Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Fajna sprawa to pudełko. Gdzie i za ile? W sumie pewnie niedługo też będę musiał dodatkowe karty kupować...

U mnie też ograniczenia zakupowe szlag wziął. Niedługo wrzucę screena ze swoimi zdobyczami. Czekam jeszcze na jedną pozycję. :)

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dzisiejsza przesyłka z VGP + poniedziałkowy Bravely oraz troche starsza ale jednak za(pipi)ista Zelda:

nowe.png

Opublikowano

Pudełko jest z ebaya, wraz z 4 kartami pamięci kosztowało 70 PLN. Wystawione było za więcej, ale sprzedawca przyjął moją ofertę.

U mnie ograniczenie zakupowe działało świetnie do maja ... a potem coś przestało. :(

Dlatego teraz poluję na podobne pudełko na karty pamięci na PSX i torbę na Dreamcasta.

Opublikowano

Tak patrze i doszło do mnie to, że w żadna z DSowych Castlevanii jeszcze nie grałem :( 

Opublikowano

Nie ma - są z GBA i starsze (prócz SotN).

Opublikowano

Każda ma inny system. W Dawn of Sorrow będzie coś najbardziej zblizonego do Aria of Sorrow (ale grałem w to strasznie dawno temu wiec moge nie pamietac), w Portaits of Ruin system opiera sie na przełaczaniu między dwoma postaciami i ich unikalnych atakach, w Orderze zdobywa sie glyphy z przeciwników (ponad 100 róznych) i uzywa do ataku.

Ogrywałem to wszystko bardzo dawno temu ale wszystkie mi się bardzo podobały.

Opublikowano

Te trzy castlevanie na DS to tak naprawdę ostatnie castlevanie.

Opublikowano

Te trzy castlevanie na DS to tak naprawdę ostatnie castlevanie.

No nie, potem jeszcze wyszło ReBirth, też bardzo spoko.

Opublikowano

Potem wyszła fanowska The Lecarde Chronicles i jest to jedna z najlepszych Castlevanii jakie wyszły. A w przyszły roku TLC 2 :wub:

Opublikowano

d738Ymz.jpg

Z tego tygodnia. Więcej czasu na gierki to można sobie ponadrabiać zaległości, w The Orderku już platyna wpadła xd

Opublikowano

jedna fajna gra, samograj i dwa pazdzierze - o wlos od minusa

Opublikowano

ja sie nie waham i daje minusa, rak mocno ale talesy są spoko

Opublikowano

no nie najlepiej się zachowałeś Yakubu i to jeszcze tak w biały dzień

Opublikowano

Dla mnie Order 1886 była grą wyjątkową. Rzadko odsprzedaję gry, ale z nią akurat pożegnałem się od razu po przejściu, bo zupełnie nie widziałem powodu, dla którego miałbym do niej kiedykolwiek wrócić.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Przyszly 2 paczki z grami, pierwsza od szanownego kolegi Kyo :hi: a druga z allegro :cool:

kyyr7yK.jpg

Q4qI3ma.jpg

Opublikowano

goty edycje :pawel:

Opublikowano

Takie edycje limitowane muszą być warte MILIONY. :obama: 

Opublikowano

:pawel:

Lost Odyssey to chyba jedna z nielicznych gier jakie chciałbym ograć na X360.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

LO to prawilny Final Fantasy XIII w moich oczach.

Opublikowano

utarlo sie, ze:

lost odyssey - final fantasy xiii

bravery default - final fantasy ix-2

Opublikowano

:pawel:

Lost Odyssey to chyba jedna z nielicznych gier jakie chciałbym ograć na X360.

Warto. A fajnych gierek nie brakuje chociażby z japońszczyzny jest jeszcze Blue Dragon, Naruto Broken Bond i Rise of the ninja, Infinite Undiscovery, Ace Combat 6, Ninja Gaiden 2, Ninja Blade, Dead Rising, Kendo (taki duchowy następca Bushido Blade), Culdcept Saga, NightyNineNights i kilka innych także warto ogarnąc za grosze.