Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Gość GregZPL

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

o (pipi)a to juz ten nowy monster hunter wyszedł? :obama:

Gość ragus
Opublikowano

Fajny brelok

Chcesz xD? Opłacisz polecony priorytet i jest twój.

Orzeszku wychodzi jutro, ale ULTIMA jak zwykle stanęła na wysokości zadania.

Opublikowano

w dwojke nie gralem ale jedynka jest GENIALNA, skonczylem cala z wypiekami na twarzy, ten klimat, ta historia, do mnie najlepsza gra ery bez trofeow ps3 :P

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dwójka kozak. Czysty, brutalny i zakręcony fun.

Opublikowano

No właśnie ta beztroska brutalność w dwójce mi się bardzo spodobała no i komiksowy styl. Jedynka jest w FHD i to widać od razu. Po takiej sobie scence w tunelu, jak już latamy to robi się przyjemnie. Nawet nie wiedziałem, że gierka nie ma trofek :D to i lepiej bo obędzie się bez wymuszania głupich akcji.

Opublikowano (edytowane)

jo9NmFw.jpg
Amazon dostarczył.
2 folie na ekran WiiU ( jedną już nałożyłem ) - świetny efekt i banalne nakładanie, polecam.
A Bayo 2... co prawda może i Niemiecka okładka, ale gra była prawie za darmo więc... ( 19,90 zł wyszło  :cebula:  :banderas: )

Edytowane przez blakuś
  • Plusik 5
Opublikowano (edytowane)

No hej

GTM5fFI.jpg

x-console w Dąbrowie Górniczej na 3 Maja normalnie sprzedaje już. 150cebularów.
Czynne mają chyba do 21 jakby ktoś adhd ;-)

Edytowane przez Wieslaw
  • Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Przyszła mi wczoraj GOTY gierka na konsolę Xbox One

RARE REPLAY

za darmo, prościutko z Amazon UK :banderas: Ależ będzie grane :fsg:

A dziś wpadła kolejna giereczka na Vitę, Dynasty Warriors Next kupiona za pół darmo od jakiegoś ukrainca :obama: Ależ będzie ciachanie tysięcy przeciwników :shotgun:

lF2itVz.jpg

q2bBYnn.jpg

I to wszystko w już nowym mieszkaniu, nowym HC :banderas::fsg:

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 5
Opublikowano

Fajnie, że mi Rajosku przypomniałeś o tej gierce na martwą Vitę. Chętnie ją w końcu skończę, a potem zaczaję się na Hyrule Warriors. Bo kręci mnie takie Dynasty w świecie Zeldy :-)

Opublikowano

@Rayos

Te dynasty warriors next jest słabe. Podczas walk z bossami i oficerami włączają się quick time eventy w dodatku z użyciem dotyku.

Rozpierdala to flow i radość z gry. Za to chodzi i wygląda solidnie i framrate trzyma co nie udaje się innym wersją na Vite (ale i tak te inne są lepsze).

Opublikowano

@Emtebe, Hyrule Warriors lubie mocno, bardzo zacny tytuł :)

@Devilbot, zobaczymy, póki co styczność z tym gatunkiem miałem tylko przy okazji Hyrule Warriors i bardzo średniego Samurai Warriors chornicles 3 na 3DSa, więc można powiedzieć, że dalej jestem świezy w temacie, to może mi się spodoba :) Jakie jeszcze inne wyszły na Vitę? 

Opublikowano (edytowane)

Dynasty Warriors Next

Warriors Orochi 3 Ultimate

Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends

Samurai Warriors 4

One Piece Pirate Warriors 3

I jeszcze jakieś Gundamy ale to tylko jap.

Edytowane przez ireniqs