Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. xmortex 400 Opublikowano 28 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 czerwca 2016 GDZIE MOJE ŻYCIE!? Ja tego przez 2 lata nie ogram chyba... 30 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Ożeszty! Czysta konsolowa zaje.bistość 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Chciałem kupić te trzy Persony na psp, ale od roku przechodze P4 Golden i końca nie widać 2 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 W sumie tak patrzę i zazdroszczę. Po 2 min zatrybiłem że tylko 4 tytułów nie mam z tych zdjęć, więc nie jest źle. Przy tym wszystkie te co mam już dawno ograne. 1 Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) Chciałem kupić te trzy Persony na psp, ale od roku przechodze P4 Golden i końca nie widać Używki już teraz ciężko trafić, a te nówki na VGP mają cenę nawet mniejszą jak co niektórzy za nie wołają, wydaje mi się, że teraz jest dobry moment na uzupełnienie kolekcji Edytowane 28 czerwca 2016 przez xmortex Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Ostatnio dotarł też do mnie jeden z ciekawszych elementów mojej kolekcji, cieszy mnie przeogromnie, bo jestem fanem serii MGS W skład zestawu wchodzą: - MGS HD Collection na PS3 - steelbook - duży i ciężki artbook - koszulka - duże kolekcjonerskie pudełko na całość Też mam to wydanie - artbook i koszulka są świetne. Ostatnio dokupiłem sobie dwie koszulki na jednej aukcji po dość okazyjnej cenie (jedna na prezent): http://www.ebay.pl/itm/Metal-Gear-Solid-T-SHIRT-HD-Collection-UK-Official-SIZE-M-L-NEW-SEALED-/322122654422?hash=item4b0001a2d6:g:EfkAAOSwintXRvn4 winner - ile dałeś jeśli można wiedzieć? Ja swego czasu wykartkowałem 270 zł (nówka w folii) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Chciałem kupić te trzy Persony na psp, ale od roku przechodze P4 Golden i końca nie widać no jak się ogrywa jakieś killzłomy i inne ruchy oporu xd beka Cytuj
Zetta 3 378 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Plusik za perelke The World Ends With You Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Lel, sprawdźcie sobie cenę "My Horse & Me 2" na X360 u tego sprzedawcy co Kyo dał linka. Chore. Też mam limitkę MGS HD, pudło jest rewelacyjne. To jedna z lepszych limitek ever, zawiera same fajne gadżety i cena też była na starcie normalna, bez przegięć. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Chciałem kupić te trzy Persony na psp, ale od roku przechodze P4 Golden i końca nie widać Używki już teraz ciężko trafić, a te nówki na VGP mają cenę nawet mniejszą jak co niektórzy za nie wołają, wydaje mi się, że teraz jest dobry moment na uzupełnienie kolekcji na zapas nie chce kupowac, a gier na psp nie zbieram. Jak mnie najdzie ochota to kupie cyfre i ogram na vicie Cytuj
winner 183 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) Ostatnio dotarł też do mnie jeden z ciekawszych elementów mojej kolekcji, cieszy mnie przeogromnie, bo jestem fanem serii MGS W skład zestawu wchodzą: - MGS HD Collection na PS3 - steelbook - duży i ciężki artbook - koszulka - duże kolekcjonerskie pudełko na całość Też mam to wydanie - artbook i koszulka są świetne. Ostatnio dokupiłem sobie dwie koszulki na jednej aukcji po dość okazyjnej cenie (jedna na prezent): http://www.ebay.pl/itm/Metal-Gear-Solid-T-SHIRT-HD-Collection-UK-Official-SIZE-M-L-NEW-SEALED-/322122654422?hash=item4b0001a2d6:g:EfkAAOSwintXRvn4winner - ile dałeś jeśli można wiedzieć? Ja swego czasu wykartkowałem 270 zł (nówka w folii) Stówkę, odkupiłem od znajomego, który pozbywa się kolekcji Edytowane 29 czerwca 2016 przez Kyo Coś się posypało :) Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Ostatnio dotarł też do mnie jeden z ciekawszych elementów mojej kolekcji, cieszy mnie przeogromnie, bo jestem fanem serii MGS W skład zestawu wchodzą: - MGS HD Collection na PS3 - steelbook - duży i ciężki artbook - koszulka - duże kolekcjonerskie pudełko na całość Też mam to wydanie - artbook i koszulka są świetne. Ostatnio dokupiłem sobie dwie koszulki na jednej aukcji po dość okazyjnej cenie (jedna na prezent): http://www.ebay.pl/itm/Metal-Gear-Solid-T-SHIRT-HD-Collection-UK-Official-SIZE-M-L-NEW-SEALED-/322122654422?hash=item4b0001a2d6:g:EfkAAOSwintXRvn4winner - ile dałeś jeśli można wiedzieć? Ja swego czasu wykartkowałem 270 zł (nówka w folii) Stówkę, odkupiłem od znajomego, który pozbywa się kolekcji Znajomy nie ma jeszcze czegoś ciekawego do sprzedania? Cytuj
