Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ano pewnie trochę się znajdzie. Że warto to wiem. Wrogiem nr 1 w tym momencie jest brak czasu żeby to wszystko ogarnąć. Może kiedyś.

Opublikowano

Post pod postem ale przyszedł mesjasz ;D

13532775_1203692949670577_13184610704647

Do tego na steamie 79408159.jpg515372843.jpgtentacle.jpg

Na xbox one cyfrowo

SSX2012VIDEOGAME.jpg i header.jpg

No to zapasy na lato zrobione . W pierwszej kolejności oczywiście dzisiaj Smuggler i do tego Tokyo Mirage Session

• Plusik 9
Opublikowano

6WGs5aL.jpg

Wleciał Doomik i nowy fantastyczny glukometr łączący się z telefonem BLpQuAg.png

Opublikowano

Bansai jak ja zazdroszczę pierwszego ogrywania Lost Odyssey. Lost Odyssey to najlepszy jRPG tamtej generacji. Genialny szpil .

Pierwszego :yao:

Zapomniales chyba do kogo piszesz :cool:

Opublikowano

No witam :lapka:

k3KGE22.jpg

i rodzinka w komplecie (co jak co ale brzydkie te konsole robią jak ch.uj xD )

eA10Ww7.jpg

Opublikowano (edytowane)

tak jak pan jezus powiedział BLpQuAg.png

też miałem tę naklejkę na 360 xD

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

bluber :obama:

Zagramy w coś, WIERZĘ. 

W sumie kusi mnie aby znowu zakupić remaster gearsów, bo w multi bym popykał. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ale zgapili ode mnie, hehe. Swoją drogą tyle zielonego dobra na ostatnich stronach :obama:

Może teraz Nintendo, niech ktoś kupi Gacka albo Wii.

Opublikowano

QoeaBw6.jpg

Ze zdjęcia nie wynika ale niestety 101 troszkę porysowany tu i tam. Dla porównania mój stary gba sp. Za tą cenę nie będę jednak marudzić :)

Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje :/ to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie

Jedyna nadzieja ze nowa kieszokonsolka nintendo będzie obsługiwać gry z gba lub będzie trzeba kupić psp i cisnąć na emu

Opublikowano

Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje :/ to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie

W obu przypadkach cokolwiek w bardzo dobrym stanie < 300zł można w tym momencie brać, bo już taniej nie będzie - chyba, że jakaś nieświadoma mamuśka wystawi na OLX.