raven_raven 12 013 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 zgaduję: wszystkie gry na daną konsolę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 No to niezła beka. Coś jak Katanka z polygamii co wydał 30 tysięcy na gierki z PS3. Ile to lat pracy w KFC? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 No to niezła beka. Coś jak Katanka z polygamii co wydał 30 tysięcy na gierki z PS3. Ile to lat pracy w KFC? Pewnie dożywocie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Plus za podjęcie zebrania Fullseta, dużo masz ? Dużo brakuje ? Nie wiem ilu konkretnie brakuje, ale do końca roku mam zamiar dobić do 1000 sztuk. Katanka słabo zbierał, bo ograniczał się do jednej platformy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 A zbierasz też gierki na jakieś bardziej "egzotyczne" sprzęty jak PC Engine, Sega Saturn? Albo może jakoś tematycznie/seriami? Jeśli o mnie chodzi to ostatnio bardzo skromnie,jedynie Super Robot Taisen Z2: Hakai-hen kupione. Na gierkę czaiłem się już jakiś czas, a że cena u jednego gostka na Ebay była całkiem spoko to się skusiłem. No ale i tak czeka w kolejce bo już troszkę tytułów pozaczynałem Mi się marzy komplecik Sakura Wars. Niby są poradniki na Gamefaq ale sam nie wiem, tekstu tam sporo, a gapić się na zmianę w ekran by zobaczyć animację/grafikę, a potem w tekstu jakoś mnie nie przekonuje do końca. Szkoda, ze jedyni SW5 wyszła w ang wersji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 SR świetna seria, masa godzin zabawy, przez co nigdy nie ukończyłem żadnej części. Sakury też mam, ale jeszcze nie znalazłem czasu na ogranie. Co do zbierania na egzotyczne sprzęty - naturalnie. Na PC Engine powstała jedna z moich ulubionych serii jRPG - Tengai Makyou, więc obowiązkowo musiałem się zaopatrzyć we wszystkie tytuły z nią związane. W zasadzie ze zbierania wykluczyłem tylko N64, bo to niestety nie jest platforma dla mnie i z dobrych gier tylko Mario 64 mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Jeśli o mnie chodzi to ostatnio bardzo skromnie,jedynie Super Robot Taisen Z2: Hakai-hen kupione. Na gierkę czaiłem się już jakiś czas, a że cena u jednego gostka na Ebay była całkiem spoko to się skusiłem. No ale i tak czeka w kolejce bo już troszkę tytułów pozaczynałem Poluje na Super Robot Taisen OG Saga: Mugen no Frontier z ds'a, ale zrozumiałe dla mnie wydanie sporo kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 @up:swego czasu było promo na Play-Asia na tę część. Radzę ci zaglądać tam bo często mają fajne promo na różne gierki, nieraz też te trudniej dostępne. @ping: grania sporo to fakt. Mam jeszcze podobne do SRT w mechanice SD Gundam Generation Wars na PS2 i też sporo tam do roboty i póki co zatrzymałem się na ukończeniu wszystkich leveli z Uniwersal Century. Ogrom takich gierek to plus ale też jak człowiek się wciągnie to chciałby wszystko mieć na już (ulubione jednostki/pilotów) i tak zatraca się potem w takiej pozycji niesamowicie.W kwietniu wychodzi SRT Z3 na PS3. Must buy zaraz obok Gundam VS Extreme Full Burst A Sakura Warsy z tego co niedawno sprawdzałem chodzą czasem za całkiem zjadliwe sumki. Problem tylko w tym, że emu Saturna na PC jest strasznie słabe i w grę wchodzi jedynie kupno konsoli z modem na region free albo co chyba łatwiejsze wersje na Dreamcasta. Aż dziwne, że Sega porzuciła tę serię, z tego co czytałem to była ona w JP bardzo popularna. Jeśli miałbym kupować jakiś "egzotyczny" sprzęt do grania i kolekcjonowania gierek to najbardziej się mi podoba pod tym względem Sega Saturn i PC Engine. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 15 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2014 Kupiłbyś lepiej Paliodor SRW L na DSa ;> Jedna z moich ulubionych odsłon serii, a kosztuje grosze na PA - http://www.play-asia.com/super-robot-taisen-l-paOS-13-49-en-70-3yds.html Obie części Z2 niestety nie były takie dobre jak bym sobie tego życzył. A co do tematu, to właśnie zdałem sobie sprawę, że od dłuższego czasu kupuje same digitale. Ostatni zakup pudełkowy to Harvest Moon: Grand Bazaar na DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Kolejny dzień - kolejne zakupy. Dzisiaj słabiutko, ale jest kilka gierek na półkę, kilka do samolotu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 @up:swego czasu było promo na Play-Asia na tę część. Radzę ci zaglądać tam bo często mają fajne promo na różne gierki, nieraz też te