Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas sie czaję na ags 101 ale powoli tracę nadzieje :/ to samo tyczy sie gba micro w bdb stanie

W obu przypadkach cokolwiek w bardzo dobrym stanie < 300zł można w tym momencie brać, bo już taniej nie będzie - chyba, że jakaś nieświadoma mamuśka wystawi na OLX.

Mi uciekł raz 101 za 150 zł :(

ogólnie warto bo ekran za(pipi)isty

Opublikowano

Bluber to już nie ukryta opcja botowska a bot pełną parą :)

wątpiłes kiedys?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

ktoś zamawiał zółwią skorupe w odbyt na ostatniej prostej?  :shotgun:

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

Tokyo Mirage w okolicach premiery czy na premierę?! OBJECTION! Lepiej poczekać aż trochę stanieje, ew. kupić używkę.

Opublikowano

Z cenami gier na wii u to raczej nie liczylbym na jakies super okazje po paru miesiacach. Sa wyjatki ale nie jest ich za wiele. Po Project Zero mam nauczke. Nie wzialem na premiere za okolo 240zl (o ile sie nie myle KiG za tyle mieli) i teraz bede zmuszony wydac na gre okolo 300zl. 

Opublikowano

Niektóre sklepy mają wyczerpane nakłady. Jeżeli będą braki przez dłuższy czas to można się obawiać, że z Tokyo Mirage może być podobnie. Będę obserwował sytuację. Jeżeli będzie problem z dostępnością to postaram się kupić w przeciągu 1-2 tyg. Może coś zostanie, a jak nie to :dunno: Bardziej zależy mi na Personie 5.

Opublikowano

O! ta pierwsza okladka to przeciez na podstawie Rescue Heroes. Jaka oldschoolowa bajka, moj gowniak za nia przepada a tu taka niespodzianka, jest i gra! Daj znac czy to grywalne w ogole jest?

Opublikowano
1iuhDdA.jpg

Trafiłem na szarakową żyłę złota :D

Miałem pojęcie o tym miejscu już wcześniej, ale nie podejrzewałem tego czego dowiedziałem się dzisiaj. Wpadłem tam kupić sobie jakieś gierki, ale pod warunkiem, że mieliby coś po 10-20zł. Jak się okazało wszystkie gry na PSXa sprzedają po 10zł, niezależnie od tego jaka to gra. Obecnie nie ma tam za wiele kąsków, ale podobno z początku mieli 4 pełne półki gier, które rozeszły się niemal do końca. Bywały tam podobno też kąski, które na allegro krążą po 80-90zł. Tak, te gry też sprzedawali po 10zł. Za miesiąc ma być kolejna "dostawa" z Holandii, więc zamierzam tam co jakiś czas zaglądać na małe zakupy, bo 10zł to nie majątek, a ja wreszcie uzupełnię brakującą lukę w grach na konsole :D

• Plusik 3