Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
vPPiBso.jpg
Opublikowano

Zayebista okładka. :banderas: Przypominają mi się lata szczenięce.

Opublikowano

Okładka rzeczywiście petarda, ale jak gierka? Crap or not?

Opublikowano

wyglada kiepsko, ale gdy wjechalem po tylu latach ponownie na stadion to  :banderas: nie gralem duzo ale na pierwszy rzut oka to mogla by byc wieksza dynamika, troche to wolne poki co, aaaa i wiecej krwi z checia bym zobaczyl

gra pewnie zostanie zjechana przez recenzentow, ale nie zaluje wydanej kasy

Edytowane przez kubson

Opublikowano

dalem niecale £21 czyli ok 110zl

Edytowane przez kubson

Opublikowano

YdIePlC.jpg

Wiesiek na PS4 bo mam reszte na konsole wiec bezsensu zebym kupowal znowu na PC, chociaz kusi - wkońcu doom który miażdzy mi jaja na tym kompie i wiem ze to byly dobrze wydane pieniadze :)

No i bluetooth stick zeby lepiej sie gralo na DS4 na kompie, a co mi tam :D

A po wiecej zapraszam do tematu ze screenami :D

Edytowane przez Krzysztof Tomczak

Opublikowano

trafilem w miare okazje to kiedys sprawdze tego klona

cjW3JoH.jpg?1

Opublikowano

Hyck1Kp.jpg

Od teraz będę mógł kasować graczy niczym stare sejwy. Świetny gadżet.

Opublikowano
ee83bb1d3a95e81345b753a34cca68c1.jpgMiałem nie brać, ale...
Opublikowano

:fsg: 

Za ile, jeśli można wiedzieć? Nie wiem jak z wersją PS2, ale jakiś czas temu ktoś wrzucił na alledrogo wydanie PC w dobrym stanie i poszło chyba za dobrze ponad 3 stówki. Oj chciałbym mieć przynajmniej trylogię u siebie na półeczce  :frog:

Opublikowano

Głupio mi o cenie mówić, bo prawdopodobnie poleci i tak na pchli targ, wygląda na to, że podrabiany laser w mojej ps2 już nie trybi jak powinien. Co do gry to niestety w wersji platynowej.

Co do PC mam SH3 w oryginale, brat ma SH4 :D

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

trafilem w miare okazje to kiedys sprawdze tego klona

Toukiden Kiwami

Za ile i skąd panie złoty? :lapka:

Opublikowano

88zl z przesylka z uk z ebay czyli w sumie za pudelkowa place 9zl wiecej niz teraz w promo na psn

Opublikowano

image.jpg

Słyszałem, że to bardzo rzadki steel, a jego ceny sięgają nawet 1000zł na eBay. Prawda to to? Tak czy siak gratki, bo naprawdę świetnie się prezentuje.

EDIT: Jednak ceny nie są aż tak wysokie. Coś mi się pokiełbasiło :-P

ten steelbook jest z nano edition crysisa, na premiere ta kolektorka kosztowała chyba 649zł na konsolach. 

550full-crysis-2----nano-edition-cover.j

ten plecak był bardzo słabo wykonany, mialem go w ręku. Ogólnie to jedna z największych edycji kolekcjonerskich jaką miałem w życiu w ręku. niesamowite pudło

Opublikowano

Cóż z tego skoro gra taka se w sumie. Niby grało się ok, ale ogólnie to dupy nie urywa.

Opublikowano

Głupio mi o cenie mówić, bo prawdopodobnie poleci i tak na pchli targ, wygląda na to, że podrabiany laser w mojej ps2 już nie trybi jak powinien. Co do gry to niestety w wersji platynowej.

Najlepsza wersja na PS2 to właśnie platynowa, w której dodano scenariusz Restless Dreams.

Opublikowano

Jak napisał Stoodio, lepszej wersji nie ma. Akurat Director's Cut wyszedł tylko w wersji platynowej i zawiera dodatkowy scenariusz Marii do przejścia, więc wbrew temu, że to platynowe wydanie, to jest ono lepsze i droższe niż normalne wydanie SH2 :)

Opublikowano

Co do PC mam SH3 w oryginale, brat ma SH4 :D

Directors Cut na ps2 tylko w platynie. Ups, reszta świata już kolegę uświadomiła.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

bla bla nie umiem cytować

Ten steelbook to była okazja, bo jakieś 30zeta kosztował, a jak sprzedałem zwykłe pudełko to jeszcze taniej :P Figurka robi wrażenie, ale zależało mi tylko na steelu.

Opublikowano

I ja popelnilem dzisiaj" maly" zakup. Nastepny za 1000 lat :P

PS. Oczywiscie chodzi o gry, konsole mam juz od jakiegos czasu

CAM00262j_sqqrpww.jpg

Edytowane przez okens

Opublikowano

yebać biedę i wydania nintendo select

P1210103J_sqqrpar.jpg