winner 183 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Już nic, jakby miał to bym od razu zabrał w pakiecie, ale większość to jakieś platyny i popularne tytuły. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wieslaw 2 360 Opublikowano 29 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 czerwca 2016 Zbiorczo z ostatnich dni. Kolejny 3DS bo tego modelu nie miałem nigdy, a bardzo chciałem. Nówka z softem 4.4, czyli ze 4 lata leżakowana ale bateria się podniosła i naładowała. Jrpgi na 360 bo chcę poćwiczyć bycie dysk-dżokejem i wyjechać do Tokjo zastąpić Zettę. Dynasty Warriors 6 bo Hyrule Warriors na WiiU pokazał mi, że lubię ten typ gier. Killer is Dead bo po wódce to musi być dobre. Serio. PREY bo zawsze chciałem do góry nogami ale zapomniałem. Girsy 3 bo nie miałem nigdy w pudełku i w razie apokalipsy nie zagrałbym na łodzi podwodnej. ZombiU bo demo przeszedłem 5 razy. Zelda bo była w zestawie z 3DS i nie dało się go rozłączyć. Grę dawno wymaksowałem więc tę sztukę wymienię na co innego z nintendo select jutro w games4you za dwajścia zettów. 20 Cytuj
yab 572 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Ponoć dobre to zombi, a dysk bo stary z lapka za mały i niedomagał. 2 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Druga część czerwca: 9 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Pierwsza gra fizyczna na Vitę. Tak to karta 64gb styka. Dwie najlepsze gry wszech czasów i to w crossoverze: 4 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 Przed momentem dałem się skusić na zakup mesjasza pana 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. _Shaman_ 867 Opublikowano 29 czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 czerwca 2016 (edytowane) Znowu retro zakupy, tym razem udało mi się dorwać amerykańskiego SNESa w rewelacyjnym stanie, po małym czyszczeniu wygląda praktycznie jak nowy (w dodatku w oryginalnym pudełku). Nie wygląda tak dobrze jak Super Famicom, czy PALowa wersja, ale za to 60fpsów i odpala tanie japońskie importy. Oprócz tego jeszcze chińskie bajki, których nawet nie zdążyłem rozpakować. Edytowane 29 czerwca 2016 przez _Shaman_ 14 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 (edytowane) Znowu retro zakupy, tym razem udało mi się dorwać amerykańskiego SNESa w rewelacyjnym stanie, po małym czyszczeniu wygląda praktycznie jak nowy (w dodatku w oryginalnym pudełku). Nie wygląda tak dobrze jak Super Famicom, czy PALowa wersja, ale za to 60fpsów i odpala tanie japońskie importy. NTSC w retro to jedyna słuszna opcja, bardzo dobry wybór. Tylko podpinanie tego pod LCD to słaba opcja. Tylko CRT, ewentualnie dedykowany upscaler, taki jak xRGB mini. Tak w ogóle to zazdroszczę, ja sobie erę SNES'a darowałem - boli mnie już szukanie i ściąganie kompletnych gierek na N64 z USA, co dopiero jakbym miał budować kolekcję poprzednika.. Edytowane 29 czerwca 2016 przez chmurqab Cytuj
K'^^ 282 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 (edytowane) Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już ciężko Edytowane 30 czerwca 2016 przez K'^^ 2 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już ciężko Te monitory to już trochę overkill moim zdaniem. Ja tam lubię jak obraz nie jest całkowicie ostry (jak w emulatorach na przykład), no i to waży z tonę. Jakiś przyzwoity CRT by mi w zasadzie wystarczył, ale na razie nie mam nawet gdzie go wcisnąć, więc musi wystarczyć tani upscaler. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 30 czerwca 2016 Opublikowano 30 czerwca 2016 A taki converter sie nie sprawdzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi