Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki zestawik się trafił ostatnio: + Łącznie za całe 100zł :banderas:
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Kupiłem od Blubera kolekcjonerskie naklejki z gry The witcher 3 i dorzucił jakąś gierke w bonusie Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Pawcio
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Taki zestawik się trafił ostatnio: + Łącznie za całe 100zł :banderas: OMG
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A mi sie fajna aukcja trafila, Xbox 360 slim + 2 pady + dysk 320 gb + kilka gierek w pudelku oraz na dysku Halo: Reach, Dishonored i Bad Company 2 Akurat sobie ogram RDR z trawa oraz pykne w kilka gierek za ktorymi sie stesknilem, w sam raz na sezon ogorkowy. Bylem o krok od zakupu Xbona, czekalem na E3 i doszedlem do wniosku ze zainwestuje chyba w PC a w tytuly typu RDR, Fable Anniversary, Halo etc. sobie jednak pykne na 360tce.
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Zestawik zacny. R-D-R, Fable 2 to bardzo fajne gierki. Dishonored i Reach jeżeli nie ograłeś również powinni Ci się spodobać :] Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 22 czerwca 20168 l W Dishonored gralem ale sobie pykne przed 2jka na pewno. A na sama mysl o replayu Ninja Gaiden 2 mam juz mokro
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Ładny wysyp w zakupach. Orzeszek Winner - dałem + bo zakup ładny, ale płyty spodami na podłodze za jaką kasę by nie były, aż (pipi)ią po oczach. Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Yeah Bunny
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Spoczko, na panelach jest czyściutko, świeżo wymyta podłoga i kładłem delikatnie do fotki, ja dbam i też zwracam uwagę na takie rzeczy
Opublikowano 22 czerwca 20168 l 380 zl wylicytowalem na ostatnia chwile. Wlasnie skonczylem testowac i caly zestaw lacznie z dyskiem i padami igla, szkoda tylko ze zamiast 2 fif nie ma lepszych gierek, ale jakos przezyje. A skoro przy gierkach, pora zaczac zamawiac sztosy
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Tzn? Mam kilka pozycji. Mogę Ci pożyczyć. [bonanzai]To moze na PW pogadajmy [/bonanzai] Okej Edytowane 22 czerwca 20168 l przez Kyo
Opublikowano 22 czerwca 20168 l Za 100 złotych PS2 i tyle gier.A u mnie na olx nie ma nic ciekawego http://olx.pl/oferta/sprzedam-fajna-gre-CID99-IDcezH5.html#e83de57dab
Opublikowano 23 czerwca 20168 l no skusiłem sie na currentgena, w końcu nadrobię te konsolowe exy. czyli orzech zamówiłeś ps4, zrobiłem awanture na twitterze redcoona a ostatecznie zamówiłeś xboxa? przykro mi
Opublikowano 23 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zdjęcia niepiękne, ale nadrabiają zawartością Tytułów na współczesne konsole nie wrzucam, bo już wszyscy je milion razy w tym wątku widzieli. Dwie części Grandii, drugi Discworld, dwie części "Donkey Kong Land" na GB, "Nazo no Kabe" (Arkanoid z dopalaczami) i..... Skies of Arcadia. Baterie w VMU wymienione, tylko trzeba jeszcze "Krew i Wino" skończyć i można zniknąć w Arcadii.. A do tego coś długo poszukiwanego: pudełko na karty pamięci do PS2. W bonusie z 4 kartami pamięci Radość 10. Oczywiście z planowanych tegorocznych ograniczeń zakupowych nic nie wyszło....