Opublikowano 15 czerwca 20168 l Było fajne promo na X-kom to się skusiłem. Ot,taki nieoczekiwany zakup. Dotychczas ograłem w całości tylko RE4,troszkę pykałem w 5 i w zamierzchłych czasach miałem jeszcze krótką styczność z demkiem RE3 na pc. Liczę,że zabawa będzie przednia.
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Albo pokocham, albo znienawidzę Edytowane 15 czerwca 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 15 czerwca 20168 l Pierwszy raz z REmake i Zero? Zazdroszczę. Zabawa będzie przednia bo to PETARDY z najlepszej generacji.
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Była okazja to kupiłemZakup sprzed kilku dni, wrzucam dopiero teraz po doprowadzeniu do działania ( naprawa tacki od DVD, softmod i wymiana na większy dysk ). Dokupiłem dodatkowo kabelek RGB i jest różnica. W przyszłości planuje kabel Component + przestawienie konsoli na NTSC.Świetny sprzęt. To jeszcze za czasów gdy Specner nie myślał nad powrotem do PC.A tu trochę starszy zakup:PS2 działa, jednak czeka ją wymiana lasera. DualShock nie pod kolor bo miałem jakąś chińską podróbę, a szary był w ładnym stanie więc dokupiłem. W niebieskim pudełku jest FIFA 14.I tak o to kolekcja się powiększa, zostało mi tylko dokupienie pada do GaCka i 6 generacja konsol będzie w całości u mnie Edytowane 16 czerwca 20168 l przez blakuś
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Z okazji urodzin od żony: o nie o ku,rwancka @blakuś softmod do oryginalnego klocka to coś skomplikowanego? bo mam i leży ale bym sobie użył do emulatorków
Opublikowano 16 czerwca 20168 l softmod do oryginalnego klocka to coś skomplikowanego? bo mam i leży ale bym sobie użył do emulatorków Wysłałem Ci PW z linkami do poradników. Oprócz emulatorów możesz też instalować swoje płytki na HDD czy zmienić dysk ( ale na softmodzie wymiana dysku jest bardziej skomplikowana niż w konsoli z Chipem )
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jak zwykle nic nowego całkiem spoko ten niebieski
Opublikowano 16 czerwca 20168 l A tyle pisałeś, że bez szału ta PS4 ;-) Musiałem kupić żeby mieć juz wszystkie kolory (poza złotą z usa)
Opublikowano 16 czerwca 20168 l Jeśli ten Grid to jedynka z dlc, to też bardzo dobrze. Ale Killer za 2e :I Edytowane 16 czerwca 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Oprócz Killer is Dead to nie ma w co tutaj zbytnio pograć. E tam. Beyond też jest dobre. Na pewno nie tak dobre jak HR, ale da radę popykać.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Oprócz Killer is Dead to nie ma w co tutaj zbytnio pograć. E tam. Beyond też jest dobre. Na pewno nie tak dobre jak HR, ale da radę popykać. Nie mówię że nie, ale większość z tych gier nie odważyłbym się polecić z czystym sumieniem. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 18 czerwca 20168 l muramasa rebirth w sumie to taki luzny beat em up z lekkimi elementami rpg jak levelowanie i questy
Opublikowano 18 czerwca 20168 l muramasa rebirth w sumie to taki luzny beat em up z lekkimi elementami rpg jak levelowanie i questy Dzięki za wyręczenie. Data zasłoniła tytuł.