Shen 9 636 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Z(pipi)ali z tym boxem do trailsow, pomiesci dwie gry, ale doszli do wniosku ze zrobia trzy Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 Z(pipi)ali z tym boxem do trailsow, pomiesci dwie gry, ale doszli do wniosku ze zrobia trzy Jak się popieści to się i zmieści. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 4 lipca 2016 Opublikowano 4 lipca 2016 W lokalnym Tesco po 19,99 były, tak na pocieszenie! serio? trudno warte każdą złotówkę Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 lipca 2016 A ja tylko jedną gierkę kupiłem. Raz już kupiłem w cyfrowej dystrybucji, ale w Sony taki burdel, że drugi raz nie mogłem pobrać, więc kupiłem klasycznie, na płycie: Używka, ale stan perfekt (zapewne rozpakowane w celu sprawdzenia). Nawet kod na awatary zadziałał 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartolinsky 1 776 Opublikowano 5 lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 lipca 2016 Przygodę z 3DS'em czas zacząć Ten pakiet z pokrowcem za 39 zł, kiedy sam zwykły od Nintendo za 60 zł można znaleźć. No dil życia 15 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 (edytowane) Shen, ireniqs--> ale żeście rozpierd...system tymi 0 Time Dilemmami. Żałuję, że nie wziąłem z VGP, bo jest wyprzedana, a ceny w usa osiągają jakieś wartości pod 250 zł. :o Rayos--> skąd dorwałeś nową Forzę bez obleśnego żółtego dodatku "bundle" na okładce? Edytowane 5 lipca 2016 przez marcinwks Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 heh, a mi zostaje tylko cyfrówka na 3dsa, bo nintendo takie dobre bawi się w blokady regionalne ;/ to jest dopiero drama Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Rayos--> skąd dorwałeś nową Forzę bez obleśnego żółtego dodatku "bundle" na okładce? To nie nówka tylko stan jak nówka, bez folii. Z nogame krakowskiego . Żeby nie było, że zasmiecam : Idealny stan, nawet kody na dlc nie użyte, w takiej cenie grzech było nie wziąć, tym bardziej że to robi się biały kruk powoli na vite 2 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Ja zaluje ze w czasach tanich uzywek pudelek na vite kupowalem nalogowo cyfraki w promocjach, masakra jak teraz ciezko o uzywke w sensownej cenie Ogolem na kazdy sprzet, sklepikarze opanowali serwisy aukcyjne Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 no ja zapłaciłem za tego child 6 dyszek bodaj Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 ja w promo na psn chyba za 29 czy 39zl w zeszlym roku kupilem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 i ch,uj jak gra czerstwa :potter: Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 ano, akurat av robi ale sama gra dosc czerstwa, choc niby cos gameplayo sie strali upodobnic to do jrpg to banalny gameplayowo valiant hearts mi sie bardziej podobal Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 Od kilku lat już się przymierzałem do X. Chciałem ograć na Vicie ale zdążyłem to (pipi) 2 razy sprzedać zanim kupiłem X. Potem doszło troche gierek do ogrania, wiec X zeszło na dalszy plan. No a teraz wakacje, w sumie backloga już NIE MAM, natomiast to co mam, to ochotę na jakieś kolorowe żelki na playstation. No to zobaczmy, co to za gejoza. Muzyka w intrze kozacka, tyle na razie wiem. No i jarałem się zapowiedziami w PSXE. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 5 lipca 2016 Opublikowano 5 lipca 2016 mnie srogo ffx na premiere zawiodla majac w pamieci arcygenialna trylogie z psx i ogrywana na emu ff6, ale po latach to dalej ostatni porzadny fajnal, a tez do niego wrocilem na vicie, choc dalej boli jaka to byla rynna Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 FFX prawie jak muvi experience. Dużo filmików. Miło wspominam tą część. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Cyfraki rządzą . Myślałem że steam wygra jak zawsze wyprzedażą ale tam kupiłem w sumie tylko 4 gry a na konsolach szczególnie wyprzedaż sony pokonała steam sale . Uwaga zaraz będzie stężenie japońskich bajek Dodatkowo na Xbox one i No i na 3ds dokupiłem do Fire emblem Revelation Wyprzedaże to zło:) 5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Fajne gierki, ale ze screenami z cyfrówek tutaj to top kek Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Kilka Vita gierek tez kupilem na wyprzedarzy big in japan, dlamnie Vita akurat to cyfrowa konsolka, karta 64gb i wszystko zabiera sie ze soba na wakacje Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Fajne gierki, ale ze screenami z cyfrówek tutaj to top kek Gra to gra. Jak jest dobre promo to po co przepłacać za kawałek plastiku i kartkę papieru. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Po to żeby w czasie oprowadzania po mieszkaniu i dojściu do kolekcji z grami mieć dozgonny szacunek kolegów wieczne politowanie wśród koleżanek Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 6 lipca 2016 Opublikowano 6 lipca 2016 Żałuję, że wydałem kupę kasy na gry cyfrowe dla PS Vita. Cyfrowo można ściągnąć na skidrow bez płacenia. Jak już wydaje się kasę to lepiej na coś co istnieje, zwłaszcza, że gry np. na handheldy szybko idą w górę z cenami i to dobra inwestycja. Poza tym cyfrowej gry nie docisnę do krocza i nie powącham. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi