Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

no skusiłem sie na currentgena, w końcu nadrobię te konsolowe exy.

241a42affcc958e4med.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Taki zestawik się trafił ostatnio:

2u4u99w.jpg

+

141jm0z.jpg

Łącznie za całe 100zł :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Kupiłem od Blubera kolekcjonerskie naklejki z gry The witcher 3 i dorzucił jakąś gierke w bonusie :obama:
e8af3bdfc9dd6f9f58728d4e3557e6c2.jpg

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

Taki zestawik się trafił ostatnio:

+

Łącznie za całe 100zł :banderas: :banderas: :banderas:

OMG

Opublikowano

Obstawiam olx.

Opublikowano

A mi sie fajna aukcja trafila, Xbox 360 slim + 2 pady + dysk 320 gb + kilka gierek w pudelku oraz na dysku Halo: Reach, Dishonored i Bad Company 2 :cool:

dUdhENR.jpg

lqd8i22.jpg

Ji2BwQR.jpg

Akurat sobie ogram RDR z trawa oraz pykne w kilka gierek za ktorymi sie stesknilem, w sam raz na sezon ogorkowy.

Bylem o krok od zakupu Xbona, czekalem na E3 i doszedlem do wniosku ze zainwestuje chyba w PC a w tytuly typu RDR, Fable Anniversary, Halo etc. sobie jednak pykne na 360tce. :dog:

Opublikowano

Zestawik zacny.

R-D-R, Fable 2 to bardzo fajne gierki. Dishonored i Reach jeżeli nie ograłeś również powinni Ci się spodobać :] 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

W Dishonored gralem ale sobie pykne przed 2jka na pewno. A na sama mysl o replayu Ninja Gaiden 2 mam juz mokro :ohboy:

Opublikowano

Spoczko, na panelach jest czyściutko, świeżo wymyta podłoga i kładłem delikatnie do fotki, ja dbam i też zwracam uwagę na takie rzeczy ;)

Opublikowano

380 zl wylicytowalem na ostatnia chwile.

Wlasnie skonczylem testowac i caly zestaw lacznie z dyskiem i padami igla, szkoda tylko ze zamiast 2 fif nie ma lepszych gierek, ale jakos przezyje. A skoro przy gierkach, pora zaczac zamawiac sztosy :banderas:

Opublikowano

Tzn? Mam kilka pozycji. Mogę Ci pożyczyć.

[bonanzai]To moze na PW pogadajmy :lapka:[/bonanzai]

Okej :lapka:

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

no skusiłem sie na currentgena, w końcu nadrobię te konsolowe exy.

241a42affcc958e4med.jpg

czyli orzech zamówiłeś ps4, zrobiłem awanture na twitterze redcoona a ostatecznie zamówiłeś xboxa? przykro mi

Opublikowano

Zdjęcia niepiękne, ale nadrabiają zawartością :) Tytułów na współczesne konsole nie wrzucam, bo już wszyscy je milion razy w tym wątku widzieli.

27576183500_550abe913a_z.jpg

Dwie części Grandii, drugi Discworld, dwie części "Donkey Kong Land" na GB, "Nazo no Kabe" (Arkanoid z dopalaczami) i..... Skies of Arcadia. Baterie w VMU wymienione, tylko trzeba jeszcze "Krew i Wino" skończyć i można zniknąć w Arcadii..

A do tego coś długo poszukiwanego: pudełko na karty pamięci do PS2. W bonusie z 4 kartami pamięci :)

27752570042_ac1b5b6cca_z.jpg

27819511026_6f114894c7_z.jpg

Radość 10. Oczywiście z planowanych tegorocznych ograniczeń zakupowych nic nie wyszło....