trudniej dostępne. Chce dorwac angielska wersje, jest pare ofert na ebay, ale sporo ostatnio wydalem na gierki z ds'a i robie przerwe z zakupami. ping gdzie te zakupy robisz? Szukam ost z chrono cross w rozsadnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 Tak jak wspominałem już w temacie - fizyczne sklepy, play-asia, amazon, amiami etc. Nie mam ulubionego miejsca. W soundtrackach nie siedzę, ale opcji tańszej niż półtorej stówki raczej nie ma się co spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 (edytowane) @Suavek: czytałem twoją pochlebną opinię na temat tej części. Cóż, będzie 3DS to się gierkę kupi. Na razie nie ma na czym to ograć :confused: @Geuernica: mi chodziło właśnie o wersję ang, która pojawiła się w promo na Play-Asia. Co się tyczy OST'ów to ja polecam CD Japan.Kupuję tam raz za kiedy i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Ogromny wybór, świetna obsługa, ceny ok jak na tego rodzaju rzeczy z Japonii. OST z CC też mają: Chrono Cross Original Soundtrack / Game Music 30$ to niby sporo ale z drugiej strony OST zawiera 67utwory więc cena imo nie jest zła. @ping: co to za gierki kupiłeś na PC Engine? Edytowane 16 stycznia 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 No to wyprzedane wszystko. 30 dolców spoko, ale jeszcze musze koszty przesylki sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 16 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2014 @ping: co to za gierki kupiłeś na PC Engine? Nekketsu Koukou Soccer, czyli takie lepsze Goal 3 i Cosmic Fantasy 2 (jRPG). Pierdoły, ale nie takie słabe, więc pewnie kiedyś pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2014 W koncu plakat wisi na scianie :potter: Moze niedlugo zrobie zdjecia mojego roomu calego... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 17 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2014 @ping: Goal 3 zawsze na propsie. Szkoda, że Technos upadł, imo jedna z moich ulubionych firm z ery NESa. @Guernica: wystarczy dać rzecz do koszyka i potem na jego stronie w prawym rogu masz kalkulator kosztów przesyłki. Spoko rzecz, a nawet nie trzeba konta zakładać by się zorientować ile by wyszła całość w sprowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) wczoraj w jednym z angielskch lombardów było 50% sale na wszystko, złapałem kilka gierek w smie wyszło mi po 1 funcie za sztukę. Tak na oko jest ich tam z 200 od PS2 do current genów, niestety większość pudełek w fatalnym stanie, jak to w UK. Te o dziwo igiełki, zwłaszcza End War w steel boxie nie ma ani ryski. Dopije kawę i idę znowu, może coś mi wpadnie w oko jeszcze Edytowane 22 stycznia 2014 przez chris85 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Będę się bawił Edytowane 22 stycznia 2014 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 22 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 stycznia 2014 Figmy są spoczko tylko mi się zawsze nie podobały te łączenia w miejscach, gdzie są ruchome elementy Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 183 Opublikowano 23 stycznia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2014 (edytowane) aw yiss, to jest ten moment na który czekaliście. Po wielu dniach rozmyśleń i namów użytkowników forumka kupiłem edycje premierowe Halo 1 i 3. Combat Evolved udało się wyrwać na aukcji za 20zł <3 tym samym kolekcja Halo wygląda już lepiej, poza tą naklejką na Halo 2 ale zrywając ją będzie wyglądać jeszcze gorzej. xbox one w miedzyczasie też przyszedł tylko mnie ten Sressi mierzi. Edytowane 23 stycznia 2014 przez MaZZeo 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2014 jak chcesz to ci mogę oddać jedno pudełko do gierki na pierwszego xboxa bez naklejek bo i tak nie mam co z nimi robić Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 25 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2014 Jak chcesz w łatwy sposób usunąć naklejki to: 1) Rozgrzewasz suszarką naklejkę, odklejasz. 2) Usuwasz pozostałości kleju izopropanolem. Znam się na tym. Polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 445 Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 czym sie różni halo 3 odst od halo 3? Serio pytam Mazzeo, fajna kolekcja, propsy. Pamietam jak kupowałem halo 2 na premiere, ten hype. No i gierka miodna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2014 ODST to jest spin off w którym nie sterujesz MC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi