Opublikowano 11 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę zakupów z ostatniego czasu. Podobno fajna bitka z Rosomakiem, Silent Hill HD w celu odświeżenia sobie tych tytułów (mam nadzieje że nie zepsuje sobie wspomnień), SH: Downpour z ciekawości do sprawdzenia bo słyszałem/czytałem i dobre i złe opinie, kolejne przygody skrzata w zielonym kubraku, no i to Fire Emblem które tak już chodziło za mną od dłuższego czasu.
Opublikowano 11 lipca 20168 l okładka Silenta HD jest tak piękna że wydawca wprost musiał oszpecić ją miniaturami coverów 2 i 3 xd
Opublikowano 12 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Z ostatnich czterech miesięcy. Staram się ograniczać z zakupami; złotówka słaba; czasu na granie coraz mniej, a miejsca na półkach zaczyna brakować...
Opublikowano 12 lipca 20168 l @Sep: Zazdraszczam tych tytułów od Nintendo. Sam czaję się na nie od dłuższego czasu, ale grać nie miałbym kiedy, więc wstrzymuję się z zakupem. Przestańcie tak cisnąć z tym Donkey Kongiem bo w końcu sam kupię. Trialsy widzę że wakacyjny top. I fajnie, bo gra fajna. Edytowane 12 lipca 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 12 lipca 20168 l Wczoraj przyszło, najlepsza chińska figurka od Nintendo dopóki nie wydadzą amiibo z nowej Zeldy STEEL THY SHOVEL! Ireniqs, ne marudź, bier tego DK bo sztosik mocny Edytowane 12 lipca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 12 lipca 20168 l Trialsy widzę że wakacyjny top. I fajnie, bo gra fajna. Jak kupowałem, to jeszcze nie było wiadomo, czy dwójka wyjdzie u nas w pudełku i miałem zagwozdkę: brać taniej z allegro, czy sprowadzić z Kanady; a chciałem mieć obie części w wersji fizycznej i jednocześnie z tego samego regionu, ze względu na clear save.
Opublikowano 12 lipca 20168 l jeszcze nie mow hop bo nie wiadomo co bedzie z trojka konczaca trylogie
Opublikowano 12 lipca 20168 l Trialsy widzę że wakacyjny top. I fajnie, bo gra fajna. Jak kupowałem, to jeszcze nie było wiadomo, czy dwójka wyjdzie u nas w pudełku i miałem zagwozdkę: brać taniej z allegro, czy sprowadzić z Kanady; a chciałem mieć obie części w wersji fizycznej i jednocześnie z tego samego regionu, ze względu na clear save. Ja dwójkę też pociągnę z kanady coby znaczki od wieku się zgadzały. A tak poważnie to ze względu na ten save teraz już jestem zmuszony, no ale w tym przypadku nie ma to żadnego znaczenia.
Opublikowano 12 lipca 20168 l Zakupy na prawie wszystko, tylko na X1 nie ma co kupić Trza było Doom'a na X kupić
Opublikowano 12 lipca 20168 l az tak ci sie gierka podobala ze chciales brac od limitowanych wersje fizyczna czy liczysz na sprzedaz za miliony za jakis czas?
Opublikowano 12 lipca 20168 l Wyciąg z Honorowego Kodu Kolekcjonera: Wydanie fizyczne zawsze przewyższa cyfrowe. Bez wyjątków.
Opublikowano 12 lipca 20168 l Kupiłem ze względu na wydenia z vity, a że i tak place przesyłkę to doklikałem jeszcze wersje z ps4. Oczywiście zakup stricte do kolekcji.
Opublikowano 12 lipca 20168 l W końcu przyszedł czas na zmianę. 32 cale LCD kupiony z pewnej ręki, za dobry hajs i przede wszystkim w pełni sprawny.
Opublikowano 12 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. NSMB <3 + najlepsza Onimusha jako uzupełnienie kolekcji: Aleeee już bym pograł w tego Mariana to muszę czekać na konsole...
Opublikowano 12 lipca 20168 l Mario z Luigim to GOTY szczególnie w coopie, ale Super Mario Maker to jeszcze większy sztos !
Opublikowano 13 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wpadla chinska bajka bez grafiki na martwa konsole
Opublikowano 14 lipca 20168 l matko boska wszyscy ta ZTD biora. Takie to dobre jest? Chyba wyszlo tez na PC wiec moze bym i sprobowal.
Opublikowano 14 lipca 20168 l Jak nie grałes w dwie poprzednie części to lepiej zacznij od nich. Edytowane 14 lipca 20168 l przez pawelgr5
Opublikowano 14 lipca 20168 l nie tyle lepiej zacznij, co koniecznie nadrób, bo lepszego growego scenariusza od tego w VLR na konsolach nie znajdziesz. cała trylogia ma zresztą wkrótce trafić na pc
Opublikowano 14 lipca 20168 l matko boska wszyscy ta ZTD biora. Takie to dobre jest? Chyba wyszlo tez na PC wiec moze bym i sprobowal. G E N I A L N E panie kolego. Brać i grać, ale najpierw prawilnie 999, a później Virtue's Last Reward.
Opublikowano 14 lipca 20168 l uuu dzieki, dzieki w takim razie zaczynam sie trylogia na powaznie interesowac