiana na większy dysk ). Dokupiłem dodatkowo kabelek RGB i jest różnica. W przyszłości planuje kabel Component + przestawienie konsoli na NTSC.
Świetny sprzęt. To jeszcze za czasów gdy Specner nie myślał nad powrotem do PC.

A tu trochę starszy zakup:
bK3Vc2e.jpg
PS2 działa, jednak czeka ją wymiana lasera. DualShock nie pod kolor bo miałem jakąś chińską podróbę, a szary był w ładnym stanie więc dokupiłem. W niebieskim pudełku jest FIFA 14.

I tak o to kolekcja się powiększa, zostało mi tylko dokupienie pada do GaCka i 6 generacja konsol będzie w całości u mnie  :banderas:

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Z okazji urodzin od żony:

prezent.jpg

o nie o ku,rwancka

@blakuś

softmod do oryginalnego klocka to coś skomplikowanego? bo mam i leży ale bym sobie użył do emulatorków

Opublikowano

softmod do oryginalnego klocka to coś skomplikowanego? bo mam i leży ale bym sobie użył do emulatorków

Wysłałem Ci PW z linkami do poradników.

Oprócz emulatorów możesz też instalować swoje płytki na HDD czy zmienić dysk ( ale na softmodzie wymiana dysku jest bardziej skomplikowana niż w konsoli z Chipem )

Opublikowano

Jak zwykle nic nowego :lol: całkiem spoko ten niebieski

13453049_1145262538859850_1882345349_o.j

13461041_1145262548859849_1419732417_o.j

Opublikowano

A tyle pisałeś, że bez szału ta PS4 ;-)

Musiałem kupić żeby mieć juz wszystkie kolory :/ (poza złotą z usa)

Opublikowano

Oprócz Killer is Dead to nie ma w co tutaj zbytnio pograć. :reggie:

Opublikowano

Dungeon Siege III też spoczko hack'n'slash

Opublikowano

E tam. Beyond też jest dobre. Na pewno nie tak dobre jak HR, ale da radę popykać. :)

Opublikowano

E tam. Beyond też jest dobre. Na pewno nie tak dobre jak HR, ale da radę popykać. :)
Nie mówię że nie, ale większość z tych gier nie odważyłbym się polecić z czystym sumieniem. :cool:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

przeciez mw3 to najgorszy cod tamtej generacji

Opublikowano

Czerwiec:

c8c22d86-183c-43fe-840b-de550a5bcf4b.jpg

Opublikowano

Co to za gra na vite? Jakiś jrpg?

Opublikowano

muramasa rebirth w sumie to taki luzny beat em up z lekkimi elementami rpg jak levelowanie i questy 

Opublikowano

muramasa rebirth w sumie to taki luzny beat em up z lekkimi elementami rpg jak levelowanie i questy

Dzięki za wyręczenie. Data zasłoniła tytuł. :)

Opublikowano

Plusik za ac unity.