Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Sep: Zazdraszczam tych tytułów od Nintendo. Sam czaję się na nie od dłuższego czasu, ale grać nie miałbym kiedy, więc wstrzymuję się z zakupem.

Przestańcie tak cisnąć z tym Donkey Kongiem bo w końcu sam kupię. :rayos:

Trialsy widzę że wakacyjny top. I fajnie, bo gra fajna.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano (edytowane)
Wczoraj przyszło, najlepsza chińska figurka od Nintendo dopóki nie wydadzą amiibo z nowej Zeldy :banderas:

STEEL THY SHOVEL! 

b78b0502268e2cd79baffdf19eface98.jpg

Ireniqs, ne marudź, bier tego DK bo sztosik mocny 

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 2
Opublikowano

Jak kupowałem, to jeszcze nie było wiadomo, czy dwójka wyjdzie u nas w pudełku i miałem zagwozdkę: brać taniej z allegro, czy sprowadzić z Kanady; a chciałem mieć obie części w wersji fizycznej i jednocześnie z tego samego regionu, ze względu na clear save.

Opublikowano

Jak kupowałem, to jeszcze nie było wiadomo, czy dwójka wyjdzie u nas w pudełku i miałem zagwozdkę: brać taniej z allegro, czy sprowadzić z Kanady; a chciałem mieć obie części w wersji fizycznej i jednocześnie z tego samego regionu, ze względu na clear save.

Ja dwójkę też pociągnę z kanady coby znaczki od wieku się zgadzały. :pawel:

A tak poważnie to ze względu na ten save teraz już jestem zmuszony, no ale w tym przypadku nie ma to żadnego znaczenia.

Opublikowano

Zakupy na prawie wszystko, tylko na X1 nie ma co kupić  :reggie:

Trza było Doom'a na X kupić  :reggie:

Opublikowano

az tak ci sie gierka podobala ze chciales brac od limitowanych wersje fizyczna czy liczysz na sprzedaz za miliony za jakis czas?

Opublikowano

nie tyle lepiej zacznij, co koniecznie nadrób, bo lepszego growego scenariusza od tego w VLR na konsolach nie znajdziesz. cała trylogia ma zresztą wkrótce trafić na pc

Opublikowano

matko boska wszyscy ta ZTD biora. Takie to dobre jest? Chyba wyszlo tez na PC wiec moze bym i sprobowal.

G E N I A L N E panie kolego. Brać i grać, ale najpierw prawilnie 999, a później Virtue's Last Reward. :lapka: